Trustpilot

Pannut

Ammattikeittiössä paistinpannujen tulee olla äärimmäisen laadukkaita ja kestäviä, sillä ne joutuvat kovalle koetukselle jokapäiväisessä käytössä. Materiaalilla ja laadukkuudella on suuri merkitys käyttömukavuuden sekä pitkäikäisyyden näkökulmasta. Myös ruuan makuun ja mehukkuuteen voit vaikuttaa valitsemalla ammattitasoiset keittiövälineet. Ravintola-alan ammattilaiset arvostavatkin laadukasta paistinpannua luultavasti eniten kaikista keittiövälineistä. Lihan ei saa tarttua kiinni eikä nesteiden palaa pohjaan, joten ruostumaton teräs tai valurauta onkin ihanteellinen valinta vaativaan keittiöön. Lämpö jakautuu tasaisesti paistopinnalla ja kypsentäminen on nopeaa. Valurautapannujen nimeen vannovatkin niin ammattikokit kuin kotonaan paljon kokkaavat harrastelijat.

Pannun valintaan kannattaa panostaa

Kun kerran hankit laadukkaan valurautapannun, saattaa olla, että et enää muita materiaaleja keittiöösi haluakaan. Bartscher-merkkiset paistinpannut ovat äärimmäisen laadukkaita, sillä tunnettu ja arvostettu saksalainen valmistaja huolehtii materiaalien ja suunnittelun ensiluokkaisuudesta. Samalta valmistajalta löydät myös laadukkaat kattilat, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki valikoimamme tuotteet on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön. Paistaminen on vaivatonta tarttumattoman pinnan ansiosta ja myös puhdistaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Keittiövälineiden pitkäikäisyyden varmistat, kun et käytä liian tehokkaita pesuaineita tai kovaa hankausta.

Valurautaiset paistinpannut ovat ammattilaisten valinta, sillä materiaali on kestävä ja luotettava; lämpö jakautuu tasapuolisesti paistopinnan eri kohdissa ja pinta pysyy kuumana pitkään. Vaikka nostaisit ruoan liedeltä, pysyy se lämpimänä hieman tavallista pidempään. Voit näin jatkaa ruuan hauduttamista ja kypsentämistä, vaikka et liettä enää käyttäisikään.

Expondon valikoimasta löydät erikokoisia paistinpannuja jokaiseen tarpeeseen. Isoimmat ovat halkaisijaltaan 80cm ja tarjoavat näin riittävän suuren pinnan isonkin ruokamäärän kypsentämiseen. Mikäli sinulla on tarvetta paistaa erikseen eri ruoka-aineita, mutta haluat niiden kypsyvän samanaikaisesti, voit valita paistinpannun jaetulla paistopinnalla. Esimerkiksi ravintolan keittiössä paistotasot ovat suurimman osan ajasta käytössä, joten jaettu paistopinta tuo yhden lisätason. Valikoimamme tuotteet sopivat kaikille liesityypeille; induktio-, kaasu- sekä sähköliesille. Joissain pannuissa on myös kätevä irrotettava kahva, joka helpottaa puhdistusta pienessäkin tiskialtaassa tai mahdollistaa siirtämiseen uuniin ilman patalappuja. Halutessasi voit korvata irrotettavan kahvan valurautaisella kädensijalla, jonka voit tilata erikseen verkkokaupastamme.

Valurautainen paistinpannu on pitkäikäinen investointi

Laadukkaan valurautapannun valintaan kannattaa panostaa, jotta voit olla varma hankinnan pitkäikäisyydestä ja optimaalisesta käyttömukavuudesta. Investointi saattaa tuntua arvokkaalta, mutta ottaen huomioon kestävyyden sekä käytön helppouden, on hankinnan hinta–laatu-suhde kohdillaan. Suurkeittiön työvälineiden valinnassa laatu ja kestävyys onkin etusijalla, jotta ruuanlaiton onnistumisella on parhaat edellytykset. Valikoimamme paistinpannut on suunniteltu ruoan monipuoliseen paistamiseen ja valmistamiseen. Ne mahtuvat myös helposti uuniin irrotettavan kahvan ansiosta. Suosittelemme tutustumaan myös muihin Bartscherin pannuihin, joista saatat löytää sinun tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Expondon paistinpannut ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Suuret pannut ovat erinomainen valinta isojenkin ruokamäärien valmistamiseen
  • Valurauta on kestävää materiaalia, joka kestää kulutusta ja kovaa käyttöä
  • Materiaalin ansiosta helppokäyttöisiä, erityisesti puhdistamisessa (rasvapoltto)
  • Kätevä irrotettava kahva, jonka ansiosta voit siirtää pannun uuniin kypsennyksen loppuvaiheessa


Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattikeittiöön suunniteltuja tuotteita ja kokin tarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Valitsemme verkkokaupan valikoimaan luotettavien ja tunnettujen valmistajien tuotteita, jotta voimme taata niiden kestävyyden vaativassakin ammattikäytössä. Tarjoamme tuotteille kolmen vuoden sekä parhaan hinnan takuun. Expondolta tilaat tuotteet helposti ja ilman riskiä. Palvelumme on joustavaa, ja autamme sinua mielellämme tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Toimitus on ilmainen ja halutessasi voit tehdä myös palautuksen ilman lisäkuluja. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi.