Trustpilot

Purkinavaaja

Royal Cateringin purkinavaaja on erinomainen apuväline ravintoloissa, kanttiineissa ja suurtalouskeittiöissä, joissa suurtenkin säilykepurkkien avaaminen vaivattomasti ja nopeasti on tärkeää. Purkinavaaja on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, ja sillä pystyt avaanaan jopa 45 cm korkeita säilykepurkkeja. Tölkinavaajan voit kiinnittää tukevasti pöytään tai työtasoon, joten se pysyy varmasti paikoillaan ja on turvallinen käyttää. Vipua kääntämällä hammasratas pyörittää purkkia ja terävä terä leikkaa sen auki. Tilaa jo tänään edullinen purkinavaaja expondolta!

Laadukas purkinavaaja Royal Cateringilta

Ravintola-alan kiireisessä arjessa on tärkeää, että yksittäiset työvaiheet sujuvat nopeasti ja vaivatta. Royal Cateringin purkinavaaja helpottaa työskentelyä huomattavasti, sillä sen avulla voit avata säilyketölkkejä nopeasti ja helposti. Myös isommat säilykepurkit sopivat avaajaan, sillä voit säätää sitä jopa 45 cm korkuisille tölkeille sopivaksi. Royal Cateringille erityisesti laadukkaiden materiaalien valinta ja jatkuva laaduntarkkailu on etusijalla, ja siksi laite onkin pitkäikäinen ja luotettava. Se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Materiaali sopii erityisen hyvin ravintola-alan laitteisiin, sillä se on helppo puhdistaa ja täyttää siten elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi ruostumaton teräs kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia, ja tekee laitteesta erityisen pitkäikäisen ja kestävän. Vankan rakenteensa ansiosta laite kestää kovassakin käytössä, ja tukevuus tekee siitä turvallisen käyttää. Lisäksi turvallisuutta lisää se, että laite kiinnitetään tukevasti pöytään tai työtasoon, joten se ei pääse liukumaan paikaltaan ja pysyy kaikkien työvaiheiden aikana luotettavasti paikallaan.


Purkinavaajan lisäksi tarjoamme muitakin käytännöllisiä keittiövälineitä, kuten hedelmä- ja vihannesleikkureita, joiden avulla pilkot ja viipaloit erilaisia vihanneksia ja hedelmiä vaivattomasti ja nopeasti. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva purkinavaaja ja muut keittiövälineet jo tänään!

Avaa suuretkin säilykepurkit

Purkinavaaja kiinnitetään pöytään toimitukseen kuuluvilla ruuveilla. Sopivat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pöydät löydät nekin verkkokaupastamme. Koska avaaja ruuvataan pysyvästi työtasoon, pysyy se aina paikoillaan eikä luista työskentelyn aikana. Laite on erityisen sopiva suurille säilykepurkeille, joita tarvitaan suurkeittiöissä ja kanttiineissa. Voit valita purkinavaajan joko 35 tai 45 cm korkuisille tölkeille. Varren painejousi mahdollistaa korkeuden säätämisen niin, että säilykepurkin kansi on leikkuuterän kohdalla. Kampea alas painettaessa leikkuuterä puhkaisee kannen ja hammasratastekniikan ansiosta kansi aukeaa kampea pyörittämällä. Leikkuujälki on siisti eikä siihen synny teräviä reunoja. Laite mahdollistaa purkkien avaamisen yhdellä kädellä vaivatta, eikä se vaadi suurempaa voimankäyttöä. Niinpä purkinavaaja helpottaa ja nopeuttaa jokapäiväisiä työvaiheita huomattavasti.


Erilaisten ravintolalaitteiden lisäksi myymme verkkokaupassamme myös erilaisia verstaslaitteita sekä tarvikkeita teollisuusalan ammattilaisille. Valikoimastamme löydät esimerkiksi hinnoitteluvaakoja ja ravintoloissakin tarvittavan setelilaskurin, joka mahdollistaa rahan laskemisen nopeasti ja virheettömästi, ja säästää siten huomattavasti aikaa. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, sillä haluamme tarjota yhä parempia tuotteita asiakkaillemme. Pidä siis silmällä uutuuksiamme ja tutustu monipuoliseen valikoimaamme. Jos tarvitset apua oikeiden tuotteiden valinnassa, tai sinulle on tilaukseen tai toimitukseen liittyviä kysymyksiä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!