Trustpilot

Annostelusuppilot

Jälkiruokien ja leivonnaisten koristeluun suunniteltu annostelusuppilo on erinomainen keittiöväline niin ravintoloihin, hotellien keittiöihin kuin leipomoihin. Kastikkeiden annostelu sekä jälkiruokien koristelu sujuu nopeasti ja siististi, kun annostelusuppilon avulla voit säädellä kastikkeen tai nestemäisen täytteen määrää helposti. Lautasen reunat pysyvät myös puhtaina, kun voit kätevästi sulkea suppilon annostelureiän kahvassa sijaitsevan vivun avulla, kun siirryt annoksesta toiseen. Peukalon painalluksella voit näppärästi nostaa tai laskea kärjessä olevaa kumitulppaa ja näin ollen avata tai sulkea annosteluaukon. Laadukas annostelusuppilo on ruostumatonta terästä, joka on helppo pitää puhtaana – näin se pysyy hyväkuntoisena pitkään.

Laadukas annostelusuppilo monipuoliseen ammattikäyttöön

Expondon valikoiman tuotteet on suunniteltu nimenomaan ammattilaisille, joten laatu on erittäin korkealuokkaista. Hinnat ovat kuitenkin edullisia, joten esimerkiksi annostelusuppilo sopii erinomaisesti myös kotikeittiöön. Useamman annoksen koristelu kerralla sujuu nopeammin, kun voit annostella kastikkeen tai täytteen helposti suppilosta. Ammattimainen annostelu ja esillepano helpottuu, kun suppilon avulla voit helpommin arvioida annosteltavan kastikkeen tai muun täytteen määrää ja tehdä annoksista keskenään samankokoisia. Halkaisijaltaan 8 mm levyisen annosteluaukon kautta koristelu ja täyttö onnistuu mitä erilaisilla nestemäisillä koristelu- ja täyteaineilla. Annostelusuppilo soveltuu lisäksi käytettäväksi kastikkeiden ja soseiden annosteluun. Lautasten reunat pysyvät siisteinä ja säästät aikaa viimeistelyssä. Suurkeittiöihin ja leipomoihin suosittelemme myös yleiskoneita, joilla esimerkiksi kastikkeet, soseet ja taikinat on helppo valmistaa tasaiseksi massaksi.

Expondon annostelusuppilo on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Erinomainen jälkiruokien, leivonnaisten sekä konvehtien viimeistelyyn
  • Helppo käyttää ja puhdistaa – kaksi tärkeintä ominaisuutta ammattikeittiössä
  • Tukeva ja kestävä rakenne
  • Iso 1,3 litran suppilo helpottaa käyttöä – optimaalinen kokoluokka suurkeittiöihin
  • Voidaan käyttää myös pääruokien kastikkeiden annosteluun ja ruokien yleiseen koristeluun

Koska annostelusuppilo sopii loistavasti jälkiruokien viimeistelyyn, saattaa keittiösi varustelu kaivata myös ammattimaista jäätelökonetta, jolla valmistat tehokkaasti mitä herkullisimmat jäätelöt alusta alkaen. Suppilon avulla koristelet jäätelöannoksen näppärästi vaikkapa suklaa- tai kinuskikastikkeella. Jälkiruokien koristeluun voit kuivattaa myös vaikkapa hedelmiä laadukkaalla kasvikuivurilla.

Helppokäyttöiset keittiövälineet on myös helppo pitää puhtaana

Ammattikeittiön tuotteiden ja työvälineiden valinnassa on useimmiten kaksi tärkeää kriteeriä; helppokäyttöisyys sekä vaivaton puhdistus. Koska annostelusuppilo on voitava puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen, on materiaaleilla ja käyttömekaniikalla suuri merkitys. Saksalaiset laatumerkit expondon verkkokaupasta takaavatkin käytön sujuvuuden, materiaalien laadukkuuden sekä kestävyyden. Kolmen vuoden takuun ansiosta tuotteesi kestävät varmasti pitkään, myös jokapäiväisessä käytössä.

Annostelusuppilon tilavuus on 1,3 litraa, minkä ansioista voit täyttää useita annoksia yhdellä täyttökerralla. Toimituksen sisältöön kuuluu lisäksi teline, johon suppilon voi laskea aina kun sille on tarvetta. Näin kätesi vapautuvat lautasten tai astioiden siirtelyyn ja sinun ei tarvitse huolehtia suppilon sisällön valumisesta pöydälle. Tukevasti paikoillaan seisova teline helpottaa huomattavasti myös suppilon täyttöä. Juomien annosteluun sekä kahvin ja teen keittämiseen tarjoamme korkeatasoiset kahvinkeittimet, termoskannut, pumppukannut ja perkolaattorikeittimet, joiden avulla valmistat maistuvat juomat ja pidät ne lämpiminä pidempään.

Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattilaisille suunniteltuja tuotteita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Ravintola-alan ammattilaisille suosittelemme annostelusuppilon lisäksi myös esimerkiksi Royal Cateringin laadukkaita herkkukoju- ja baaritarvikkeita, kuten lettukoneita, vohvelirautoja ja hattarakoneita, joiden avulla loihdit herkullisen tapahtuman tilaan kuin tilaan. Expondolta tilaat tuotteet helposti ja ilman riskiä. Palvelumme on joustavaa sekä hinnat edullisia. Tarvittaessa voit tehdä palautuksen ilman lisäkuluja. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden valinnassa.