Trustpilot

Roska-astia

Roska-astia on käytössä tiuhaan tahtiin suurkeittiöissä, ravintoloissa, baareissa, hotelleissa ja toimistoissa. Astian on oltava iso, jotta sen tilavuus riittää koko päivän roskien keräämiseen. Expondon ammattikäyttöön suunnitellut isot roska-astiat soveltuvat paitsi roskien säilömiseen myös niiden kuljettamiseen isompiin jäteastioihin. Joissain tuotteissa on pyörät kuljettamisen helpottamiseksi, mutta myös ilman pyöriä varustellut mallit ovat näppärästi tyhjennettävissä kevyen painonsa ansiosta. Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta sekä ruostumaton teräs takaavat pitkäikäisyyden sekä siivoamisen helppouden.

Isot roska-astiat säästävät aikaa ja vaivaa


Toimistoissa ja muissa yrityksissä roska-astiat täyttyvät tiuhaan tahtiin, kun kiireessä isojakin pakkauksia heitetään litistämättä astiaan. Jäte-astia täytyy nopeasti ja useimmiten sen on kestettävä iltaan saakka, jolloin se tyhjennetään isompaan keräysastiaan. Bartscherin roska-astiat on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön ja suureen kulutukseen. Irrotettava sisäastia tekee tyhjennyksestä helpompaa. Mikäli roskapussi on päässyt rikkoutumaan ja vuotamaan, on astian siivous kätevää, kun voit irrottaa sisäosan ja tarvittaessa kuljettaa sen toiseen tilaan puhdistusta varten. Osassa tuotteissa on myös liikuteltavat pyörät kuljettamisen helpottamiseksi.

Valikoimamme roska-astiat soveltuvat erinomaisesti:

  • ravintoloihin
  • suurkeittiöihin
  • baareihin ja hotelleihin
  • toimistoihin
  • sekä muihin tiloihin, joissa tarvitaan isoja roska-astioita.


Joissain tiloissa roska-astian kannen on hyvä olla irrotettava, jotta isommatkin pakkaukset mahtuvat helposti astiaan. Irrotettavan kannen voi halutessaan jättää roikkumaan astian ulkopuolella olevasta kahvasta. Jos käyttötarve on jatkuvaa, saattaa kansi olla hidastamassa. Jos taas jätettä syntyy harvempaan tahtiin tai jäte sisältää lähinnä elintarvikkeita, jotka voivat muodostaa epämiellyttäviä hajuja, voi kannen käyttö olla parempi vaihtoehto. Myös kuljetuksen aikana kansi on näppärä suoja, jotta roskat eivät pääse putoamaan kyydistä. Samassa tilassa roska-astian kanssa tulee usein tarvetta käsien puhdistamiseen, joten hygieniatarvikkeita on hyvä olla lähellä.

Ruostumaton teräs laadun takeena


Bartscher on laadukas saksalainen valmistaja, joka suunnittelee ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Laadukkaat materiaalit ja tarkkaan huolitellut yksityiskohdat takaavat käytön helppouden tilassa kuin tilassa. Jokapäiväisessä käytössä olevat roska-astiat on oltava lujakestoisia, sillä niitä siirrellään usein ja kiireessä kolhujakin saattaa syntyä. Ruostumaton teräs takaa, että jäte-astiat kestävät kovassakin käytössä. Myös ohjauspyörillä varustetun mallin pyörät ovat laadukkaat ja ne rullaavat tasaisen kevyesti niin hotellien kokolattiamatolla kuin ulkona asvaltilla. Swing-mallisen roska-astian kansi heilahtaa näppärästi takaisin paikoilleen, kun roskat on heitetty astiaan. Kansi on erittäin lujatekoinen, eikä sen irtoamisesta tarvitse huolehtia. Irrotettava sisäastia puolestaan on lujasta teräslevystä valmistettu ja sinkitty. Materiaali on näin paitsi kestävä, mutta myös helppo puhdistaa. Muita yhtä lujakestoisia tuotteita samalta valmistajalta ovat esimerkiksi astianpesukoneet, jotka soveltuvat loistavasti ammattikeittiöön.

Expondon verkkokaupasta löytyvät laadukkaat, isot roska-astiat ovat koostaan huolimatta kevyitä. Vaikka sisältö olisi raskas, itse astia ei paina paljoa, joten siirtely ei vaadi suurta ponnistelua. Samalta valmistajalta löydät myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tiskipöytiä, jotka niin ikään ovat helposti puhdistettavia ja tyylikkäitä.

Olipa kyseessä ravintola, hotelli tai muu suurkeittiö, voit luottaa, että Expondon valikoimasta löydät lähes kaiken tarvittavan. Voit tutustua samalla vaikkapa laadukkaisiin ruokailuvälinetelineisiin. Helpotamme arkeasi tekemällä jokapäiväisistä askareista sujuvampia. Näin työnteko käy joutuisammin ja asiakkaat saavat nauttia sujuvasta palvelusta sekä siisteistä tiloista. Autamme mielellämme juuri sinun yrityksellesi sopivimpien tuotteiden valinnassa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysyttävää tuotteistamme.