Trustpilot

Kokin tarvikkeet

Tarjouksessa
Jäähdytyskulho - 2,5 l

Jäähdytyskulho - 2,5 l

Mitat (PxLxK)
27 x 27 x 15 cm
109,00 € 189,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Ammattikeittiössä kokin tarvikkeiden tulee olla laadukkaita, kestäviä ja helppo puhdistaa. Korkealaatuiset keittiövälineet takaavatkin ruuanlaiton nautinnollisuuden ja sujuvuuden, mutta myös työskentelyn tehokkuuden. Expondon valikoimasta löydät ihanteelliset kokin tarvikkeet niin ammattikäyttöön kuin vaativalle harrastelijalle. Laadukas ruostumaton teräs materiaalina takaa, että välineet ovat pitkäikäisiä ja niitä on ilo käyttää. Esimerkiksi ravintolan tai hotellin pöytätilausten organisointiin tarjoamme bongilistoja, joihin on kätevä kiinnittää tilausappuset niin kokin kuin tarjoiluhenkilökunnan nähtäville. Toinen ammattikeittiön ehdoton hankinta on kaasupoltin, jota tarvitaan usein jälkiruokien viimeistelyssä.

Kokin tarvikkeet vaativaan ammattikäyttöön

Suurkeittiössä työvälineiden on oltava ensiluokkaisen laadukkaita, sillä ne joutuvat kovalle kulutukselle jokapäiväisessä käytössä. Laadukas työväline kestää hyväkuntoisena pitkään, eikä sinun tarvitse jatkuvasti satsata aikaa, vaivaa ja rahaa uusiin hankintoihin. Kokin tarvikkeiden valintaan kannattaakin kerralla panostaa, sillä kestävä ja laadukas hankinta on ilo niin käyttäjälle kuin kukkarolle. Expondon valikoimasta löydät laadukkaat saksalaiset tuotteet, joille tarjoamme kolmen vuoden takuun. Näin voit olla varma, että valintasi on kauaskantoinen ja edesauttaa ravintolasi tai muun ammattitason suurkeittiön sujuvaa toimintaa. Tutustuthan samalla esimerkiksi verkkokauppamme korkealaatuisiin liesiin ja uuneihin. Kypsennys on yksi ruuanlaiton tärkeimmistä osa-alueista, joten siihen on ammattikeittiössä oltava luotettavat välineet. Näin kokki voi varmasti luottaa ruokien tasalaatuiseen kypsymiseen.

Tehokas ja sujuva viestintä on myös ravintolan keittiössä avainasemassa. Kokin tarvikkeiden kategoriasta löydät esimerkiksi bongilistat, jotka helpottavat pöytätilausten organisointia ja henkilökunnan kommunikointia kiireisen ravintolan arjessa. Alumiiniset listat pysyvät varmasti paikoillaan ja paperiset tilauslappuset liikkuvat helposti lasirullien avulla. Alumiini ja lasi ovat helposti puhdistettavia materiaaleja, jotka pysyvät hyväkuntoisina jokapäiväisestä puhdistamisesta ja tehokkaista pesuaineista huolimatta.

Perinteiset paistotasot eivät aina riitä vaativan kokin tarpeisiin. Tukijalalla varustettu kaasupoltin onkin myös erinomainen lisävaruste kokin tarvikkeisiin. Jälkiruokien, kuten esimerkiksi crème brûléen, rapean pinnan viimeistely luonnistuu kätevästi kevyellä ja helppokäyttöisellä kaasupolttimella. Säädettävä turboliekki lämpenee jopa 1300°C asteeseen, joten se on erittäin tehokas ja nopea käyttää. Sytytinkaasulla uudelleen täytettävä poltin on pitkäkestoinen suurkeittiön työväline, joka pienen koon ansiosta ei vaadi suurta säilytystilaa.

Suurkeittiön tarvikkeet laadukkaalta valmistajalta

Kokin tarvikkeiden tilaaminen expondolta on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Ammattitason laadukkuus takaa sujuvan ruuanlaiton suurkeittiössä
  • Laadukkaat pintamateriaalit on helppo pitää puhtaana
  • Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu
  • Monikäyttöiset tuotteet on samalla myös helppokäyttöisiä ja kestäviä yksinkertaisen toimintaperiaatteen ansiosta
  • Kovan luokan saksalainen valmistaja – voit luottaa pitkäikäisyyteen, takuun sekä asiakaspalvelun toimivuuteen

Bartscher on saksalainen, luotettava valmistaja, joka on erikoistunut suurkeittiön ammattitasoisiin työvälineisiin. Ruostumaton teräs ja alumiini sekä suunnittelun yksityiskohdat ovat osoitus tuotteiden toimivuudesta ja pitkäikäisyydestä. Samalta valmistajalta löydät muun muassa astianpesukoneet, jotka myös on suunniteltu jatkuvaan, vaativaan käyttöön suurkeittiössä. Kun valitset kokin tarvikkeita, on luotettavuuden lisäksi myös nopeus, tehokkuus ja turvallisuus ensiarvoisen tärkeää. Kaikkiin näihin osa-alueisiin ja yksityiskohtiin on tuotteissamme kiinnitetty erityistä huomiota, sillä ammattikäyttöön suunnitellut keittiövälineet testataan moneen kertaan vaativassa käytössä. Saksalainen laatu on oikea valinta, kun haluat keittiöösi kestävät ja luotettavat työvälineet.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi kokin tarvikkeiden valinnassa. Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattilaisille suunniteltuja keittiötarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit aina luottaa. Tilaus expondon verkkokaupasta onnistuu helposti ja ilman riskiä. Palvelumme on joustavaa sekä hinnat edullisia. Tarvittaessa voit myös tehdä palautuksen ilman lisäkuluja.