Trustpilot

Pastakone

Bartscherin pastakone valmistaa herkullista itsetehtyä pastaa eri muodoissa. Pastakoneen avulla vaivaat taikinan valmiiksi ja valmistat siitä valitsemasi muotoista pastaa, kuten spagettia, fusillia, gnocchia, fettuccini-nauhapastaa tai cannelloneja. Bartscherin pastakoneella voit valmistaa pasta-annoksia herkullisesta itsetehdystä tuorepastasta, joka voittaa kuivan valmispastan mennen tullen! Automaattinen laite vaivaa taikinan ja leikkaa sen valmiiksi pastaksi muottien avulla, joten pasta valmistuu helposti, vaivattomasti ja nopeasti. Et ehkä kuvitellut tuorepastan valmistuksen olevan näin helppoa, mutta Bartscherin pastakoneella teet aitoa italialaista pastaa käden käänteessä!

Bartscherin pastakone edullisesti Expondolta

Bartscherin tehokas pastakone toimii 0,3 kilowatin liitäntäteholla ja valmistaa jopa 3 kiloa pastaa tunnissa. Tehokkaalla laitteella valmistat siis suuren määrän tuorepastaa, jonka voit keittää kätevästi ja helposti pastakeittimessä, jossa onnistuu jopa kuuden eri pastalajin keittäminen samanaikaisesti. Pastakeittimessä lämpö jakautuu tasaisesti ja korien ansiosta pasta on helppo valuttaa heti keittämisen jälkeen. Pastakoneeseen mahtuu kerralla jopa 1,5 kg taikinaa, jonka vaivaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinakoukku. Myös sekoitusastia on ruostumatonta terästä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Ruostumaton teräs onkin erinomainen ravintolalaitteiden valmistusmateriaali, sillä se kestää hyvin kovassakin käytössä ja on erittäin hygieeninen materiaali, sillä sen tasainen pinta estää bakteerien kerääntymisen.

Laadukkaan pastakoneen ostaminen kannattaa, sillä säästät aikaa sekä pastan valmistuksessa että laitteen puhdistuksessa. Laite vaivaa taikinan automaattisesti puolestasi, joten voit samanaikaisesti keskittyä muihin tehtäviin. Niinpä tuorepastan valmistuksen ei tarvitse olla työlästä ja hidasta puuhaa, vaan voit hoitaa sen nopeasti ja kätevästi tehokkaalla pastakoneella. Vaikka kone valmistaa taikinan automaattisesti, saatat tarvita myös yleiskonetta muiden taikinoiden valmistamiseen. Yleiskoneella sekoitat kätevästi myös muut raaka-ainemassat, kuten lihapullataikinan.

Laadukkaat ravintolalaitteet edullisesti

Expondon verkkokaupasta löydät pastakoneen lisäksi suuren valikoiman muitakin ammattimaisia ravintolalaitteita. Voit tilata esimerkiksi keittolevyn kiinteän lieden lisäksi. Näin voit joustavasti ottaa lisälieden käyttöön, kun itsetehty pastasi menee kuin kuumille kiville. Lisäksi keittolevy sopii erinomaisesti pitopalveluiden käyttöön, sillä se on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Expondon laitteilla varustelet ammattikeittiösi –oli se sitten pizzeria, foodtruck tai pastaria – monipuolisesti ja kattavasti. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi laitteet, etsitpä sitten suurkeittiölaitteita, pikaruokalaitteita, lämpöhauteita tai vaikkapa suurkeittiökalusteita. Käytännöllinen lämpösäteilijä helpottaa kiireistä ravintola-arkea, sillä se pitää valmiit ruoka-annokset tehokkaasti lämpiminä tarjoiluun saakka. Niinpä voit tarjoilla spagetti- ja gnocchi-annokset ongelmitta samaan aikaan.

Ravintolan perustamiseen ja keittiön varusteluun liittyy paljon kuluja. Expondolta löydät laadukkaat keittiölaitteet parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Niinpä säästät suurissa hankinnoissa rahaa ilman, että joudut tinkimään laitteiden laadusta. Keittiön perusvarustuksen laatuun panostaminen kannattaa, sillä laadukkaat laitteet toimivat luotettavasti vuodesta toiseen. Expondon keittiölaitteet on suunniteltu erityisesti vaativaan, päivittäiseen ammattikäyttöön, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen. Tilaa siis laadukas pastakone ja kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet helposti Expondon verkkokaupasta. Voit tutustua tuotevalikoimaan mukavasti kotoa käsin ja tilata valitsemasi tuotteet helposti verkkokaupastamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja auttaa sopivien laitteiden valinnassa.