(10) arvostelua

Pastakone - 18 cm - 1 - 14 mm - sähkökäyttöinen

299,00 €
Hinta sis. alv

Tuote: EX10011754

|

Malli: RC- EPM180

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinta sis. alv

Toimitusaika n. 3-6 päivää
Avainominaisuudet
  • monipuolinen – valssaa pastataikinan ja leikkaa 3 ja 9 mm leveitä pastoja tuoreelle tagliatellelle, fettuccinelle ja taglioliniille
  • säädettävä - taikinan paksuus 1 - 14 mm säädettävä
  • sähkö - 550 W sähkömoottori takaa tehokkaan pastan tuotannon
  • ruostumaton teräs - korkealaatuinen kotelo kestää ruostetta ja korroosiota
  • helppohoitoinen - erittäin kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.6

Perustuen 10 arvosteluun

Lajittele :

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

loistava tuote

kone, jolla on erinomainen tuotteiden laatusuhde. sopii ammattihenkilöstölle, koska kalibrointeja ei ole numeroitu. Otin sen huolto "haarukkatrukiksi" ja käytän sitä ensisijaisena koneeni. Loistava. Suosittelen sitä

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Portugal

Loistava tuote juuri sellainen kuin halusin, ainoa ongelma tuli lipun rypistymisestä

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Loistava!!!

Erinomainen tuote, massiivinen ja erittäin tehokas kone, olen käyttänyt sitä 20 päivää ja tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen superlaatuun ja hintaan!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Nuudelikone, joka kestää jonkin aikaa

Se on suhteellisen pieni, vain kunnes otat sen käsiisi. Hänellä on todella paljon valtaa. Jopa 2 kiloa nuudelitaikinaa 20 minuutissa ei ole ongelma. Olisiko mahdollista saada lisätarvikkeita, kuten lisäveitsiä? Valitettavasti ne ovat vain 3 mm ja 9 mm. Kone selviää varmasti sinusta... Hienoa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Erinomainen auto

Hyvin tehty, olen tyytyväinen autooni, jonka ostin teiltä halvalla

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

ammattikäyttöön tarkoitettu laite kotiin

Ostimme tämän pastakoneen kolmannen osapuolen myyjän kautta, mutta maksoimme Amazon Payn kautta. Tätä pastakonetta suositteli meille italialainen majatalonpitäjämme. Tätä hänellä on jatkuvassa päivittäisessä käytössä Kaukoidässä valmistettu kone painaa lähes 20 kg (!), haisee aluksi voimakkaasti koneöljyltä eikä siinä ole juuri lainkaan muoviosia. Kaikki on valmistettu kiinteästä, raskaasta metallista. Hammaspyörät on valmistettu valuraudasta, joten niissä ei ole muoviosia. Moottori on valtava ja puhdistaa kaiken vaivattomasti, joten siinä ei näy heikkouden merkkejä. Se vain lämpenee hieman noin tunnin käytön jälkeen, mutta kaikki on edelleen normaalin rajoissa. Kone huminaa hieman pelottavasti, varsinkin kun on käytössä leikkuutela, joka on loputtomasti säädettävissä (mukana) 3mm - 9mm pastaleveys. On myös vaihtoehtoisia sämpylöitä (lisämaksuja ja suhteellisen kalliita), kuten pyöreille nuudeleille (spagetti). Tämä on teollinen laite, joka on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, eikä mikään muodikkaasti ylihinnoiteltu hieno laite kotitalouksiin. Kokoon tottuu yllättävän nopeasti.Suuri etu toiminnan kannalta: kaikkea ohjataan edestä, mikä tarkoittaa, että tämän pastakoneen voi sijoittaa selkä seinää vasten ja tarvittava tila tulee perspektiiviin.Siivous: ehdottomasti mutkattomasti, irrota leikkuurengas ja olet valmis!Kiitos loputtomasti säädettävien leikkauskiinnikkeiden (voidaan myös säätää käytön aikana) ansiosta et tarvitse ylimääräisiä leikkaustarvikkeita. Tämä tarkoittaa, että hinta on lyömätön muihin laitteisiin verrattuna. Tämä pastakone on suunniteltu kestämään ikuisesti ja se on tunteeton. Negatiivinen: kotelon ammattitaito on kauheaa. Yksityiskohtia tarkasteltaessa jotkin asiat näyttävät metalliromusta mukulakiviltä, joten ei ole tarkoitettu lempeille ja muotitietoisille sieluille, jotka kiinnittävät erityistä huomiota suunnittelun yksityiskohtiin. Tässä mielessä vain neljä tähteä viidestä. - Mukana ei ole ohjeita, ei edes reseptikirjaa, vain eräänlainen välitön takuupaperi. Käytännössä ja JOHTOPÄÄTÖKSEN NOODLE-lopputuote, emme ole löytäneet mitään vertailukelpoista Marketissa. Jos keskityt puhtaaseen toimintaan, tällä ihmisryhmällä on selkeä suositus!

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Se tekee tehtävänsä, mutta se ei selvästikään ole kaikkein kehittynein instrumentti (mikä tietysti näkyy sen hinnassa). Toivon kuitenkin, että se kestää pitkään.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Helppo ja yksinkertainen

Helppokäyttöinen eikä käytetty muovia. Oli todella hauskaa tehdä ensimmäiset nuudelit.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Käytännöllinen pastakone, joka vaatii harjoittelua

Pastakoneella voidaan valmistaa tagliatellea ja eräänlaista paksua spagettia. Harjoittelemalla saadaan lopputulos todella nopeasti, koska kone ottaa myös taikinan vaivaamisen kaulimalla taikinaa vähitellen karkealla asetuksella. Valitettavasti jotkut harjoittelua tarvitaan monessa portaattomassa säätämisessä ja taikinan pujottamisessa pastanleikkuuteloille.Taikinan koostumusta pitää vähän kokeilla, kunnes sen saa.Tarvitsen nyt vain noin 30 minuuttia, että 1 kg durumvehnäjauhoa muutetaan spagetteiksi. Koneen hinta tekee äärimmäisiä hyppyjä, joten hintani on suorituskyky. Tuomioon tulee suhtautua varoen. Maksoin silloin 220 euroa.

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
4.3
tähteä TrustPilotissa
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme