Trustpilot

Pastakeitin

Tarjouksessa
Pastakeitin 6 koria
Royal Catering
(5)

Pastakeitin 6 koria

Mitat (PxLxK)
50.7 x 60.5 x 50 cm
289,00 € 339,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.
Pastakeitin - 4 koria
Royal Catering
(3)

Pastakeitin - 4 koria

Mitat (PxLxK)
53 x 42.2 x 30 cm
219,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.

Royal Cateringin monipuolinen pastakeitin on olennainen osa ammattimaista keittiötä. Pastakeittimet eivät kuulu pelkästään italialaiseen tai aasialaiseen keittiöön, sillä niissä voit valmistaa pastan lisäksi myös kasviksia ja muita elintarvikkeita. Pastakeitin on kätevä ja ammattimainen laite, joka nopeuttaa päivittäistä työtäsi ravintola-alalla, sillä erillisissä keittokoreissa voit valmistaa samanaikaisesti montaa erilaista pastalajia. Laitteet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Lisäksi laadukkaat materiaalivalinnat vastaavat ravintola-alan tiukkoja hygieniavaatimuksia. Löydä keittiöösi sopiva pastakeitin verkkokaupastamme.

Laadukas pastakeitin expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät erilaisia pastakeittimiä joko neljällä tai kuudella keittokorilla. Lisäksi voit valita myös keittimen GN-astialla pastakastikkeiden lämpimänäpitoa varten. Tiheäverkkoiset keittokorit sopivat täydellisesti pastan tai muiden elintarvikkeiden, kuten kasvisten, keittämiseen. Vedenpoistoventtiilin ansiosta keittimen puhdistus on helppoa ja nopeaa, sillä voit vaivattomasti laskea veden pois käytön jälkeen. Tehokkaiden lämpövastusten ansiosta vesi lämpiää nopeasti, joten säästät veden poiston lisäksi aikaa myös pastan keittämisessä. Erillisten keittokorien ansiosta voit valita usealle eri pastalajille erilaiset keittoajat aina tarpeidesi mukaan. Tämä helpottaa myös kiirettä keittiössä, sillä voit keittää aina yhden annoksen pastaa kerrallaan, ja se on aina vastakeitettyä ja kypsyysasteeltaan juuri oikeanlaista.


Pastakeittimissä on joko kaksi tai kolme erillistä lämpötilansäädintä, mikä mahdollistaa pastan tai vihanneksien joustavan valmistamisen: Voit keittää niitä juuri tarpeen mukaan ilman, että joudut valmistamaan suuren määrän kerralla. Tehokas 3 000 watin lämpövastus lämmittää veden nopeasti ja jakaa lämmön tasaisesti jokaisen keittokorin kesken. Keittovettä ei tarvitse kaataa pois, sillä voit vain nostaa kunkin keittokorin yksittäin vedestä. Pastakeittimen avulla voit samanaikaisesti sekä keittää elintarvikkeita että pitää niitä lämpiminä. Keitinten altaan tilavuus on 4 litraa, joten pystyt keittämään runsaan määrän pastaa kerralla.

Helppo puhdistaa ja käyttää


Vihreä LED-valo ilmoittaa laitteen käyttövalmiuden ja oranssi valo lämmityksen olevan käynnissä. Vedenpoistoventtiilin ansiosta laite on helppo puhdistaa. Pastakeitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten sen puhtaanapito on vaivatonta. Materiaalivalinta vastaa ravintola-alan tiukkoja hygieniavaatimuksia. Kahta koria kohden laitteessa on yksi lämpötilansäädin, jolla voit säätää lämpötilaa välillä 30–110 °C. Kuuden korin keittimellä voit siis käyttää kolmea eri lämpötilaa samanaikaisesti. Koreissa on kätevät muovipäällysteiset kahvat, joiden avulla voit nostaa korin keittovedestä. Yhdessä pastakeitinmallissa on lisäksi GN-astia kastikkeiden valmistusta ja lämpimänäpitoa varten. Sopiva GN-astia kuuluu toimitukseen, ja tarvittaessa löydät meiltä myös lisää GN-astioita. Laitteiden muotoilu on ajaton ja tyylikäs, joten ne sopivat täydellisesti kaikkiin ammattimaisiin keittiöihin. Koska Royal Catering kiinnittää erityisesti huomiota laitteiden laatuun ja laadun tarkkailuun, ovat tuotteemme pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää. Pastakeitinten lisäksi meillä on myös laaja valikoima rasvakeittimiä, riisikeittimiä ja muita suurkeittiölaitteita!


Verkkokaupastamme löydät myös paljon muita ravintola-alan tarvikkeita, kuten keittiövälineitä tai suurkeittiökalusteita:kannattaa tutustua esimerkiksi käteviin pizzapöytiin. Royal Cateringin ravintolalaitteilla varustelet ammattikeittiösi täydellisesti. Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri keittiöösi sopivat laitteet ja kalusteet, ja voit tilata ne kätevästi verkosta kotiinkuljetuksella. Tarjoamme sinulle laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Tutustu jo tänään valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva pastakeitin ja muut tarvitsemasi ravintolatarvikkeet expondolta!