Mikroaaltouuni

Suurkeittiöympäristö asettaa omat vaatimuksensa myös ruoan lämmittämiselle. Vaatimukset on huomioitu ammattikäyttöön suunnatuissa Bartscherin mikroaaltouuneissa, joiden ehdoton kilpailuetu on niiden nopeus ja tehokkuus. Ruoat ja juomat on helppo uudelleen lämmittää nopeasti, ja ruoan valmistusprosessi säilyy joustavana alusta loppuun asti. Ravintola-alan ammattilaiset ovat olleet hyvin tyytyväisiä Bartscherin laajaan mikroaaltouunimallistoon: mallistosta löytyvät sopivimmat laitteet erikokoisiin tiloihin ja erikokoisille annoksille. Kannattaa myös huomata, että mikroaaltouunit ovat sekä ulkoa että sisältä ruostumatonta terästä, mikä tekee niistä mutkattomat puhdistaa ja pitää siistin näköisenä. Näin keittiö säilyy koko päivän tyylikkäänä ja vaivattomasti siivottavana.

Tyylikkäät ja käytännölliset mikroaaltouunit erilaisiin keittiöihin

Valikoimamme mikroaaltouunit sopivat erinomaisesti monenlaisiin erilaisiin tiloihin. Niitä on saatavilla sekä ulko- että sisämitoiltaan erikokoisina, mikä mahdollistaa juuri sopivankokoisen mikroaaltouunin valitsemisen omaan tarpeeseesi ja ravintolatilaasi. Monilla ravintola-alan ammattilaisilla tarpeet saattavat vaihdella päivittäin riippuen asiakkaiden määrästä ja toiveista – erikokoiset annokset ja juomat valmistuvatkin valikoimamme mikro-aaltouuneilla kädenkäänteessä, sillä koko myynnissä olevan mallistomme tehot on suunniteltu nimenomaan ravintolakäyttöön. Mallistostamme löytyy myös suurkeittiöiden vaatimuksiin sopivia mikroaaltouuneja, joihin gastronorm-kokoiset astiat sopivat vaivatta sisälle. Näin yhtälailla suurkeittiöiden henkilökunta, hotellien omistajat ja ravintola-alan ammattilaiset voivat löytää omaan keittiöönsä sopivimman vaihtoehdon joka palvelee niin kiireellisinä kuin hieman rauhallisempinakin päivinä. Erityisesti pienempään tarpeeseen tarjoamme kompakteja ratkaisuita, jotka on helppo sijoittaa ahtaampiinkin tiloihin.

Ruostumaton teräspinta on helppo puhdistaa ja ruostumaton teräs mahdollistaa tyylikkään yleisilmeen keittiöösi hygieenisesti. Verkkokaupastamme löydät myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut säilytysratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimassamme on runsaasti jokaisen suurkeittiön peruskalustukseen kuuluvia astia-, seinä ja alakaappeja. Yhdistämällä nämä muihin kodinkoneisiin, luot yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen koko keittiöön.

Mikäli keittiösi kaipaa vielä täydennystä, kannattaa tutustua samalla koko Bartscherin valikoimaan. Bartscher tarjoaa korkealaatuisia ja ammattimaisia laitteita edulliseen hintaan kaikkiin ravintola-alan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu suuri määrä tuotteita työpöydistä rasvakeittimiin ja aina vedenkeittimiin saakka. Tuotteissa yhdistyy laadukas muotoilu ja tasokkaat valmistusmateriaalit: näillä tuotteilla on helppo jatkaa valitsemaasi keittiön tyylikästä ja linjakasta sisustusta!

Tehokkuutta ja nopeutta ruoan lämmittämiseen

Bartscherin mikroaaltouunit sopivat vaativaan makuun myös niiden tehokkuuden ja nopeuden vuoksi. Kiireisenäkin päivänä, kun ravintola on täynnä asiakkaita, ruoat ja juomat lämpenevät hetkessä.

Työtä helpottaa myös se, että osassa valikoiman mikroaaltouuneista on muistipaikkoja eri ohjelmille: näin voit tallentaa suosikkisi valmiiksi seuraavaa ruoanlaittokertaa varten.

Kun sinulla on tarve valmistaa ruoka alusta loppuun, Bartscherilta ja Royal Cateringilta löytyy avuksesi laaja valikoima ammattikäyttöön suunnattuja uuneja. Olitpa sitten kiertoilma-, yhdistelmähöyry- tai matalalämpöuunin tarpeessa, ne löytyvät valikoimista mitoitettuna erikokoisiin suurkeittiöihin. Yhtälailla kuin muutkin tuotteemme mikroaaltouuneista säilytysratkaisuihin, myös uunit vastaavat elintarvikealan korkeita hygieniavaatimuksia ja sopivat ulkoisesti suurkeittiön vaatimuksiin.

Mikäli etsit keittiöösi ammattikeittiön vaatimukset täyttävää savustinta, kannattaa tutustua laajemminkin Royal Cateringin valikoimaan. Savustin sopii täydellisesti ruokien kuten lihan, makkaran, kinkun, kalan ja juuston savustukseen. Voit esimerkiksi kylmäsavustaa lohta ja kuumasavustaa mureaa lihaa, kuten makkaraa ja kinkkua.

Kannattaakin tutustua laajasti koko valikoimaamme, jolla teet keittiöstäsi juuri omaan tarpeeseesi sopivan niin, että se paitsi toimii työyhteisösi kiireisessä arjessa, myös näyttää tyylikkäältä ja on kokonaisuudessaan helppo puhdistaa. Laadukas mikroaaltouuni on osa nykyaikaista, käytännöllistä ja nopeaa ruoanlaittoa, joka kannattaa valita juuri oman keittiön vaatimuksiin sopivaksi. Haluamme toivottaa sinulle hyvää ja sujuvaa arkea huolella rakennetussa ja suunnitellussa ammattikeittiössäsi!