Trustpilot

Kiertoilmauuni

Etsitkö suurkeittiöön, ravintolaan, kanttiiniin tai leipomo-kahvilaan energiatehokasta kiertoilmauunia, jolla paistat helposti kerralla suuremmatkin määrät ruokaa? Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaista materiaaleista valmistettuja ja käyttäjäystävällisillä toiminnoilla varustettuja kiertoilmauuneja, joilla ruskistat ja paistat ruoat tavanomaista uunia nopeammin ja tehokkaammin. Kiertoilmatoiminto löytyy myös kombiuuneistamme, joiden avulla voit kypsentää ruokia myös hellävaraisesti höyryttämällä. Kannattaa siis tutustua laajaan uunivalikoimaamme jo tänään ja tilata tarpeitasi vastaava uuniratkaisu kätevästi ja edullisesti verkkokaupastamme.

Kiertoilmauunin edut

Kiertoilmauunin toiminta perustuu ilman kierrättämiseen puhaltimen avulla, joka tasaa lämmön uunin sisällä. Lämpö siis jakautuu tasaisesti koko uuniin, minkä ansiosta kiertoilmauuni takaa paisto-olosuhteet, joita ei ole mahdollista saavuttaa tavanomaisilla ylä-alalämpöuuneilla. Kiertoilmauunissa voit kypsentää myös useita ruokia uunin eri tasoilla yhtä aikaa ilman, että ruokien maut tai tuoksut tarttuvat toisiinsa. Kiertoilmauuni on myös energiatehokas ratkaisu, sillä se kuumenee nopeasti ja lämpötila säilyy tasaisena, mikä säästää sekä aikaa että energiaa. Kiertoilman avulla voit siis ruskistaa ja paistaa ruokia nopeammin sekä säilyttää tuotteet mehukkaina ja maukkaina.

Expondon verkkokaupasta löydät esimerkiksi Bartscherin laadukkaita kiertoilmauuneja, joissa on monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Kaikissa laitteissa on käytetty uusinta tekniikkaa ja ergonomista muotoilua, joka takaa laitteiden helppokäyttöisyyden ja työturvallisuuden myös suurkeittiön hektisessä arjessa. Bartscherin kiertoilmauunien ulkokuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sisäpuoli on mallista riippuen ruostumatonta terästä tai emaloitu. Ajastimen avulla paistoaikaa on helppo kontrolloida. Osassa malleista on kaksi puhallinta, joiden ansiosta lämpö jakautuu uunissa tasaisesti ja luo optimaaliset paisto-olosuhteet. Meiltä löydät myös mallin, jossa kuumailmauuniin on yhdistetty grilli- ja höyrytoiminto: tämä mahdollistaa esimerkiksi ruokien hellävaraisen höyrykypsennyksen sekä herkullisen paistopinnan lisäämisen grillaamalla juuri ennen tarjoilua.

Energiatehokkuutta suurkeittiöön

Kiertoilmauuni on tehokkaasta lämmönsiirrosta johtuen taloudellisempi kuin ylä-alalämpöuuni. Kiertoilmalla säästät huomattavasti energiaa, koska voit paistaa alhaisemmalla lämpötilalla, nopeammin ja enemmän yhdellä kertaa. Tehokkaan lämmönsiirron ansiosta kiertoilmauunia ei tarvitse esilämmittää. Kun laitat tehon ajoissa pienemmälle ja hyödynnät uunin jälkilämmön, säästät sähköä jo noin 10 %. Kiertoilmatoiminnolla varustetussa uunissa voidaan myös käyttää noin 10–20 % tavallista alempia paistolämpötiloja, millä on jo merkittävä vaikutus energiankulutukseen: Sähkönkulutus pienenee 20 °C paistolämpötilan pudotuksella kolmanneksen tavalliseen ylä-alalämpöuuniin verrattuna. Esimerkiksi laatikot paistuvat kiertoilmalla noin 190 asteessa, liha ja leivonnaiset 180 asteessa.

Verkkokaupastamme löydät kiertoilmauunien lisäksi myös monia muita verrattomia apulaisia suurkeittiöösi. Royal Cateringin ja Bartscherin monipuoliset ravintolalaitteet ovat kaikki laadukasta ja viimeisteltyä työtä. Valmikoimastamme löytyvillä laitteilla ja kalusteilla voit varustaa keittiösi kohtuullisella budjetilla, ja rahaa jää vielä muihinkin hankintoihin. Kannattaa tutustua esimerkiksi kaasukäyttöisiin liesiimme, jotka mahdollistavat aivan ainutlaatuisen ruuanvalmistustuntuman ja sitä kautta mitä herkullisimman lopputuloksen. Toki löydät meiltä myös nopean ja sujuvan ruuanlaiton takaavia, sähkökäyttöisiä liesiä sähköuunilla, kuin myös käteviä ja kompakteja induktiokeittotasoja. Kannattaakin kierrellä verkkokaupassamme ja vertailla eri vaihtoehtoja: valikoimastamme löydät varmasti tarpeitasi vastaavat laitteet. Tervetuloa edullisille ostoksille expondolle!