Trustpilot

Sähköliesi

Expondon verkkokaupasta löydät valikoiman laadukkaita ja ammattikäyttöön suunniteltuja, Bartscherin sähköliesiä suurkeittiöiden, kanttiinien ja ravintoloiden tarpeisiin. Sähköliesiä on valikoimassamme niin neljällä kuin kuudellakin keittolevyllä. Lieden alaosa on saatavilla joko avoimena, kaapillisena tai integroidulla sähköuunilla. Sähkökäyttöisten liesien lisäksi kannattaa tutustua myös tehokkaisiin kaasukäyttöisiin liesiimme sekä kompakteihin induktiokeittotasoihin, jotka mahdollistavat nopean ja turvallisen ruoanvalmistuksen pienessäkin tilassa. Tutustu laajaan ravintolalaitteidemme valikoimaan ja tilaa jo tänään tarvitsemasi sähköliesi ja muut keittiölaitteet kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella!

Laadukas sähköliesi suurkeittiöön expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät valikoiman laadukkaita Bartscherin sähköliesiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen liesien puhtaanapito on helppoa ja siten ne vastaavat elintarvikealan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Sähköliesien etuja on niiden helppokäyttöisyys sekä se, että niitä voidaan käyttää hyvin erilaisten keittoastioiden kanssa. Esimerkiksi kaikki induktioliedelle suunnitellut astiat sopivat myös valurautaisille keittolevyille. Osassa malleista alaosassa on integroituna sähköuuni. Säädettävien jalkojen ansiosta sähkölieden korkeus voidaan helposti säätää muihin kalusteisiin sopivaksi.

Sähkölieden sijoittamisessa kannattaa ottaa huomioon ennen kaikkea ruoanvalmistuksen turvallisuus: ahtaat tilat, patalappujen väärä sijoittaminen, kiire ja laskutilojen puute altistavat työtapaturmille myös suurkeittiöissä. Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kalusteita, joiden avulla voit varustaa keittiösi ergonomisesti ja toimivasti, ja jotka sopivat myös ulkonäkönsä puolesta täydellisesti esimerkiksi sähkölieden kanssa ammattikeittiöösi. Valikoimastamme löytyvät rosteriset työpöydät tarjoavat paljon työskentelytilaa sekä yhden alahyllyn esimerkiksi kattiloiden säilytystä varten. Kannattaakin kierrellä verkkokaupassamme rauhassa ja saatat yllättyä edullisista ja varsin kilpailukykyisistä hinnoistamme: Suurkeittiökalusteiden ja -laitteiden ei tarvitse maksaa maltaita, ei ainakaan expondon verkkokaupassa, jossa Royal Cateringin ja Bartscherin ammattilaiskäyttöön suunniteltujen ravintolalaitteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Laitteiden suunnittelussa on otettu huomioon laadukkaat valmistusmateriaalit, jotka yhdistyvät lopputuotteissa käyttäjäystävällisiin toimintoihin. Niinpä ravintolalaitteemme ovatkin pitkäikäisiä, ja niiden käyttö ei vaadi pitkien käyttöohjeiden selaamista.

Hygieenisyys etusijalla

Sähkökäyttöiset liedet kuumenevat sähkövastuksella, jonka lämpö johtuu kuumista valurautalevyistä keittoastioihin. Lieden tehokkuuden ja puhtauden takaamiseksi keittolevyjen päivittäinen puhtaanapito on tärkeää. Valurautalevyt on parasta pyyhkiä ja puhdistaa heti käytön jälkeen käsiastianpesuaineveteen kostutetulla liinalla, jolloin pinttyneitä likoja ei edes pääse syntymään. Tämän jälkeen pesuaine huuhdellaan pois ja pinta kuivataan, jotta levyt eivät ruostu. Mikäli valurautaan on sulanut muovia, se irtoaa paistinlastalla tai teräsvillalla rapsuttamalla: Liesi kuumennetaan, jolloin muovi alkaa sulaa. Sulaneen muovin saa helposti kaavittua pois ja sen jälkeen puhdistuksen voi viimeistellä uuninpuhdistusaineella. Myös sähköuuni kannattaa pitää puhtaana ja puhdistaa säännöllisin väliajoin unohtamatta uunin luukkua ja eristeitä. Ruostumaton teräs materiaalina sopii mitä parhaiten ravintolalaitteiden materiaaliksi, koska bakteerit eivät pääse pesiytymään sen sileään pintaan. Niinpä kevyt pintojen päivittäinen puhdistus riittää pitämään laitteen puhtaana. Puhtaanapidossa on kuitenkin syytä muistaa, että teräspintojen puhdistukseen ei tule käyttää hankaavia materiaaleja.

Sähköliedellä ruoanvalmistus on helppoa ja mutkatonta, ja liedellä onnistuvat niin ruoan keittäminen, höyryttäminen kuin paistaminenkin. Kannattaa kuitenkin tutustua myös esimerkiksi riisin valmistukseen tarkoitettuihin höyrykeittimiimme, jotka nostavat riisiannoksesi aivan uudelle tasolle. Tutustu verkkokaupastamme löytyvään ravintolalaitteiden alati laajenevaan valikoimaan ja tilaa tarpeisiisi sopiva sähköliesi ja muut laitteet ja kalusteet kätevästi expondolta!