Kaasuliesi

Etsitkö ravintolaasi laadukasta liesiratkaisua, joka takaa tasaisen lämmön ja on välittömästi kuumana ruoan valmistusta varten? Expondon verkkokaupasta löydät kaasuliesiä, joilla kokkaus käy yhtä sujuvasti kuin induktioon perustuvilla keittotasoilla. Valikoimastamme löydät kaasuliesiä esimerkiksi 4 tai 6 keittopaikalla ja vankoilla valurautaritilöillä. Kaasulieden elävää liekkiä on helppo säätää ja keittopaikan lämpötila muuttuu halutuksi välittömästi. Osassa malleista lieteen on yhdistetty sähkö- tai kaasu-uuni, osassa alaosa on avoin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, valitse tarpeisiisi sopiva liesiratkaisu ja tee tilaus kätevästi expondon verkkokaupassa jo tänään!

Kaasuliesi ammattimaiseen ruoanlaittoon expondolta

Monista ravintolakeittiöistä löytyy nykyään sekä induktio- että kaasuliesi. Kaasuliesi tuo elävän liekin keittiöön ja sitä kautta aivan ainutlaatuisen keittotuntuman. Kaasulieden etuna on, että se on heti kuuma ja liekkiä on helppo säätää. Kuten induktioliesikin, takaa kaasulla toimiva liesi tasaisen lämmön. Osassa malleistamme on myös kaasu-uuni, joissa on höyryuunin kaltainen kosteus. Lisäksi kaasulla toimivat liesi ja uuni säästävät sähköä. Jos etsit ravintolaan tai suurkeittiöön lieden lisäksi monipuolista uunia, kannattaa katsoa myös Bartscherin laadukkaat uuniratkaisut, joissa yhdistyy höyry- ja kiertoilmauunien ominaisuudet.

Expondon verkkokaupassa kaasuliedet eivät ole kuitenkaan vain ravintola-alan ammattilaisten saatavilla, vaan edullinen hinta-laatusuhteemme mahdollistaa myös aktiivisille kotikokkaajille kaasulieden hankinnan. Kokkiohjelmien ja kotiruoan arvostuksen ollessa nousussa myös kaasuliesi on yhä useamman kotikokin hankintalistalla. Lieden sijoittamisessa on syytä ottaa huomioon muutama seikka: Lieden takaisen seinän tulisi olla palamatonta materiaalia ja liesituulettiman on oltava tarpeeksi korkealla. Myöskään kylmälaitteita ei tule sijoittaa liian lähelle kaasulla toimivaa liettä. Suurin osa malleistamme käyttää alaryhmän H maakaasua, joka on Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla käytetty maakaasutyyppi. Osa asunnoista ja ravintoloista onkin valmiiksi liitetty kaasuverkkoon. Osassa malleistamme mukana tulee liittimet myös nestekaasulle. Säädettävien jalkojen ansiosta voit säätää lieden kätevästi samalle tasolle muiden keittiökalusteiden kanssa.

Elävä liekki ruoanlaitossa

Laadukkaiden kaasuliesiemme valmistuksessa on otettu huomioon ennen kaikkea turvallisuus ja työskentelyn sujuvuus. Niinpä poltinten sytytys on helppoa ja turvallista. Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi lieden käytössä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon muutamia vinkkejä. Kaasu-uunissa kannattaa käyttää alumiinisia vuokia ja peltejä, jotka eivät sido lämpöä. Myös silikonista valmistetut vuoat takaavat tasaisen paistotuloksen. Kaasukäyttöiselle liedelle taas sopivat paksupohjaiset pannut. Uunia valittaessa kannattaa myös ottaa huomioon, että kaasu-uunin lämmitys haluttuun tavoitelämpötilaan vie jonkin aikaa. Expondon verkkokaupasta löydät kaasuliesiä myös sähköuunilla, jolloin uunin lämmitys sujuu myös kiireessä riittävän nopeasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaasulietemme voi puhdistaa helposti miedolla saippuavedellä ja pehmeällä liinalla. Mikäli käytät nestekaasua, on nestekaasuletku myös syytä tarkistaa säännöllisesti murtumien varalta. Se käy hyvin yksinkertaisesti: Suihkuta saippuavettä letkulle kaasun virratessa. Mahdollinen, letkun pinnalle muodostuva saippuakupla paljastaa pienenkin reiän.

Expondon verkkokaupan valikoimasta löydät kaasuliesien lisäksi myös laadukkaita, sähkökäyttöisiä liesiä, uunilla tai ilman. Mikäli tarjoilet ravintolassasi erityisesti wok-ruokia, saatat olla kiinnostunut erityisesti wokkaukseen tarkoitetuista induktiokeittotasoista. Tutustu siis monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tarpeitasi vastaava liesi ja muut ravintolalaitteet helposti kotiinkuljetuksella expondon verkkokaupasta!