Trustpilot

Yhdistelmäuuni

Jos tarvitset ravintolassa tai suurkeittiössä sekä höyry- että kiertoilmauunia, on expondon verkkokaupasta löytyvä Bartscherin yhdistelmäuuni tilaa säästävä ja edullinen ratkaisu. Höyry- ja kiertoilmatoiminnon lisäksi yhdistelmäuuni tarjoaa myös kombitoiminnon, joka on verraton esimerkiksi hiivaleipiä paistettaessa. Höyry säilyttää ruoan mehukkuuden, kun taas kuuma ilma antaa sille kauniin värin ja kuoren. Expondon verkkokaupasta löydät myös muita laadukkaita uuniratkaisuja ammattilaiskäyttöön, kuten esimerkiksi kaasuliesiä sähkö- tai kaasu-uunilla sekä tilavia uuneja kiertoilmatoiminnolla. Tutustu siis valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarpeitasi vastaava uuni ja muut ravintolalaitteet kätevästi kotiinkuljetuksella expondolta.

Monipuolinen yhdistelmäuuni ammattikäyttöön

Uuden teknologian myötä uunien toiminnallisuus on mullistunut. Tämä kehitys on mahdollistanut höyrykypsentämisen ja kiertoilmalla kypsentämisen yhdistämisen samassa laitteessa. Yhdistelmäuuni luokin täydelliset olosuhteet esimerkiksi paahtopaistin, hitaasti kypsyvien laatikoiden kuin myös jälkiruokakakkujen ja marenkien valmistukseen. Bartscherin yhdistelmäuuneista löytyy mallista riippuen esimerkiksi uuneja, joissa on molempiin suuntiin pyörivä tuuletin kahdella nopeudella. Tämä takaa uunin optimaaliset kypsennysolosuhteet. Uunien kapasiteetit vastaavat myös ammattilaiskeittiöiden tarpeita, sillä tilaa on esimerkiksi jopa 5 x 2/3 tai 7 x 1/1 GN-astialle. Osasta malleja löytyy myös valmius paistomittarille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut yhdistelmäuunit on helppo pitää puhtaana ja puhdistaa miedolla pesuaineella.

Yhdistelmäuuni on monikäyttöinen apuväline niin leipomoissa, ravintoloissa kuin kanttiineissakin, sillä siinä yhdistyy kahden paistotavan parhaat hyödyt. Yhdistelmäuunin kosteaa ja ruoille hellävaraista lämpöä voi käyttää esimerkiksi perunoiden, juuresten ja kasvisten kypsennykseen. Myös hiivataikinat kohoavat hyvin matalassa lämmössä. Höyry säilyttää ruoan luonnollisen maun, vitamiinit ja koostumuksen sekä vähentää lihan kutistumista uunissa. Lihasta tulee mureaa ja mehukasta, vihanneksista taas sopivasti al dente. Kiertoilmatoiminnon kuiva lämpö sopii puolestaan lihan ruskistukseen ja kypsennykseen sekä erilaisten pataruokien ja laatikoiden valmistukseen.

Optimaaliset paisto-olosuhteet

Yhdistelmäuuni ei tarjoa ainoastaan kahden erilaisen uunin toimintoja käytettäviksi samassa laitteessa, vaan se myös yhdistää nämä toiminnot kombi-tilassa. Kombitoiminto tarjoaa paisto-olosuhteet, jotka on mahdollista saavuttaa vain yhdistelmäuunilla. Höyryn ja kuuman ilman yhdistelmä takaa erinomaisen kypsennystuloksen ja ruokien herkullisen maun. Yhdistelmätoiminnolla voidaan tehdä laatikoita ja kiusauksia tai kypsentää kokonaisia kaloja ja lihapaloja. Toiminto sopii erinomaisesti myös hiivataikinoiden paistamiseen: Höyrytys tekee leivän pinnan elastiseksi ja mahdollistaa sen erinomaisen nousun uunissa. Mahdolliset koristeviillot aukeavat kauniisti ja leipä saa myös kauniin kiillon: Mikäli kosteutta ei ole, leivän kuori on matta ja kova. Vinkkinä kannattaa muistaa, että mikäli taikina ei ole noussut riittävästi, voidaan asia vielä korjata käyttämällä paiston alussa enemmän höyryä. Toisaalta jos tuote on jo noussut liikaa, kannattaa paistossa käyttää vähemmän höyryä.

Mikäli valmistat taikinoita paljon itse, saatat olla kiinnostunut myös expondon verkkokaupasta löytyvistä, Royal Cateringin laadukkaista taikinan alustamiseen tarkoitetuista laitteista. Yhdistelmäuunin lisäksi löydät verkkokaupastamme myös matalan lämpötilan uuneja, joissa yhdistyy kätevästi ruoan kypsyttäminen ja säilyttäminen. Nämä ja muut laitteemme ovat kaikki ammattilaiskäyttöön suunniteltuja. Kannattaa siis tutustua laajaan valikoimaamme ja tehdä ostokset ammattikeittiöösi kätevästi expondolla!