Trustpilot

Miniuuni

Miniuuni on kätevä vaihtoehto kompaktiin keittiöön, mökille, työpaikan taukotilaan tai vaikkapa matkailuautoon. Miniuunin avulla ruoat valmistuvat aivan samalla tavalla kuin tavalliselllakin uunilla, mutta fyysistä tilaa säästyy huomattavasti. Expondon valikoimasta löytyvien Bredeco-merkkisten miniuunien tilavuus on 30 litraa ja niissä mahtuu valmistamaan niin pizzaa kuin vaikkapa laatikkoruokia joulupöytään. Bredeco-miniuuni lämpenee jopa 230 asteeseen, joten sen avulla pystyy valmistamaan kätevästi erilaisia uuniruokia laidasta laitaan. Miniuuneista löytyy ajastin, joka on mahdollista säätää 60 minuuttiin saakka. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva miniuuni. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Miksi valita miniuuni tavallisen uunin sijaan?

Miniuunista löytyy monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kätevän apulaisen niin keittiöön kuin matkailuautoonkin. Jos sinulla on hyvin pieni keittiö, vie tavallinen uuni paljon tilaa, jolloin tilasta tulee helposti ahdas ja säilytysratkaisuille jää vähemmän tilaa. Juuri tällaisiin tiloihin miniuuni on loistava valinta, sillä sen avulla keittiön jokainen neliö on mahdollista käyttää tehokkaasti hyödyksi. Joskus tavallisen kokoiset uunit saattavat lämmittää koko tilan ruoanvalmistuksen aikana, mutta miniuuni ei tätä tee. Miniuuni on myös hyvin energiatehokas, sillä ruoan valmistukseen riittää pienemmän tilan kuumennus kuin tavallisessa uunissa. Miniuunin näppärä koko mahdollistaa myös sen helpon siirtelyn paikasta toiseen.

Miniuuni mökille

Miniuuni on oiva apuväline ruoanlaittoon mökille, jossa tila on rajallista ja uunin käyttö on usein vähäisempää kuin kotona. Miniuuni mahtuu pieniinkin koloihin, mutta valmistaa ruoat aivan yhtä luotettavasti ja tehokkaasti kuin tavallisetkin uunit. Miniuunin kompakti koko takaa helpon liikuteltavuuden, mikä mahdollistaa uunin monipuolisen käytön tarvittaessa monissa eri paikoissa. Miniuuneissa on liukumattomat jalat, joiden ansiosta uuni seisoo vakaasti paikoillaan, minkä takia uunin voi sijoittaa minkälaiselle pinnalle tahansa.

Miniuunit Expondolta

Älä tuskaile pienen keittiön kanssa, vaan hanki miniuuni ja ruoanlaitto helpottuu kertaheitolla! Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.