Trustpilot

Kebab-grilli

Tarjouksessa
Kebab-leikkuri - sähkökäyttöinen
Royal Catering
(5)

Kebab-leikkuri - sähkökäyttöinen

Mitat (PxLxK)
16 x 12.5 x 21 cm
149,00 € 179,39 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Tarjouksessa
Kebab-grilli  - 5 600 W - maakaasu

Kebab-grilli - 5 600 W - maakaasu

Mitat (PxLxK)
64 x 49.5 x 92 cm
749,00 € 1 079,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Kebab-ravintolat ja -kojut ovat iskostuneet katukuvaamme ympäri maailman. Tämä perinteinen turkkilainen herkku on kehittynyt ajan saatossa monissa maanosissa ja saanut lisukkeiksi omien ruokakulttuureiden ominaispiirteitä. Expondon kebab-grilli ja -leikkuri muodostavat luotettavat työkalut herkullisten kebab-annosten valmistukseen yhdessä parhaiden ruoka-aineiden kanssa. Grillin avulla voit valmistaa kebab-, shawarma-, gyros-, ja taco-ruokia mutkattomasti. Monien maukkaiden lihojen kypsyttämien sujuu käytännöllisesti kebab-grillillä, joka on täysin sähköinen eikä vaadi erilllistä kaasuliitäntää. Täydellinen lisä ravintolallesi tai ruokapisteellesi!

Herkullista ruoanlaittoa kebab-grillin avulla

Perinteinen Döner kebab kulkee monilla eri nimillä. Osalle se on perheruoka, toisille yöllinen välipala tai nopea take-away lounas. Pelkästään Saksassa kebab-annosten tuotto vastaa vuosittain noin 3,5 biljoonan euron summaa. Riippumatta siitä kuinka maustat tai tarjoat annokset, voit olla varma, että Royal Cateringin kebab-grillillä jokainen siivu kypsyy rapean maukkaaksi. Kebab-grilli kuuluu olennaisesti jokaisen ravintolan, ruoka-auton- ja -kojun varustukseen, jotka tarjoavat Döner kebab-annoksia. Mikäli olet intohimoinen perinneruoan kannattaja tai haluat tarjoilla jotain maittavaa vieraillesi juhlissa, soveltuu expondon kebab-grilli myös kotikäyttöön. Tavallinen grilli ei tämän ruoan valmistukseen pysty. Laitteessa voit kypsyttää monia eri lihoja kebab-annosten valmistamiseksi, kuten kanaa, lammasta ja nautaa. Myöskään kasvissyöjiä ei ole unohdettu! Kebab-grilli sopii tietenkin myös seitan-kebabien valmistukseen, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion yhä kasvavissa kasvisruokapiireissä, jotka valitsevat mieluummin kasvis- tai vegaanivaihtoehdon lihan sijaan.


Kebab-grillin pyörivä varraskeppi varmistaa, että liha kääntyy 360° kypsyttäen lihan rapeaksi tasapuolisesti joka kerroksesta. Grillissä kuumennus tapahtuu kolmessa eri tasossa olevien lämpövastusten avulla. Lisäksi voit säätää vartaan ja lämpövastusten etäisyyttä haluamaasi kohtaan ja vielä erikseen niiden lämpötilat. Kebab-grillin avoimen rakenteensa ansiosta, lihaa on erittäin helppo leikata paiston aikana. Leikkaaminen sujuu kaikkein vaivattomimmin ja nopeimmiten sähkökäyttöisen kebab-leikkurin avulla. Royal Cateringin kebab-leikkurin avulla saat täydellisen mehukkaat siivut herkullisia ruoka-annoksia varten. Lisäksi siivujen paksuus on näppärästi säädettävissä. Kebab-leikkurin irrotettava terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se on helppo irroittaa mahdollistaen ongelmattoman puhdistuksen ja vaihdon uuteen terään. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kebab-grilli on niin ikään helppo puhdistaa ja lihasta irtoava ylimääräinen rasva valuu suoraan rasvankeräysastiaan, jonka voi luontevasti tyhjentää ja puhdistaa.

Expondolta kaikki tarvittava kebab-annosten valmistamiseen

Kebab-grillin avulla saat valmistettua maukkaat annokset, paistoitpa sitten kanaa, kalkkunaa, vasikkaa, lammasta, tai seitania. Tehokas valmistus takaa kypsyneen ja mehukkaan rapean lopputuloksen, josta asiakkaasi ja vieraasi pääsevät nauttimaan. Kebab-annokset tarjoillaan perinteisesti paahdetun pita-leivän kanssa, jotka voit sulavasti ja nopeasti lämmittää expondon parilagrilleillä, jotka ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joiden valikoimasta löydät oman keittiösi tarpeisiin sopivan grillin. Olennainen osa kebab-ruokia ovat tietenkin myös tuoreet kasvikset ja maukkaat kastikkeet, jotka säilyvät parhaiten kylmävitriinissä. Laitteen avulla pidät tuoreet kasvikset kylmässä suojalasin alla ja mikä parasta – ne ovat nopeasti saatavilla. Keittiön siistinä pitämiseksi expondon valikoimasta löytyy myös tiskipöytiä, jotka toimivat suurena apuna myös päivän kiireisimpinäkin aikoina. Kasvisten puhdistus ja astioiden pesu hoituu täten kivuttomasti ja keittiö pysyy hygieenisenä. Expondon tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan ravintolaasi tai ruokapistettäsi varten edullisesti, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Otamme huomioon kaikki erikokoiset keittiöt ja niiden tarpeet.


Tutustu siis nyt expondon tarjoamiin kebab-grilleihin ja niiden lisävarusteisiin. Löydät meiltä grillin, joka toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Laite seisoo vankasti pystyssä neljän jalan avulla ja keraamisen heijastavan pintansa ansiosta se on myös energiasäästävä. Expondon kebab-grilli ei vaadi lisälaitteita, vaan se on heti käyttövalmis. Voit siis saman tien aloittaa herkullisten kebab-annosten tekemisen saatuasi grillin perille expondon ilmaisella toimituksella.