Trustpilot

Parilagrilli

Tarjouksessa
Parilagrilli - uritettu - ajastin - 1 800 W
Royal Catering
(5)

Parilagrilli - uritettu - ajastin - 1 800 W

Mitat (PxLxK)
31 x 38 x 20 cm
199,00 € 219,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.
Tarjouksessa
Parilagrilli - 1 800 W - uritettu
Royal Catering

Parilagrilli - 1 800 W - uritettu

Mitat (PxLxK)
20 x 32 x 20 cm
179,00 € 189,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.
Parilagrilli - 1 800 W - uritettu
Royal Catering
(11)

Parilagrilli - 1 800 W - uritettu

Mitat (PxLxK)
40 x 31 x 21 cm
179,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.

Haluatko tarjota asiakkaillesi mehevää grilliruokaa tai grillivoileipiä palan painikkeeksi? Paistopariloiden ohella expondon valikoimista löytyy ammattikeittiöön sopivia kontakti- eli parilagrillejä. Parilagrilli sopii erinomaisesti pihvien ja paninien paistamiseen. Myös vihannekset grillaat nopeasti. Myös pienten määrien grillaaminen on helppoa, sillä Royal Cateringin parilagrillit kuumenevat nopeasti. Lisäksi grillimme mahtuu pieniinkin tiloihin, ja niiden käyttäminen on helppoa. Jos haluat laajentaa valikoimaasi esimerkiksi hot dogeihin, löydät siihenkin sopivat laitteet expondolta. Tutustu valikoimaamme jo tänään, vertaa tuotteitamme ja valitse käyttötarkoitukseesi sopiva laite!

Parilagrilli ammattikäyttöön

Royal Cateringin ammattimainen parilagrilli toimii samalla periaatteella kuin voileipägrilli tai vohvelirauta – mehukas grilliruoka asetetaan grillin kansien väliin ja se saa hetkessä grilliruoille tyypillisen raidoituksen. Näin vakuutat asiakkaasi varmasti houkuttelevilla ja herkullisilla aterioilla, ja grillattu ruoka pysyy parilagrillin ansiosta aina mehukkaana. Parilagrilli mahdollistaa varovaisen grillaamisen, sillä lämpö jakautuu grillattavaan tuotteeseen molemmilta puolilta. Tämän vuoksi grillaaminen käy myös nopeammin kuin normaalilla yksipuolisella grillillä.

Lisäksi parilagrilli sopii vähärasvaiseen ruoanvalmistukseen, sillä erityisen grillaustavan avulla liha pysyy ilman suurta rasvamäärää mehukkaana eikä kuivu paistaessa. Niinpä grilli sopii täydellisesti herkullisen ja samalla myös terveellisen ruoan valmistukseen. Voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi herkullisen kevyen ja värikkään salaatin mehukkaalla kanafileellä – asiakkaasi ovat varmasti tyytyväisiä.

Jos taas tarkoituksenasi on tarjota hampurilaisia, voit valmistaa pihvit ensin itse laitteillamme ja sitten grillata ne ihanan rapeiksi. Upporasvassa keitetyt ranskalaiset sopivat hampurilaisten oheen kuin nenä päähän tai grilli grillikioskiin. Expondolla on valikoimissaan myös sopivia laitteita makeiden herkkujen valmistukseen. Käy vilkaisemassa monia eri kategorioitamme!

Kontaktigrillit ammattikeittiöiden ihanteellisena varustuksena

Valitse paras mahdollinen varustus ammattikeittiöösi, oli kyseessä sitten katukeittiöravintola, grillikioski tai vaikka kahvila. Sähköllä toimiva ammattigrilli takaa keittiösi monipuoliset paisto- ja grillausmahdollisuudet. Sillä voit valmistaa asiakkaillesi ruokalajeja aina kananrintafileestä mehukkaaseen argentiinalaiseen naudanpihviin tai herkulliseen grillivoileipään. Opi käyttämään monipuolista parilagrilliä ja laajenna liikkeesi toimintamahdollisuuksia.

Ammattimaisessa parilagrillissä on käytetty materiaalina ruostumatonta terästä, mikä takaa helpon puhdistamisen kovankin työpäivän jälkeen. Lisäksi grillit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia hektisimmässäkin arjessa. Monissa malleissamme on lämpötilan kontrolli- ja säätömahdollisuus. Myös turvallisuutesi on huomioitu: Grilliemme kahvat ovat lämpöä eristävää materiaalia, ja kumijalat takaavat laitteen vakauden ja pitävät laitteen paikallaan.

Ruokien valmistus on hauskaa ja sujuvaa, kun käytät Royal Cateringin keittiölaitteita. Jos tarvitset kalusteita suurkeittiöösi, löydät nekin expondolta. Kannattaa selailla kauppamme valikoimaa ja vakuuttua tuotteidemme hinta-laatusuhteesta. Expondo on ravintolalaitteiden asiantuntija, mutta palvelee myös muiden alojen ammattilaisia. Valikoimamme laajenee jatkuvasti. Jos tarvitset apua ostopäätökseen tai sinulla on kysyttävää laitteiden ominaisuuksiin liittyen, voit ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme. Mutta nyt toivotamme mukavia ostohetkiä parilagrillien tai muiden laitteiden parissa!