Trustpilot

BBQ-grilli

Jos haluat tarjoilla asiakkaillesi herkullista ruokaa suoraan grillistä, olet expondon verkkokaupassa aivan oikeassa paikassa: Helppokäyttöisellä bbq-grillillä ruoan valmistus käy sujuvasti ja huolettomasti. Bbq-grillin lisäksi kannattaa tutustua myös esimerkiksi kontaktigrilleihimme, joiden avulla loihdit hetkessä niin herkulliset paninit kuin kasvikset ja kanaleikkeleetkin. Kaikkien ravintolalaitteidemme valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kestäviin valmistusmateriaaleihin sekä laitteiden laatuun ja helppokäyttöisyyteen: Bbq-grilliemme käyttö on helppoa ja turvallista, ja niiden puhdistuskin käy käden käänteessä. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa kätevä bbq-grilli ulkotapahtumaan tai vaikka kotipihallesi kätevästi expondon verkkokaupasta!

Expondon bbq-grillillä helppoutta ja huolettomuutta

Grillaus ei ole vain ruoan kypsentämistä, vaan siihen kuuluu olennaisesti paljon muutakin: Grilli kokoaa ihmiset yhteen ja luo tunnelmaa. Samalla grillaus on yksinkertainen ruoanvalmistustapa, joka parhaimmillaan luo hyviä makuja ja muistettavia hetkiä. Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitaan kuitenkin luotettava ja käyttäjäystävällinen grilli. Expondon verkkokaupasta löydät esimerkiksi Bartscherin sähkökäyttöisen bbq-grillin. Grillin toimitukseen kuuluu jalusta, mutta voit sijoittaa laitteen myös pöydälle. Tämä grilli on ihanteellinen vähärasvaiseen grillaukseen ja paistoon, sillä grillaustasoissa on tarttumaton pinta. Bbq-grilli mahdollistaa monipuolisen ruoanlaiton, sillä voit grillata sekä tasaisella pinnalla että ritilällä. Termostaattisäätöinen, 2,0 kW tehoinen grilli takaa tasaisen kuumennuksen. Laitteen puhdistusta grillauksen jälkeen helpottaa irrotettava rasvan keräysastia. Lisäksi toimitukseen kuuluu mausteteline ja irrotettava tuulisuoja.

Sähkögrillin edut verrattuna esimerkiksi kaasu- tai brikettigrilleihin ovat selviä: Sähkökäyttöinen grilli savuttaa vähemmän ja sen säilyttäminen on yksinkertaisempaa. Kun haluat nauttia herkullisesta grilliruoasta helposti ja vaivattomasti, on sähkögrilli oikea valinta. Pienikokoista sähkögrilliä on myös helppo siirrellä paikasta toiseen: tarvitset sen käyttöön vain sähköpistokkeen. Sähkögrilli on myös paloturvallisuuden kannalta varma valinta ja sitä voidaan käyttää turvallisesti myös paikoissa, joissa hiili- tai kaasugrillin käyttö on kiellettyä.

Vinkkejä grillaukseen

Yleisesti grillauksella tarkoitetaan ruuan valmistamista suoralla lämmöllä, korkeassa yli 200 °C lämpötilassa. Tyypillisesti ruoka kypsyykin noin 10–30 minuutissa. Grillaus on hyvä ruuanvalmistustapa esimerkiksi makkaroille, pihveille, vartaille ja vihanneksille. Sähkögrilli on kätevä vaihtoehto silloin, kun muita grillejä ei voi paloturvallisuuden vuoksi käyttää ja kun avotulen teko on kiellettyä. Grillattavia tuotteita ei kannata sijoittaa aivan vieri viereen, vaan niiden ympärille kannattaa jättää hieman tilaa tasaisen paistotuloksen saavuttamiseksi. Varmistaaksesi tasaiset paisto-olosuhteet, grillin kansi kannattaa sulkea grillauksen ajaksi. Lisäksi bbq-grillin käytössä on muistettava, että teräviä työvälineitä ei tulisi käyttää, sillä muuten grillin tarttumaton paistopinnoite saattaa vaurioitua. Varaa siksi grillaukseen aina muoviset tai puiset työvälineet. Kun sähkögrilli ei ole käytössä, on se säilytettävä kuivassa sisätilassa.

Expondon verkkokaupasta löydät bbq-grillien lisäksi myös muita laitteita herkullisten ruokien valmistukseen. Tiivis yhteistyömme Royal Cateringin kanssa mahdollistaa ammattikäyttöön tarkoitettujen ravintolalaitteiden uskomattoman edulliset hinnat. Mikäli haluat tarjoilla hot dogeja, löydät valikoimastamme myös kätevät nakkigrillit. Markkinakojuihin taas sopivat esimerkiksi herkullisten hattaroiden ja rapeiden popcornien valmistukseen tarkoitetut laitteemme. Tutustu laajaan valikoimamme ja tilaa bbq-grilli sekä muut tarvitsemasi laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella expondolta!