Trustpilot

Laavakivigrilli

Grillaus onnistuu kätevästi myös sisätiloissa ammattikäyttöön suunnitellulla laavakivigrillillä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Bartscherin grillit ovat korkeatasoisia ja sopivatkin erinomaisesti ravintolaan, suurkeittiöön, hotelleihin ja catering-yrityksille. Grilliruoan valmistaminen ei tarvitse ajoittua ainoastaan kesäaikaan, kun hankit keittiöösi laavakivigrillin expondon verkkokaupasta. Toimitus sisältää laavakivet sekä lihan grillaamiseen suunnitellun grilliritilän. Näin pääset helposti ja nopeasti alkuun. Erikokoisista grilleistä löydät juuri sinun keittiöösi sopivan ja riittävällä tehokkuudella varustetun grillin. Laavakivet tulee uusia säännöllisin väliajoin, joten tulevaisuutta varten voit myös tilata pussillisen erikseen myytäviä laavakiviä.

Laavakivigrilli mahdollistaa grillaamisen sisätiloissa

Kaasukäyttöiset grillit ovat äärimmäisen tehokkaita, mutta myös luotettavia, sillä niiden käyttämiseen tarvitset ainoastaan täysinäisen propaanipullon. Voit käyttää grilliä sisätiloissa, ja myös sähkökatkon aikana. Monet ammattilaiskokit ja -keittäjät arvostavatkin kaasukäyttöisiä paistotasoja, koska ne ovat tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti grillaamiseen, wokkaamiseen ja muuhun korkeaa paistolämpötilaa vaativaan ruuanlaittoon. Isossa grillissä voit käyttää toista osaa lihan ja toista osaa kasvisten ja vihannesten grillaamiseen. Näin voit säätää tehokkuutta eri osille niin, että lämpötila kullekin raaka-aineelle on ihanteellinen. Liha tarvitsee usein korkeamman lämpötilan ja pidemmän paistoajan kuin kasvikset, joten laavakivigrillillä voit näppärästi ajoittaa ruuanlaiton niin, että kaikki raaka-aineet kypsyvät samassa ajassa. Mikäli etsit grilliä, joka kypsentää lihaa hitaasti ja pitkän ajan kuluessa, saattaa kebab-grilli olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Grillaamisen yhteydessä syntyy yleensä savua, minkä vuoksi grillit sijoitetaan useimmiten ulkotiloihin. Valikoimamme laavakivigrillit on kuitenkin suunniteltu nimenomaan sisätiloihin ja vaativaan ammattikäyttöön, joten ne eivät aiheuta savua keittiössä. Tehokas ilmanvaihto on kuitenkin suositeltavaa jokaisessa tilassa, jossa käytetään uunia, liettä ja muita paistotasoja. Grillaus on ainutlaatuinen tapa laittaa ruokaa, sillä se tuo ruokiin erinomaista mehevyyttä ja makua. Vartaat, pihvit, kasvikset ja muut herkut saavat grillauksen ansiosta herkullisen maun ja tumman, rapean paistopinnan. Grillin korkeussäädettävän ritilän ansiosta voit myös helposti säätää ruuan kypsymistä ja varmistaa, että ylikypsennystä tai palamista ei pääse tapahtumaan. Suosittelemme tutustumaan myös laajan valikoimamme paistotasoihin ja grilleihin, jotka on kaikki suunniteltu ammattilaisten vaativaan käyttöön.

Ammattitason grilli laadukkaalta valmistajalta

Bartscherin laavakivigrilli on varma valinta suurkeittiöön ja vaativalle harrastelijalle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja laadukas paistoritilä tekevät hankinnasta pitkäikäisen. Kestävyyden lisäksi on grilliä nautinnollista ja sujuvaa käyttää, sillä ruoka ei pala kiinni ja teho riittää nopeaan kypsentämiseen. Grilli soveltuu H-maakaasun sekä nestekaasun kanssa käytettäväksi ja toimitus sisältää propaanisuuttimet. Laavakivigrillit ovat äärimmäisen turvallisia, mutta muistathan aina varmuuden vuoksi sulkea propaanipullon ruuanlaiton jälkeen. Grillin laadukas pintamateriaali on helppo pitää puhtaana, ja käytön jälkeen riittää pintojen pyyhkäisy kostealla liinalla sekä ritilän puhdistaminen. Toimitus sisältää grillaamiseen tarvittavat laavakivet, jotta pääset helposti alkuun. Kun kivien vaihdolle tulee tarvetta, voit tilata expondolta 7 kilon pussillisen uusia laavakiviä.

Laavakivigrilli kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Ruostumatonta terästä – helppo pitää puhtaana & kestää kulutusta
  • Helppo ja monipuolinen käyttää
  • Sopii maa- ja nestekaasun kanssa käytettäväksi
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta

Laavakivigrilli on erinomainen valinta ravintolan korkeatasoiseen ruuanlaittoon. Laadukkaat pihvit ja huolella valmistetut kasvislisukkeet pääsevät oikeuksiinsa, kun ne valmistetaan ammattitaidolla ja laadukkailla laitteilla. Expondon valikoimasta löydät myös muihin tarpeisiin soveltuvia laitteita, esimerkiksi pikaruokaravintoloille ja kahviloille soveltuvia hot dog -laitteita ja -grillejä.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisesti ammattitason keittiövälineitä, kuten liesiä. Tarjoamme myös parhaan hinnan takuun sekä kolmen vuoden tuotetakuun. Näin voit luottaa, että tilaamalla expondolta saat laatutuotteet edullisimpaan hintaan. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja ja palautus on aina ilmainen. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet.