Trustpilot

Hot dog

Tarjouksessa
Hot-dog-vitriini - 2.000 W
Royal Catering
(36)

Hot-dog-vitriini - 2.000 W

Mitat (PxLxK)
44 x 49.5 x 69.1 cm
329,00 € 351,55 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin hot dog -laitteet ovat täydellinen lisä ravintolaasi tai grillikioskiisi. Hot dog -grilleillä ja -koneilla valmistat herkullisia nakkisämpylöitä käden käänteessä. Voit ostaa meiltä joko nakkigrillin tai koneen, jolla voit lämmittää nakit ja sämpylät erikseen. Valikoimastamme löydät grillejä joko 5, 7, 9 tai 11 lämpöputkella, jotka pyörivät tasaiseen tahtiin ja grillaavat nakit hetkessä. Tutustu jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa edullinen ja laadukas hot dog -grilli vaivattomasti expondolta!

Laadukas hot dog -grilli expondolta

Expondo tarjoaa ravintola-alan ammattilaisille suuren valikoiman erilaisia hot dog -grillejä ja -koneita, joiden avulla herkullisten nakkien grillaaminen käy vaivatta. Laitteillamme voit grillata nakkeja tai lämmittää ne vesihöyryllä sekä lämmittää sämpylät paahtopiikeillä. Tarjoamme erikokoisia grillejä joko viidellä, seitsemällä, yhdeksällä tai yhdellätoista lämpöputkella. Esimerkiksi yhdentoista putken grilliin mahtuu kerralla 20 normaalikokoista nakkia. Tehokkaiden lämpövastusten ansiosta grillit kuumenevat nopeasti ja paistavat nakit tehokkaasti. Ruostumattomalla teräksellä tai teflonilla pinnoitetut putket ovat helppo puhdistaa ja ne estävät nakkien tarttumisen paistamisen aikana. Koska ripeys on erityisen tärkeää ravintola-alalla, on nopea ja tehokas nakkigrilli juuri täydellinen laite grillikioskiin tai ravintolaan. Näin kaikista työvaiheista tulee nopeampia ja sujuvampia, eivätkä asiakkaasi joudu odottamaan pitkään.


Kaupastamme löydät myös muita pikaruokalaitteita, kuten pizzauuneja, salamanterigrillejä ja parilagrillejä. Laitteidemme avulla pikaruoka-annosten valmistus käy nopeasti ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Ruokien valmistamista varten tarjoamme myös käytännöllisiä keittiövälineitä ja lihanjalostus-laitteita, joiden avulla valmistat ja esikäsittelet elintarvikkeet tehokkaasti. Tutustu siis ravintolalaitevalikoimaamme jo tänään ja vakuutu laitteiden hinta-laatusuhteesta. Autamme mielellämme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa.

Helppo puhdistaa

Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laitteiden materiaalivalintoihin. Ruostumaton teräs on erittäin hyvä ravintolalaitteiden valmistusmateriaali, koska se on helppo puhdistaa ja se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi se kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja on pitkäikäinen materiaali. Ruostumattoman teräksen ja teflonin ansiosta hot dog -laitteet on helppo puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla. Laitteen puhdistusta helpottaa myös irrotettava rasvankeräyslaatikko, jonka ansiosta nakeista valunut rasva on helppo poistaa koneesta. Laatikon voi vaivatta pestä astianpesukoneessa.


Hot dog -koneessa on lasinen sylinteri ja siinä pyöreä kori ruostumattomasta teräksestä, jossa nakit lämpenevät vesihöyryn avulla. Karkaistu lasi ja ruostumaton teräs ovat materiaaleja, joiden ansiosta laite on erittäin vankkarakenteinen ja pitkäikäinen. Laadukkaiden ja kestävien materiaalien ansiosta laite kestää kovassakin päivittäisessä käytössä ja on luotettava apuväline.


Ravintolalaitteiden lisäksi myymme myös paljon muita laitteita. Palvelemme eri alojen ammattilaisia verstaslaitteillamme ja teollisuustarvikkeillamme. Erityisen suosittuja ammattipiireissä ovat laadukkaat hitsauslaitteemme. Jos tarvitset apua oikeanlaisen hot dog -koneen tai muun laitteen valinnassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa. Tilaa sopivat laitteet expondolta jo tänään ja varustele ammattikeittiösi täydellisesti!