Trustpilot

Hot dog -kone

Tarjouksessa
Hot-dog-vitriini - 2.000 W
Royal Catering
(34)

Hot-dog-vitriini - 2.000 W

Mitat (PxLxK)
44 x 49.5 x 69.1 cm
329,00 € 351,55 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.

Royal Cateringin hot dog -kone on täydellinen laite hot dog -kojuun tai grillikioskiin. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja karkaistusta lasista valmistetulla laitteella valmistat herkullisia hot dogeja käden käänteessä. Laite lämmittää veden yli 100 asteiseksi ja vesihöyry kuumentaa nakit. Osassa hot dog -koneita on lisäksi paahtopiikit sämpylöiden lämmittämistä varten. Paahtopiikit ja nakinlämmitin on erikseen säädettävissä. Laite sopii myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyyn, kuten markkina- tai pitopalvelukäyttöön, sillä siinä on tukevat kantokahvat. Höyrystimien lisäksi löydät meiltä myös laitteet nakkien grillaukseen. Tutustu siis valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarvitsemasi hot dog -laite edullisesti expondolta!

Laadukas hot dog -kone expondolta

Expondo tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita ravintolalaitteita gastronomia-alan ammattilaisille. Ammattimaiseen käyttöön suunniteltujen hot dog -koneiden avulla lämmität nakit nopeasti vesihöyryllä ja sämpylät paahtopiikeissä. Voit täyttää hot dogit mielesi mukaan ja tarjota asiakkaillesi täysin uudenlaisia herkkuja. Tehokkaiden lämpövastusten ansiosta laite saavuttaa käyttölämpötilansa nopeasti. Paahtopiikit ja nakinlämmittimen voit kytkeä päälle yksittäin tai yhtaikaa. Niinpä voit esimerkiksi lämmittää lisää sämpylöitä, vaikka nakit olisivatkin jo lämpimiä. Koska ripeys on erityisen tärkeää ravintola-alalla, on nopea ja tehokas hot dog -kone juuri täydellinen laite grillikioskiin tai ravintolaan. Näin kaikista työvaiheista tulee nopeampia ja sujuvampia, eivätkä asiakkaasi joudu odottamaan pitkään. Erityisesti pikaruokaravintoloissa laitteiden ja työvaiheiden nopeus on erittäin tärkeää.


Kaupastamme löydät myös muita pikaruokalaitteita, kuten salamantereita ja parilagrillejä, joilla valmistat aina herkullisia aterioita asiakkaillesi. Laitteidemme avulla pikaruoka-annosten valmistus käy nopeasti ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Ruokien valmistamista varten tarjoamme myös käytännöllisiä keittiövälineitä ja lihanjalostuslaitteita, joiden avulla valmistat ja esikäsittelet elintarvikkeet tehokkaasti. Tutustu siis ravintolalaitevalikoimaamme jo tänään ja vakuutu laitteiden hinta-laatusuhteesta. Autamme mielellämme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa ja tietysti myös ostotapahtumaan ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä.

Laadukas ja helppo puhdistaa

Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laitteiden materiaalivalintoihin. Ruostumaton teräs on erittäin hyvä ravintolalaitteiden valmistusmateriaali, koska se on helppo puhdistaa ja se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi se kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja on pitkäikäinen materiaali. Ruostumattoman teräksen ja karkaistun lasin ansiosta hot dog -koneet ovat helppoja puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla. Laitteen puhdistusta helpottaa myös se, että sylinteri ja sen osat on irrotettavissa.


Koska koneen sylinterin halkaisija on 20 cm, tarjoaa se tarpeeksi tilaa suurelle määrällä nakkeja kerralla. Niinpä voit pitää jatkuvasti tarpeeksi nakkeja lämpimänä eikä hot dogin valmistukseen kulu juurikaan aikaa. Neljän paahtopiikin avulla pidät myös sämpylät valmiiksi lämpiminä. Tehokkaan hot dog -koneen ansiosta asiakkaasi ovat varmasti tyytyväisiä!


Ravintolalaitteiden lisäksi myymme myös paljon muita laitteita. Palvelemme eri alojen ammattilaisia verstaslaitteillamme ja teollisuustarvikkeillamme. Erityisen suosittuja ammattipiireissä ovat laadukkaat TIG-hitsauslaitteemme. Jos tarvitset apua oikeanlaisen hot dog -koneen tai muun laitteen valinnassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa. Tilaa sopiva hot dog -kone expondolta jo tänään ja varustele ammattikeittiösi täydellisesti!