Trustpilot

Nacho-lämpökaappi

Nacho-lämpökaappi on erinomainen hankinta ravintoloihin, elokuvateattereihin, pitopalveluille ja erilaisten tapahtumien järjestäjille. Sen avulla lämmität meksikolaiset herkkunachot niin alkupalaksi, naposteluun kuin pääruuan lisukkeeksi. Nacho-kaappi on myös oiva sisustuselementti ravintoloihin, sillä herkulliset nachot herättävät varmasti ruokahalun jo pelkällä ulkonäöllään, mutta viimeistään lämpimien, rapeiden maissilastujen tuoksu saa veden kielelle ja asiakkaat nälkäisiksi. Kaappi pitää nachot lämpimänä niin kauan kuin haluat, joten voit huoletta tarjoilla nachoja koko päivän ja illan ajan. Tyylikkään ulkonäön ja helppokäyttöisyyden ansiosta nacho-lämpökaappi onkin viisas valinta ravintoloille ja tapahtumien järjestäjille.

Nacho-lämpökaappi pitää rapeat maissilastut lämpimänä


Usein meksikolaisissa ravintoloissa tarjoillaan nachoja alkupalana ennen varsinaista ruokailua. Tilausta odotellessa ovat rapeat nachot herkullinen tapa herättää ruokahalu ja napostella jotain pientä alkujuomien kanssa. Ravintoloissa aukioloajat ovat pitkät ja esimerkiksi nachojen tuleekin pysyä lämpimänä koko päivän ja illan ajan. Tämä kätevä nacho-lämpökaappi mahdollistaa niin tortillapohjaisten naposteltavien lämmittämisen kuin säilyttämisen sen jälkeen. Nachot näyttävät herkullisilta isossa kaapissa ja lämmityksen ansiosta niistä leijailee ihanan herkullista tuoksua koko tilaan. Muita lämpimien ruokien tarjoiluun ja säilytykseen suunniteltuja tuotteitamme ovat muun muassa lämpövitriinit, jotka niin ikään on valmistettu tasokkaasta teräksestä ja alumiinista.

Nacho-lämpökaappi on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Nopea lämpeneminen sekä tasainen lämpötilan ylläpito
  • Helppo annostelu mukana toimitettavan kauhan ansiosta
  • Keräysluukku murujen poiston helpottamiseksi
  • Liukumattomattomat jalat – erittäin tukeva
  • Helposti puhdistettava pinta
  • Tasokas merkki takaa, että laite täyttää korkeat laatustandardit


Korkealaatuinen nacho-lämpökaappi on ensisijaisesti suunniteltu ammattikäyttöön, kuten buffetin, elokuvateatterin tai ravintolan yhteyteen. Hintatasomme on kuitenkin edullinen, mikä mahdollistaa tuotteiden hankinnan myös kotikäyttöön. Korkealuokkainen suunnittelu ja kolmen vuoden takuu takaavat, että keittiölaitteet kestävät hyväkuntoisina pitkään. Näin niiden hankinta myös kotikeittiöön on järkevää, sillä usein käytössä oleviin laitteisiin kannattaa panostaa kunnolla. Mikäli nachot kuuluvat vakioherkkuihisi, suosittelemme niiden lämmittämiseen suunniteltua lämpökaappia. Meksikolaisten iltojen järjestäminen kotona onnistuu helposti, kun voit pitää tortillalastut rapeina ja lämpiminä koko illan ajan. Salsa, guacamole ja tacot pöytään, ja ilta voi alkaa!


Laadukas keittiökone pitkäikäiseen ammattikäyttöön


Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit takaavat nacho-lämpökaapin ja muiden valikoimamme keittiölaitteiden pitkäikäisyyden vaativassakin käytössä. Tämän lisäksi niitä on ilo käyttää jokapäiväisen kiireen keskellä, sillä ne helpottavat keittiössä työskentelyä ja asiakaspalvelun laatua. Kun esimerkiksi alkupalaksi tarjoiltavat nachot ovat aina sopivan lämpöisiä ja rapeita, voit keskittyä muihin ruokalajeihin ja asiakaspalveluun täysin voimin. Tapahtumien järjestämisessä auttavat myös esimerkiksi popcorn-koneet, jotka toimivat samalla periaattella: popcornin valmistamisen ja lämmittämisen jälkeen sen myynti onnistuu helposti samasta kaapista. Herkullinen tuoksu helpottaa myyntiä elokuvateattereissa, tivoleissa ja huvipuistoissa.

Alumiini ja teräs ovat paitsi pitkäikäisiä ja todella kestäviä materiaaleja, myös helposti puhdistettavissa. Keittiölaitteiden yksi tärkeimmistä valintakriteereistä onkin se, että ne on voitava puhdistaa mahdollisimman huolellisesti. Nacho-lämpökaappi täyttää nämä kriteerit, sillä sekä sisä- että ulko-osat on helppo puhdistaa säännöllisesti. Mieluiten jokaisen käyttökerran jälkeen nachojen säilytysosa tulisi pestä, jotta se pysyy aina hygieenisenä ja lasipinnat puhtaan kirkkaina.

Nacho-lämpökaappien lisäksi löydät verkkokaupastamme muun muassa kuivavitriinejä leivosten sekä muiden tuotteiden esillä pitämiseen. Myös hattarakoneet ovat oiva lisä tapahtumien, kuten karnevaalien ja lastenjuhlien, järjestäjille. Voit luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat keittiövälineet ja muut ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet expondon verkkokaupasta. Tarjoamme tuotteillemme kotiinkuljetuksen, kolmen vuoden takuun ja ilmaisen palautusoikeuden.