Trustpilot

Mainosteline

Kiinnostava tarjous, ravintolasi ruokalista, mukaansatempaava mainosjuliste.. Saat nämä kaikki näkyviin Bartscherin mainostelineeseen tai menutauluun, jonka voit asettaa myymäläsi edustalle. Mainostaulu pysyy pystyssä tukevasti säässä kuin säässä ja herättää helposti ohikulkijoiden kiinnostuksen. Enää ei tarvitse teippailla julisteita seiniin vaan voit saada asiakkaat kiinnostumaan ravintolastasi tai myymälästäsi tyylikkäällä a-ständillä, jonka sisällön valitset itse. Mainostauluun voit kirjoittaa tekstiä tai kiinnittää tarjouksen a-ständin molemmille puolille vielä laajemman huomion saavuttamiseksi. Valmistaudu toivottamaan uusia asiakkaita tervetulleeksi tutustumaan ravintolaasi tai myymälääsi näillä tyylikkäillä mainostelineillä!

Monikäyttöinen mainosteline muistuttamaan parhaista tarjouksista

Mainosteline sopii ulkomainoskäyttöön yhtälailla ravintolan, baarin, kahvilan, kaupan kuin hotellinkin eteen. Telineestä riippuen, voit joko kiinnittää siihen julisteen tai kirjoittaa tarjouksesi menutauluun. Molemmissa vaihtoehdoissa saat tekstin taulun molemmille puolille. Saat telineen joko alumiinisena tai puisena riippuen siitä, kumpi sopii vaatimuksiisi paremmin. A-ständin käyttö on monien ravintoloitsijoiden ja myymälän omistajien suosiossa, sillä asiakkaat useimmiten huomaavat sen paremmin kuin seinään kiinnitetyn julisteen tai muun mainoksen. Mainosteline kiinnittää eri suunnista tulevien asiakkaiden huomion ja siinä voi kertoa yhtälailla oman tarjouksen kuin vaikka koko ruokalistankin.

Olemme tehneet pitkään ravintola-alan ammattilaisten kanssa yhteistyötä ja siltä pohjalta koonneet laajan valikoiman ravintolassa tarvittavia tuotteita valikoimaamme. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä arvostaa varmasti puhdasta ja siistiä ympäristöä. Kannattaakin siis tutustua Bartscherin tyylikkäisiin, helposti puhtaana pidettäviin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin roska-astioihin.

Terassit ja tupakointihuoneet pysyvät siisteinä, kun valitset tilaasi jonkun käytännöllisistä tuhkakupeistamme. Tuhkakuppien tilavuus vaihtelee litrasta aina 6,5 litraan, ja yhdessä mallissa on lisäksi 52 litran säiliö roskia varten. Näin varmistat etteivät tupakantumpit joudu maahan aiheuttamaan tulipalovaaraa.

Mainostelineet ja muut ravintolatarvikkeemme auttavat pitämään ravintolasi yleisilmeen kiinnostavana, houkuttelevana ja siistinä. Tuotteemme laadukkaat materiaalit takaavat niiden pitkäikäisyyden. Löydä valikoimastamme omasi ja tee paitsi ravintolastasi ja kahvilastasi myös terassistasi viihtyisä ja turvallinen asiakkaille.

Edullista markkinointia ohikulkijoille

Mainosteline on myös edullinen tapa tehdä markkinointia. Laadukkaat osat tekevät siitä pitkäikäisen ja säänkestävän. Menutaulusta viestin saa pyyhittyä ja alumiinireunaiseen mainostauluun juliste on helppo vaihtaa. Koska viestin tauluissa voi vaihtaa aina halutessaan, se on myös monikäyttöinen erilaisiin tilanteisiin, tapahtumiin ja tarjouskampanjoihin. Näin onkin helpointa löytää nimenomaan omille asiakkaille tehokkain tapa tehdä markkinointia! Myös itse mainostelineiden hinta on edullinen ja juuri siksi monet yrittäjät kokevat sen parhaaksi vaihtoehdoksi ravintolansa, baarinsa, kahvilansa, kauppansa tai hotellinsa eteen. Mainosteline on tuote, joka on käytännöllisyytensä vuoksi monen alan ammattilaisten suosiossa.

Mikäli etsit parhaillaan muutakin kalustusta ravintolasi tai kahvilasi edustalle, kannattaa tutustua Bartscherin laadukkaisiin ulkokalusteisiin. Valikoimasta löytyvät niin pöydät kuin penkitkin. Kannattaakin jo pohtia etukäteen, haluatko luoda asiakkaillesi ympäristön, jossa he voivat käydä istumaan vai onko tyylikäs pystypöytä omaan ravintolaasi paras vaihtoehto. Mikäli asiakkaasi haluavat nauttia loppukesän viilenevistä illoista ulkona, kannattaa katsoa myös muun kalustuksen lisäksi valikoimamme terassilämmittimiä. Niiden avulla terassi pysyy houkuttelevana asiakkaillesi pidemmälle syksyyn ja he saavat nauttia kauniista illoista palelematta! Nestekaasulla toimiva ja pyörillä varustettu lämmitin on helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen vaatiessa.

Lämmitinten lisäksi myös kaikki mainostelineemme ja kalusteemme ovat kevyitä liikutella, minkä vuoksi ne sopivat mainiosti ulkokäyttöön.

Kokoa valikoimistamme nyt tyylikäs kokonaisuus ravintolasi, kahvilasi tai myymäläsi edustalle!