Trustpilot

Jäätelökone

Pehmiskone - 200 W - 1,5 L
Royal Catering
(9)

Pehmiskone - 200 W - 1,5 L

Mitat (PxLxK)
41.5 x 28 x 44.5 cm
499,00 €
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS, 3-7 arkipäivää

Kylmistä talvista huolimatta suomalaiset syövät eniten jäätelöä koko Euroopassa. Suomessa jäätelö ei ole pelkkä kesäherkku, vaan sitä syödään ympäri vuoden. Niinpä tehokas jäätelökone kuuluu jokaisen kahvilan ja ravintola varustukseen. Jäätelökoneen avulla voit valmistaa perinteisten jäätelömakujen lisäksi uusia, rohkeitakin makuvaihtoehtoja, joiden joukosta jokainen asiakkaasi löytää varmasti suosikkinsa. Vanilja, suklaa ja mansikka ovat varmasti monien suosiossa, mutta voit kokeilla myös aivan uudenlaisia makuja, kuten mustikka-jugurttia, sitruunaa tai vadelma-basilikaa. Jäätelöannosten lisäksi voit valmistaa kylmiä juomia jäämurskaimen avulla.

Tehokas jäätelökone Bartscherilta

Bartscherin jäätelökoneen tilavuus on 2 litraa, joten voit valmistaa noin 1,2 litraa jäätelöä 30-60 minuutissa. Irrotettava jäätelöastia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo pestä käytön jälkeen. Ruostumaton teräs tekee laitteesta erityisen pitkäikäisen ja hygieenisen, sillä sen pinta kestää hyvin kulutusta. Lisäksi sileä pinta estää bakteerien kiinnittymisen pintaan, joten se on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Ruostumaton teräs kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta, minkä vuoksi laite sopii erinomaisesti ravintola-alan käyttöön. Jäätelökoneen irrotettavat osat voit pestä hyvin astianpesukoneessa. Laite jäähdyttää jäätelön jopa -32 asteeseen saakka. Voit valita lämpötilan tarpeidesi mukaan, riippuen siitä, valmistatko kerma- vai jogurttijäätelöä taikka sorbettia. Laite sopii hyvin myös puolijäädytettyjen jälkiruokien valmistukseen.

Jäätelökone toimii kompressorijäädytyksellä ja tehokkaiden 180 watin ansiosta se jäähdyttää jäätelön tehokkaasti ja nopeasti. Myös laitteen kuori on ruostumatonta terästä, joten se on helppo pitää puhtaana tavanomaisella, rasvaa poistavalla puhdistusaineella. Jäätelö sopii perinteisten jäätelöannosten lisäksi kesällä esimerkiksi jäätelökahveihin. Kahviin sopii esimerkiksi pallo vaniljajäätelöä ja erikoiskahvin kruunaa maitovaahto, jonka valmistat helposti vaahdottimellamme. Ammattimaisilla laitteilla valmistat herkulliset juomat käden käänteessä.

Laadukkaat ravintolalaitteet edullisesti Expondolta

Expondon ravintolalaitevalikoimasta löydät laadukkaat laitteet ja kalusteet sekä ammattikeittiöön että kotikäyttöön. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi grillit, rasvakeittimet, pikaruokalaitteet, lihanjalostuslaitteet sekä kylmälaitteet ja lämpöhauteet. Kaikki laitteemme on suunniteltu täyttämään ammattikeittiön vaatimukset. Laitteet on valmistettu tarkkaa valituista, laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, joka sopii erityisen hyvin ravintola-alan käyttöön. Lisäksi laitteet tarkastetaan jo tuotantovaiheessa useaan kertaan jatkuvan laaduntarkkailun keinoin. Korkeiden saksalaisten laatustandardien ansiosta voit siis aina luottaa laitteiden laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Niinpä myös jäätelökone on tehokas ja pitkäikäinen laite, joka sopii erinomaisesti jokaiseen kahvilaan, jäätelökioskiin ja ravintolaan. Pienen kokonsa ansiosta laite sopii hyvin myös pienempään keittiöön.

Expondon verkkokaupasta löydät myös muut laitteet kahvilaasi. Tilaa meiltä lettu- ja pirtelökone sekä vohvelirauta. Myös herkullisten juomien valmistukseen voit tilata meiltä esimerkiksi kahvinkeittimen tai vaikkapa keittimen kaakaon valmistukseen. Myös kaakaoon voit yhdistää hyvin itsetehdyn jäätelön tai maitovaahdon - herkullisten erikoisjuomien valmistuksessa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme jo tänään ja tilaa edullinen jäätelökone ja muut laadukkaat ravintolalaitteet suoraan kotiinkuljetuksella. Täydennämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin, joten uutuustuotteisiimme tutustuminen kannattaa aina. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseen liittyen, auttaa asiakaspalvelumme mielellään kaikissa kysymyksissä.