Trustpilot

Pehmiskone

Pehmiskone kotiin ja gastronomiaan: laaja valikoima osoitteessa expondo.fi

Pehmiskoneella tarjoat asiakkaillesi maukkaita annoksia pehmistä, jogurttijäätelöä, sorbetteja ja herkullista kermajäätelöä. Pehmiskone sopii käyttöön jäätelöbaareissa, jäätelökioskeissa, tapahtumapaikoilla ja ammattiravintoloissa. Mihin sinä tarvitset pehmiskonetta? Pehmiskoneen avulla voit loihtia herkullisia jäätelöannoksia käden käänteessä. Kategoriastamme herkkukoju ja baaritarvikkeet sekä ammattilaiset että kotikokit löytävät laadukkaat pehmiskoneet jäätelöelämysten valmistamiseen.

Miten pehmiskone toimii?

Ravintolayrittäjille ja jäätelökioskin pitäjille on nykyään tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia pehmiskoneita. Pehmiskoneella voit loihtia niin pehmiksiä kuin muitakin viileitä herkkuja. Tällainen ammattimainen pehmiskone toimii erityisen tehokkaalla jäähdytystekniikalla. Pehmikset ja muut herkut ovatkin valmiita käden käänteessä.

Sinun tarvitsee vain lisätä jäätelön ainesosat pehmiskoneen säiliöön ja käynnistää laite. Maukas pehmis valmistuu hetkessä. Makeanhimoiset asiakkaasi eivät näin joudu odottamaan pitkään jäätelöannoksensa valmistumista. Pehmiskoneiden säiliöt tarjoavat huomattavaa tilavuutta laitteiden kompakteista mitoista huolimatta. Säiliössä on tehokas sekoitin, joka varmistaa, että jokainen jäätelöerä on aivan yhtä kermamaisen täyteläinen ja herkullinen kuin sitä edeltänytkin.

Mitkä ovat jäätelökoneen edut?

  • Koneella voit valmistaa hetkessä monenlaisia jäätelöannoksia.

  • Tehokas jäähdytysmekanismi ja voimakas sekoitin takaavat jäätelön ihanteellisen koostumuksen.

  • Suuret säiliöt mahdollistavat suurten jäätelömäärien valmistuksen.


Monissa moderneissa pehmiskoneissa on jäätelön koostumusta valvova mekanismi sekä integroitu pesujärjestelmä. Jäätelökoneen jäähdytyselementti toimii myös sekoittimen ollessa pysähdyksissä. Näin voit aina tarjota asiakkaillesi maukasta ja viileää jäätelöä.

Osta vai vuokraa pehmiskone?

Hankkimalla oman pehmiskoneen yrityksellesi, takaat asiakastyytyväisyyden. Slush-koneen tapaan laadukas pehmiskone kuuluu kaikkien jäätelökioskien ja torikahviloiden perusvarustukseen. Korkealaatuiset pehmiskoneet ja slush-koneet valmistetaan nykyään ruostumattomasta teräksestä. Materiaalin edut ovat sen houkutteleva ulkonäkö, tukevuus ja hygieenisyys. Pehmiskoneisiin käytetty moderni elektroniikka takaa optimaalisen jäähdytyksen ja jäätelön ihanteellisen koostumuksen.

Laadukas pehmiskone tarjoaa useita toimintoja, joilla valmistat niin pehmikset kuin myös muunlaiset jäätelöannokset. Tehokkaat kompressorit takaavat nopean ja tehokkaan jäähdytyksen. Myös silloin, kun toiveenasi on hankkia pehmiskone kotiin, voit luottaa siihen, että kone jäähdyttää ainekset nopeasti ja luotettavasti haluttuun lämpötilaan. Lopusta pitää huolen jäätelökoneen tehokas sekoitin.

Helppokäyttöinen pehmiskone kotiin ja ammattikäyttöön.

Kuten nykyaikaiset hattarakoneet, myös jäätelökoneemme ovat todella helppokäyttöisiä. Jäätelökoneissa on selkeä ohjausyksikkö, jonka avulla voit säätää kaikkia niiden asetuksia. Sinun tulee vain valita sopiiko tarpeisiisi paremmin pieni ja kompakti jäätelökone vai suuri ammattikäyttöön suunniteltu jäätelökone. Laitteiden koko määrää viime kädessä sen, kuinka paljon jäätelöä pystyt valmistamaan kerralla. Tästä kategoriasta löydät taatusti juuri sinulle sopivan jäätelökoneen. Kaikki valikoimamme jäätelökoneet on suunniteltu ammattikäyttöön ja ovat erityisen laadukkaita.