Trustpilot

Salamanteri

Royal Cateringin salamanteri valmistetaan laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja se soveltuu erityisesti ravintoloiden, kahviloiden ja grillikioskien käyttöön, sillä se lämmittää ja valmistaa nopeasti ja tehokkaasti esimerkiksi kolmioleipiä, patonkeja, pitsaa tai laatikkoruokia. Tehokkaat lämpövastukset lämpiävät nopeasti, ja enintään 15 minuutin ajastintoiminto ilmoittaa säädetyn ajan päättymisen äänimerkillä. Useamman johteen ansiosta voit säätää ritilän korkeutta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu salamanteri on pitkäikäinen ja helppo puhdistaa. Verkkokaupastamme löydät grillikioskiisi tai ravintolaasi myös muita sopivia laitteita, kuten hot dog -grillejä ja -koneita sekä kontaktigrillejä. Löydä ammattikeittiöösi sopiva salamanteri ja muut laitteet expondolta ja tilaa ne kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään!

Laadukas salamanteri expondolta

Expondon salamantereiden laadukkaat infrapunalämpövastukset lämmittävät laitteen tehokkaasti ja nopeasti. Saksalaisyhtiö E.G.O.:n laadukkaita termostaatteja käytettiin aiemmin ainoastaan lääketiede- ja lämpötekniikan sekä teollisuuden käytössä, mutta nykyään niitä käytetään myös ravintola-alalla esimerkiksi Royal Cateringin salamantereissa. Laitteiden lämpötila on säädettävissä välillä 50–300 °C, joten voit valita lämpötilan joustavasti tarpeidesi mukaan. 15 minuutin ajastimen avulla säädät ajan kätevästi, sillä äänimerkki ilmoittaa, kun ruoka on valmista. Pienikokoinen ja kevyt laite sopii hyvin pienempiinkin keittiöihin ja on helppo kuljettaa, joten se soveltuu myös esimerkiksi pitopalveluiden käyttöön. Irrotettavan ritilän korkeutta voi säätää, sillä laitteessa on useammat johteet. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus varmistaa, että lämpötila pysyy jatkuvasti tasaisena.


Salamanterilla lämmität ja gratinoit ruokia nopeammin kuin normaalilla uunilla, sillä tehokkaat lämpövastukset lämpiävät nopeammin kuin tavallisissa uuneissa. Laitteella säästät myös energiaa, koska et joudu käyttämään sähköuunia nopeaa lämmittämistä tai gratinointia varten. Pitsan, ranskanperunoiden ja kalapuikkojen lisäksi voit valmistaa myös terveellisempiä ruokia, kuten esikeitettyjä kasviksia juustolla gratinoituna. Ranskanperunat voit valmistaa myös verkkokaupastamme löytyvillä rasvauppokeittimillä. Myös laadukkaat paistoparilamme helpottavat ja nopeuttavat työtäsi ravintolassa tai grillikioskissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopivat laitteet!

Helppo ja nopea puhdistaa

Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkastukseen, joten myös salamanterit ovat erittäin pitkäikäisiä ja laadukkaita. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali ravintolalaitteissa, sillä se täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset, on helppo puhdistaa ja kestää hyvin ympäristön vaikutuksia. Irrotettavat ritilät helpottavat puhdistamista huomattavasti, ja laitteen pohjalla olevan irrotettavan murulaatikon ansiosta ruoanjäämien ja roiskeiden puhdistaminen käy vaivatta. Kromattu ritilä on erityisen laadukas ja pitkäikäinen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kuoren ansiosta on salamanteri tyylikäs ja ajaton valinta ammattimaiseen keittiöön. Pienen koonsa ansiosta se ei vie paljoa tilaa pienessäkään keittiössä ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii kaikenlaisiin ympäristöihin.Yksinkertaisten säätimien ja nuppien ansiosta laite on helppo ja yksinkertainen käyttää. Voit säätää vaivattomasti lämpötilaa ja ajastintoimintoa.

Ravintolalaitteiden lisäksi tarjoamme suuren valikoiman erilaisia verstaslaitteita ja teollisuus-tarvikkeita. Tutustu jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja valitse keittiöösi sopiva salamanteri ja muut ravintolalaitteet. Autamme mielellämme oikeanlaisten laitteiden valinnassa ja muissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.