Trustpilot

Rasvakeitin

Tarjouksessa
Rasvakeitin - 2 x 16 litraa - alakaappi
Royal Catering
(5)

Rasvakeitin - 2 x 16 litraa - alakaappi

Mitat (PxLxK)
68 x 53 x 95 cm
779,00 € 849,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 26.6.
Tarjouksessa
Induktiorasvakeitin - 2 x 30 l - 60 - 190 °C - Royal Catering
Royal Catering

Induktiorasvakeitin - 2 x 30 l - 60 - 190 °C - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
90 x 80 x 98 cm
3 679,00 € 3 929,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 26.6.
Tarjouksessa
Friteerauskori - 8 litraa
Royal Catering

Friteerauskori - 8 litraa

Mitat (PxLxK)
21 x 17 x 12 cm
39,99 € 43,99 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 25.6.

Royal Cateringin rasvakeittimet soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön grillikioskeissa ja ravintola-alalla. Ne on erityisesti suunniteltu ranskanperunoiden, kananugettien ja muiden pikaruokien paistamiseen. Jos etsit rasvakeitintä leivonnaisia (esimerkiksi munkin paistoa) varten, löydät sen kategoriasta Rasvakeitin leivontaan. Valikoimamme keittimet valmistetaan erittäin korkealaatuisesta ruostumattomasta ja kiillotetusta teräksestä, joka vastaa korkeita hygieniavaatimuksia. Laitteet kestävät hyvin kovia työolosuhteita ja niiden puhdistaminen on vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä, eikä hintakaan huimaa päätä. Tilaa edullinen rasvakeitin meiltä jo tänään! Saat sen expondon verkkokaupasta kätevästi kotiinkuljetuksella.

Rasvakeittimet ja niiden käyttö


Royal Cateringin rasva- eli friteerauskeitinten käyttäminen on helppoa. Yhden ranskanperuna-annoksen (100–150 g) valmistus kestää vain 2,5–3 minuuttia. Jos käytät laitteeseen kuuluvien korien lisäksi varakoreja, voit nopeuttaa valmistusprosessia entisestään. Laitteissamme on monia etuja. Jokaisessa keittimessämme on äärimmäisen tehokas lämpövastus. Keitinten lämpötila säädetään termostaatin avulla, ja lämpötilan vakauden tarkistus tapahtuu automaattisesti. Keittimiä on saatavilla monessa eri koossa, 8 litrasta aina 16 litraan. Käytettävän öljyn määrä riippuu siitä, kuinka suuri rasvakeitin on.

Korista putoavien materiaalien palamisen estämiseksi ammattimaisten keitinten pohjalla on erityiset kylmävyöhykkeet, jotka takaavat, että öljy pysyy pohjalla viileänä ja hiiltyneet jäännökset eivät pilaa keittoöljyn makua. Näin kylmävyöhykkeet pidentävät keittoöljyn käyttöikää. Toinen mainio lisätoiminto on öljynpoistojärjestelmä, jonka avulla öljy saadaan pois keittimestä nopeasti ja tehokkaasti. Keittimet, joissa öljynpoistojärjestelmää ei ole, on suunniteltu siten, että öljyallas ja lämpöelementti voidaan irrottaa helpon ja tehokkaan puhdistamisen mahdollistamiseksi.

Rasvakeitin kuumentaa paistettavan ruoan aina 200°C saakka. Suositeltava lämpötila on kuitenkin 170°C ja 190°C välillä. Älä koskaan laita keitintä päälle, jos siinä ei ole öljyä. Muista myös, että öljy pitää laittaa keittimeen silloin, kun keitin on kylmä. Jokaisessa keittimessä on yksi virtaliitäntä, olipa sitten kyseessä yksikorinen tai kaksikorinen rasvakeitin. Tällä tavoin virtaliitäntöjen ylikuormitus voidaan välttää. Valikoimaamme kuuluu myös keittimiä, joissa on voimavirtaliitäntä. Toimitukseen ei kuulu virtapistoketta, koska asiakkaidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Voimavirtakeitinten kytkemisen suorittaa aina koulutettu ja kokenut sähköasentaja.

Hinnassa on eroa. Vaikka valmistusmateriaalit ovatkin korkealaatuisia, takaa yhteistyömme Royal Cateringin kanssa edulliset hinnat. Rasvakeitintemme muotoilu on uudenaikainen ja tyylikäs. Löydät tarpeisiisi sopivan, ammattimaisen laitteen verkkokaupastamme.

Sähkö- vai kaasurasvakeitin?

Ammattimainen rasvakeitin sopii moneen tarkoitukseen ja sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Se soveltuu käytettäviksi esim. suurkeittiöissä, grillikioskeissa ja kanttiineissa. Voit valita omiin tarpeisiisi sopivan keittimen monien erikokoisten laitteiden joukosta. Niinpä voit järjestää työtilasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Osta Royal Cateringin edullinen rasvakeitin expondon verkkokaupasta!

Suurin osa sähköfriteerauskeittimistämme vaatii 230V-liitännän. Sähkökeitinten lisäksi valikoimaamme kuuluu myös kaasulla toimivia keittimiä. Kaasukäyttöisissä keittimissämme on aina maakaasuliitäntä suuttimilla (30 mbar tai 20 mbar). Lisäksi jotkut keittimemme toimivat myös nestekaasulla. Hanki nyt edullinen kaasurasvakeitin expondon verkkokaupasta. Näin voit friteerata ranskalaisia tai erilaisia ruokia kätevästi myös ilman sähköliitäntää! Lisäksi kaasurasvakeitin lämmittää rasvan erittäin nopeasti.
Tutustu myös valikoimaamme induktiorasvakeittimiä. Induktioteknologian avulla toimiva rasvakeitin toimii erittäin energiatehokkaasti. Myös ruokien valmistusajat ovat huomattavasti lyhyempiä. Sähkökäyttöiseen rasvakeittimen verrattuna voit säästää jopa 30 % energiasta.

Rasvakeittimemme ovat valmistusmateriaalina käytetyn ruostumattoman teräksen ansiosta erittäin helppohoitoisia. Irrotettavien rasva-altaiden ja öljynpoistojärjestelmien ansiosta ne ovat helppo puhdistaa, ja sen vuoksi niiden pitkäaikainen ja säännöllinen käyttö on vaivatonta. Näin ollen keittimet sopivat erittäin hyvin erityisesti suurkeittiöiden käyttöön. Laadukkaiden materiaalien ja viimeistellyn suunnittelun ansiosta ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Laitteet toimitetaan kokonaisina, joten niitä ei tarvitse erikseen koota, ja niinpä ne voi ottaa käyttöön välittömästi. Voit ryhtyä heti paistamaan rapeita ranskalaisia!

Makkaraperunat ovat yksi grillien ja markkinakojujen valikoimien kestosuosikeista. Ne valmistuvat helposti, kun panostat rasvakeittimen lisäksi valikoimistamme löytyviin apuvälineisiin, kuten makkaroiden viipalointiin tarkoitettuihin laitteisiin. Ranskanperunoiden ja muiden uppopaistettujen tuotteiden lisäksi valmistat valikoimastamme löytyvillä laitteilla myös muut herkut ravintolaasi. Asiakkaat arvostavat tuoreutta, ja siksi pastakeitin saattaa olla juuri oikea vaihtoehto. Sen avulla voit keittää erilaisia pastalajeja tai vaikka kasviksia annoksittain, ja näin ollen tarjoilla niitä asiakkaillesi aina vastakeitettyinä ja sopivalla kypsyysasteella.