Trustpilot

Pizzauunit

Tarjouksessa
Pizzauuni - 1 osainen - 2 000 W
Royal Catering
(170)

Pizzauuni - 1 osainen - 2 000 W

Mitat (PxLxK)
56.5 x 56.5 x 27 cm
219,00 € 239,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 23.5.
Tarjouksessa
Pizzauuni - 1 paistotila - Ø 60 cm - lasiovi
Royal Catering
(7)

Pizzauuni - 1 paistotila - Ø 60 cm - lasiovi

Mitat (PxLxK)
77 x 77 x 27 cm
449,00 € 519,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.5.
Tarjouksessa
Pizzauuni - 1 kammio - 4200 W - Ø 58 cm - Royal Catering
Royal Catering

Pizzauuni - 1 kammio - 4200 W - Ø 58 cm - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
75 x 90 x 46 cm
539,00 € 769,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.5.

Expondon tehokkailla pizzauuneilla paistat nopeasti rapeapohjaisia, herkullisia pizzoja. Löydät valikoimastamme erikokoisia uuneja, joihin mahtuu joko yksi tai kaksi pizzaa, joiden halkaisija on 35 cm. Uunien lämpötila on säädettävissä jopa 400 °C:een saakka, ja lisäksi voit säätää ylä- ja alalämpöä erikseen. Pizzauuni on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pohja on kuumuudenkestävää kiveä, joka paistaa pizzapohjan täydellisen rapeaksi. Pienen kokonsa ansiosta uuni sopii hyvin pienempiinkin keittiötiloihin. Tilaa siis jo tänään edullinen pizzauuni Expondolta!

Laadukas pizzauuni Royal Cateringilta

Expondon pizzauunien tehokas, jopa 3,4 kW:n lämpövastus paistaa pizzat nopeasti rapeiksi. Voit säätää sekä ylä- että alalämpöä erikseen, joten uuni sopeutuu tarpeisiisi erinomaisesti. Kahden pizzan uunissa on kaksi erillistä uuniluukkua, joiden lämpötilat ovat luonnollisesti erikseen säädettävissä. Voit valita myös ajastimella valitun uunimallin. Ajastin helpottaa työskentelyä, sillä voit säätää paistoajan tarkasti eikä pizza pääse palamaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs on erittäin hygieeninen materiaali, joten se sopii täydellisesti ravintola-alan tarpeisiin. Lisäksi ruostumaton teräs kestää erinomaisesti vaativassakin päivittäisessä käytössä. Niinpä uuni soveltuu täydellisesti ammattikeittiöiden käyttöön.


Löydät valikoimastamme myös paljon muita uuneja, kuten matalalämpö- ja yhdistelmäuuneja sekä eri mallisia kiertoilmauuneja, joilla voit paistaa esimerkiksi patonkeja ja muita leipiä. Pikaruokaravintolaan sopiva laite on myös Bartscherin kanagrilli, joka paistaa kokonaiset kanat herkullisen rapeiksi ja ruskeiksi. Tehokkaiden ja helppokäyttöisten ravintolalaitteiden avulla helpotat päivittäistä työtäsi ravintola-alalla ja valmistat vaivatta herkullisia ruoka-annoksia asiakkaillesi. Ensiluokkainen pizzauuni kuuluu jokaisen pizzerian perusvarustukseen, mutta se sopii pienen kokonsa vuoksi erinomaisesti myös pieneen grillikioskiin tai ruokavaunuun. Tilaa siis tehokas pizzauuni Expondolta jo tänään!

Valmista herkullisia pizzoja Expondon ravintolalaitteilla

Kun valmistat pizzat itse tuoreista raaka-aineista, sopii Expondon pizzapöytä keittiöösi täydellisesti. Pöydässä on graniittinen työtaso sekä kylmävitriini GN-astioilla valmiiksi pilkkomiasi täytteitä varten. Lisäksi pöydän alaosassa on kylmäkaapit muiden raaka-aineiden kylmänäpitämistä varten. Pöydän ansiosta pizzojen tekeminen käy ripeästi ja voitkin paistaa ne heti päällystämisen jälkeen pizzauunissa. Jos tarjoat ravintolassasi muitakin pikaruokia, kuten ranskalaisia, löydät valikoimastamme myös kätevät kastikeannostelijat. Annostelija sopii hyvin itsepalvelupöytään asiakkaiden käyttöön tai esimerkiksi hot dog -ravintolaan ketsupin ja muiden kastikkeiden nopeaa annostelua varten. Löydät verkkokaupastamme myös hot dog -kojuun sopivat laitteet, joiden avulla grillaat tai kuumennat nakit vaivatta. Pizzauunin lisäksi tarjoamme muitakin pikaruokaravintolaan sopivia uuneja, kuten tehokkaita salamantereita, joilla paistat nopeasti esimerkiksi täytetyt patongit tai erilaiset laatikkoruoat.


Expondon verkkokaupasta löydät kaikki laitteet ja tarvikkeet, joita tarvitset menestyvään ravintolatoimintaan. Olipa sitten kyseessä kanttiini, gourmet-ravintola tai pikaruokakoju - ammattimaiset keittiölaitteemme täyttävät kaikki toiveet ja vaatimukset. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli tarvitset neuvoja sopivien laitteiden valinnassa tai sinulle on kysymyksiä tuotteisiin tai tilaukseen liittyen. Tilaa jo tänään ensiluokkainen pizzauuni ja muut tarvitsemasi ravintolalaitteet Expondolta edulliseen hintaan ja kätevästi kotiin kuljetettuina!