Trustpilot

Munkkikeitin

Royal Cateringin munkkikeittimet vakuuttavat viimeistellyllä ulkoasullaan, käyttömukavuudellaan ja tehokkuudellaan. Kaikki mallit on tehty laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja sopivat erittäin hyvin käytettäviksi ravintola-alan yrityksissä ja grillikioskeissa. Jos haluat paistaa asiakkaillesi donitseja tai perinteisiä munkkeja, on expondon munkkikeitin juuri oikea valinta. Munkkikeittimemme ovat suurempia kuin valikoimamme muut sähkörasvakeittimet ja sopivat siksi erityisen hyvin leivonnaisten uppopaistamiseen. Tuoreet leivonnaiset valmistuvat nopeammin kuin uskotkaan, kun alustat taikinan koneella ja viimeistelet paistetut herkut temperoidulla suklaalla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa munkkikeitin jo tänään!

Munkkikeitin suurkeittiöön

Ravintola-alan tuotteiden erikoistuntijana tarjoamme sinulle kattavan valikoiman erilaisia rasvakeittimiä. Halusitpa sitten paistaa donitseja tai munkkeja, laitteillamme se on mahdollista. Kaikki leivonnaisille tarkoitetut friteerauskeittimemme vastaavat korkeaa vaatimustasoa ja sopivat mitä parhaiten päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön. Koska valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja kuten ruostumatonta terästä, ovat Royal Cateringin kaikki rasvakeittimet helppoja puhdistaa ja käyttää. Tarvitsetko keittimen ranskalaisten paistoa varten? Tutustu silloin rasvakeitinten valikoimaan. Vai onko hankintalistallasi ammattimainen munkkikeitin, jolla voit valmistaa leivonnaisia nopeasti ja tehokkaasti? Löydät ratkaisun meiltä. Valitse esimerkiksi edullinen paistoaltaamme 380 V voimavirralla. Sen avulla valmistat herkut hetkessä. Osta Royal Cateringin munkkikeitin, ja teet vastustamattomia tuotteita ammattimaisesti.

Valikoimaamme kuuluu erilaisia ammattimaiseen käyttöön suunniteltuja laitteita, jotka kuuluvat menestyneeseen yritykseen kuin hillo munkkiin. Koska laitteemme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ovat ne erityisen helppoja puhdistaa ja ne kestävät hyvin ympäristövaikutuksia. Laitteidemme ulkomuoto on miellyttävä ja uudenaikainen. Valitse erikokoisten laitteiden joukosta sinulle sopivin. Tarjoamme laitteita 18 tai 30 litran kapasiteetilla, yhdellä suurella tai kahdella erillisellä paistokorilla, valutukseen tarkoitetulla tasolla tai ilman sitä. Jokaiselle löytyy tarkoituksenmukainen malli. Munkkikeitin on ihanteellinen ravintoloiden ja leipomoiden käyttöön. Se tarjoaa ratkaisun myös silloin, kun tarvitaan tavallisuudesta poikkeavia makuelämyksiä.

Friteerauskeittimet takaavat rapeat herkkuhetket!

Yksi leivonnaisia varten suunniteltujen munkinpaistokeitintemme eduista on, että niiden käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Tehokkaiden laitteidemme avulla valmistat niin donitsit kuin munkitkin. Käyttömahdollisuuksia on rajattomasti.

Kaikki pitävät kullanruskeista ja rapeista leivonnaisista. Niinpä laitteillamme on suuri merkitys ammattimaisissa keittiöissä. Koska niiden kapasiteetti on 18 tai 30 litraa, voit kerralla valmistaa suuren määrän herkullisia munkkeja tai donitseja. Kestävien paistokorien avulla voit annostella paistettavat tuotteet optimaalisesti. Valikoimaamme kuuluu myös kahdella erillisellä korilla varustettuja laitteita, joilla voit valmistaa samanaikaisesti kahta erilaista tuotetta. Leivonnaisten rasvassa paistamiseen tarkoitettujen laitteiden enimmäislämpötila on 200°C. Lämpötilaa voi säätää portaattomasti, ja tehokas 9 kW lämpövastus takaa laitteen pikaisen lämpenemisen. Laitteeseen rakennettu automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus takaa sen, että termostaatilla säädetty lämpötila pysyy tasaisena. Pohjalla olevat kylmävyöhykkeet estävät korista putoavan taikinan palamisen, joten paistoöljyn maku ja laatu eivät huonone. Laitteissa on ammattimainen rasvanpoistolaitteisto, jonka avulla puhdistaminen käy helposti. Ylimääräinen öljy poistetaan poistoventtiilin kautta ja hävitetään. Kokeile ja huomaa, miten vaivatonta herkkujen valmistus voi olla.

On tärkeää valita sopiva laite, jotta voisit aina tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista laatua, kun on kyse rasvassa paistetuista leivonnaisista. Tuoreiden munkkien avulla taiot iloisen ilmeen asiakkaidesi kasvoille!