Trustpilot

Sähkörasvakeitin

Royal Cateringin sähkörasvakeittimet soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön grillikioskeissa ja ravintola-alalla. Rasvakeittimien valmistuksessa käytetään erittäin korkealaatuista ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on kestävää ja se tarjoaa tehokkaan suojan ympäristön rasituksia vastaan. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, ja niiden puhdistaminen on vaivatonta. Hygieniavaatimuksia vastaavan puhdistuksen helpottamiseksi kaikissa sähköllä toimivissa rasvakeittimissä on käytännöllinen rasvanpoistolaitteisto tai irrotettava allas. Valikoimassamme on erilaisiin tarpeisiin sopivia, erikokoisia laitteita eri hintaluokista. Verkkokaupastamme löydät myös rasvakeitinten lisäkorit. Valikoimaistamme myös täydellisen rasvakeittimen pävittäiseen käyttöön. Tilaa meiltä sähkörasvakeitin jo tänään!

Sähkörasvakeitin: ominaisuudet ja käyttö

Voit ostaa meiltä sähkörasvakeittimen joko yhdellä paistokorilla tai nk. tupla-sähkörasvakeittimen kahdella paistokorilla. Keittimien tilavuus vaihtelee 8 litrasta aina 2 x 16 litraan asti. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää säädetyn lämpötilan kaikissa laitteissa tasaisena. Jokainen sähkörasvakeitin soveltuu tehokkaan lämpövastuksensa ansiosta sekä ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalla että kotikäyttöön herkullisten aterioiden valmistukseen.


Raskanperunat ovat varmasti tunnetuin friteerattu ruoka. Rapeat, kullanruskeaksi paistetut raskanperunat maistuvat sekä nuorille että vanhemmille asiakkaille. Uppopaistokeittimessä ne onnistuvat paremmin kuin uunissa. Tärkeää valmistuksessa on myös oikeanlaisen öljyn käyttäminen: suositeltavaa on tyydyttyneiden kasvirasvojen tai -öljyjen käyttö. Sopivia öljyjä ovat esimerkiksi maapähkinä- sekä oliiviöljy tai erityinen friteerausöljy. Muistathan, että rasvaa ei saa kaataa käytön jälkeen viemäriin, vaan se pitää jäähdyttää ja hävittää jäähtymisen jälkeen talousjätteen mukana. Sähkörasvakeitin on oiva apuri myös silloin, kun haluat klassikoiden, kuten ranskanperunoiden, kananugettien, kalan tai paneroidun pihvin lisäksi valmistaa erilaisia kasvisruokia, kuten porkkanaa tai kesäkurpitsaa. Jos etsit keitintä leivonnaisia varten, kannattaa käydä tutustumassa erityisesti niille tarkoitettuun kategoriaamme.

Resepti-ideoita

Oletko miettinyt, mitä rasvakeittimessä voi valmistaa ranskanperunoiden ja leikkeiden lisäksi? Friteeratut Mars-patukat ovat yksi idea. Ne ovat Skotlannissa ja Australiassa jo tunnettua herkkua. Enää rasvassa ei paistetakaan vain fish and chips -tyyppisiä annoksia vaan suklaaherkkuja! Suklaapatukka upotetaan taikinaan (friteeraustaikina) ja paistetaan rasvakeittimessä. Tämä valmistustapa toimii myös kaikenlaisten suklaapatukoiden friteerauksessa ja tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen. Haluaisitko keksiä ravintolaasi tai pikaruokalaasi uuden helpon jälkiruoan? Kokeile silloin paistaa omenarenkaita sähkörasvakeittimessäsi. Poista omenan siemenkota, leikkaa renkaiksi ja kääri ne friteeraustaikinaan ennen uppopaistamista. Asiakkaasi ovat varmasti tyytyväisiä. Sama idea toimii varmasti muidenkin hedelmien kohdalla. Aasialaisessa keittiössä tunnetaankin jo hyvin friteerattu banaani.


Sähkörasvakeitin sopii myös täydellisesti perhejuhliin, syntymäpäiville tai ruoanlaittoon kotona. Voit kokeilla esimerkiksi uusimpia trendiruokia suoraan New Yorkista: Voit valmistaa cronut-uutuusherkkuja, jotka ovat kroisantin ja donitsin yhdistelmä. Vain Amerikassa voidaan keksiä tällaista! Tarvitset vain itsetehtyä kroisanttitaikinaa tai valmista taikinaa sekä valitsemasi täytteen. Täytteenä tai päällysteenä voi käyttää vanilja- tai suklaakreemiä tai vaikkapa vaahterasiirappia (tai mitä tahansa mieleesi juolahtaa!). Muotoile taikinasta donitsi, lisää täyte tai päällyste. Laita sähkörasvakeitin päälle ja pian voit tarjoilla valmiita herkkuja.