Trustpilot
(1) arvostelu
Royal Catering

Rasvakeitin - kaksinkertainen - 26 L - 10 000 W - poistohana - kylmävyöhyke - alakaappi

659,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10012010

|

Malli: RCPKF 26DSH

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 7. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
659,00 €
3+
5%
626,05 €
5+
10%
593,10 €
10+
15%
560,15 €
Avainominaisuudet
  • tehokas - suuri kaksoisrasvakeitin 26 l tilavuudella ja 10 000 W teholla ihanteellinen suurelle määrälle paistettua ruokaa
  • monipuolinen - lämpötila 50 - 190 °C väliltä on helppo valita kahden toisistaan riippumattoman termostaatin avulla, joten keitin sopii erinomaisesti erityyppisille ruoille, kuten kalalle ja ranskalaisille
  • käytännöllinen - kylmävyöhyke estää uppoavien ruokajämien palamisen, säilyttää täten öljyn luonnollisen maun pitkään ja alakaappi tarjoaa säilytystilaa
  • pitkäikäinen - ruostumattoman teräksen ja kestävän rakenteen ansiosta
  • hygieeninen - poistohana mahdollistaa öljyn poiston helposti ja puhtaasti
Accessories
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Hopeanvärinen
Jännite [V]
400
Teho [W]
10000
Paistokori [mm]
250 x 250 x 120
Maksimiteho [W]
10000
Säiliön mitat [cm]
33 x 30 x 20
Lämpötila-alue [°C]
50-190
Ajastin
Ei
Tyhjennyshana
Kyllä
Kaapilla
Kyllä
Ylikuumenemissuoja
Kyllä
Kokonaistilavuus
26 l
Mitat (PxLxK)
53 x 73 x 90 cm
Paino
26.96 kg
Paketin mitat (PxLxK)
79 x 58 x 96 cm
Lähetyspaino
30.8 kg

Toimituksen sisältö

  • Kaksoisrasvakeitin RCPKF 26DSH ja alakaappi
  • 2 kahvallista koria
  • 2 kantta
  • Laite toimitetaan ILMAN virtapistoketta!

Tuotekuvaus

Toiminnallinen kaksoisrasvakeitin alakaapilla

Royal Cateringin rasvakeittimellä RCPKF 26DSH  ja sen tilavalla alakaapilla olet mitä parhaiten varustettu. Säiliöiden yhteistilavuus 26 l ja 10 000 W teho tekevät laitteesta ihanteellisen ammattikäyttöön ravintoloissa, snackbaareissa tai ruokarekoissa. Ravintola- ja suurkeittiölaitteiden asiantuntijan, Royal Cateringin rasvakeitin edustaa merkille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten optimoitua toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaista ylläpitoa sekä käytännöllistä muotoilua. 

Entistä enemmän ranskiksia ja friteerattua kalaa lyhyessä ajassa Royal Cateringin rasvakeittimellä

Friteerauskeitin on varustettu kahdella säiliöllä, joiden yhteistilavuus on 26 litraa. Voit paistaa suuria määriä ranskalaisia, kanansiipiä, sipulirenkaita tai katkarapuja yhdellä kertaa nopeasti ja helposti. Kumpaankin säiliöön erikseen säädettävän lämpötila-alueen 50 - 190 °C ansiosta lähes kaikki ruoat - tuoreet tai jäiset - voidaan valmistaa ihanteellisen rapeaksi. Selkeät merkkivalot ilmaisevat laitteen lämpenemisen ja sen, milloin öljy on saavuttanut optimaalisen paistolämpötilan.
Sähkörasvakeittimen 10 000 W:n teho kuumentaa öljyn haluttuun lämpötilaan erittäin nopeasti ja tällöin keittimellä voi valmistaa suuria määriä ruokaa täydellisesti ja tasaisesti erittäin lyhyessä ajassa. Integroitu kylmävyöhyke varmistaa nopeamman lämmityksen ja sen, että paistetun ruoan jämät eivät pala. Tämä pitää öljyn tuoreena pidempään ja suojaa ruokaa akryyliamidilta. Mitoiltaan 250 x 250 x 120 mm olevien paistokorien pidikkeet ovat vakiovaruste ja se mahdollistavat sen, että valmis ruoka voidaan jäähdyttää tarvittaessa helposti ja että siitä voidaan vaivattomasti valuttaa ylimääräinen öljy pois. Koreissa on myös Cool-Touch-kahvat, jotka suojaavat palovammoilta paistamisen aikana.
Rasvakeitin sekä sen alakaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laadukas materiaali on ruosteenkestävä ja siksi erittäin pitkäikäinen. Lisäksi hygieenisten ja makuneutraalien ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu erittäin hyvin ruuanlaittoon. Sileät pinnat on erityisen helppo puhdistaa. Lisäetuna on alakaappiin integroitu poistohana, jonka kautta vanha öljy voidaan poistaa keittimestä nopeasti ja tehokkaasti. Mukana tulevat kannet suojaavat itse laitetta lialta ja estävät samalla keittimen käytöstä aiheutuvan keittiön likaantumisen.

Arvostelut


4.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Tyytyväinen asiakas

Nopea toimitus ja laite helppo kytkeä

Usein kysytyt kysymykset

Pystyykö rasvakeitin pitämään 190 °C lämpötilan vakiona?

On normaalia, että lämpötila laskee heti, kun ruoka lisätään rasvakeittimeen. Analoginen termostaatti ylläpitää lämpötilaa mahdollisimman tasaisesti, mutta 190 °C:n vakiolämpötilaa ei voida taata.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme