Trustpilot

Induktio-rasvakeitin

Ravintoloissa, hotelleissa ja pikaruokaravintoloissa ranskalaiset perunat ovat yksi suosituimmista ruoka-annosten lisukkeista. Suurkeittiössä tarvitaankin laadukas ja nopea induktio-rasvakeitin, jolla friteerattujen ruokien valmistaminen käy kädenkäänteessä. Expondon valikoimasta löydät eri tilavuuksilla varustettuja keittimiä, joista voit valita tarpeesi mukaan sopivimman koon. Royal Catering -merkkiset rasvakeittimet ovat laadukkaita, sillä ne on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön. Yhden öljyaltaan tilavuus on 10 litraa, joten voit valmistaa suuriakin ruokamääriä kerralla. Myös keittimen puhdistus käytön jälkeen on näppärää, sillä öljy valuu ulos poistohanan kautta. Muun muassa näistä syistä induktio-rasvakeitin on jokaisen ammattikeittiön luottokumppani.

Induktio-rasvakeitin nopeaan ranskalaisten valmistukseen


Induktio-rasvakeittimellä valmistat perinteiset herkut uusimmalla teknologialla nopeasti, mikä on eduksi sekä ripeän asiakaspalvelun että ympäristöystävällisyyden näkökulmasta. Nopea lämpenemisaika, tehokas energiankäyttö sekä tarkka lämpötilakontrolli tekevät induktio-rasvakeittimen käytöstä helppoa ja sujuvaa kiireisen ravintolan keittiössä. Verrattuna muihin rasvakeittimiin, Royal Cateringin induktiorasvakeitin pitää öljyn lämpötilan tehokkaammin halutulla tasolla, vaikka laittaisit keittimeen kylmiä tai jopa jäisiä raaka-aineita suoraan pakkasesta. Tarkan lämpötilakontrollin avulla voit asettaa lämpötilan tarkasti välille 60 – 190 °C ja saavuttaa näin täydellisen paistotuloksen. Lämpötilan lisäksi integroidulla ajastimella voidaan asettaa paistoaika 0-15 minuuttiin, minkä umpeuduttua äänimerkki ilmoittaa ruuan valmistumisesta.

Induktio-rasvakeitintä on äärimmäisen helppo käyttää; säädöt ja paistoaika valitaan digitaalisesta LED-näytöstä. Turvallisuuden takaamiseksi on laitteessa lämpövaroke, joka aktivoituu öljyn ylikuumetessa. Lisäksi tiheäverkkoisessa paistokorissa on kuumuutta kestävä kahva palovammojen välttämiseksi. Induktio-rasvakeittimessä on kaksi kylmävyöhykettä, jotka estävät elintarvikkeiden palamisen, mikäli ruokia jää vahingossa keittimeen pidemmäksi aikaa. Suurikokoinen kori puolestaan tarjoaa runsaasti tilaa isollekin ruokamäärälle. Keittimessä on lisäksi kaksi koukkua, joiden varaan friteerauskorin voi kiinnittää ylimääräisen öljyn valuttamiseksi friteeratuista ruoista. Laitteen jokapäiväinen käyttö on näiden toiminnallisuuksien ansiosta sujuvaa ja miellyttävää. Rasvakeittimien lisäksi löydät valikoimastamme myös erilaisia paistotasoja, jotka niin ikään ovat suurkeittiön tärkeimpiä työvälineitä.

Ammattikäyttöön suunnitellut keittiölaitteet luotettavalta valmistajalta


Royal Catering -merkkinen induktio-rasvakeitin on varma valinta ravintolan ja muun ammattitasoisen keittiön varustukseen. Saksalainen valmistaja suunnittelee tuotteita erityisesti ammattikäyttöön, joten voit luottaa, että uusi induktio-rasvakeittimesi kestää pitkään. Laadukkuuden ja kestävyyden varmistamiseksi tarjoamme kaikille expondon verkkokaupasta tilatuille tuotteille kolmen vuoden takuun.

Induktio-rasvakeittimen laadukkuudesta kertovat muun muassa suunnittelun tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten öljyn tyhjennyshana. Käytännöllinen tyhjennyshana mahdollistaa käytetyn öljyn nopean ja helpon poiston altaasta. Hygieenisen valmistusmateriaalinsa ansiosta allas voidaan tämän jälkeen puhdistaa ilman suurempaa hankaamista. Poistoventtiilin kautta on helppo poistaa myös puhdistuksessa käytetty pesuvesi. Ammattikeittiön välineiden ja kokin tarvikkeiden valinnassa hygieenisyys ja helppo puhdistettavuus ovatkin yksi tärkeimmistä kriteereistä, sillä jokaisen päivän päätteeksi välineet on voitava pestä huolellisesti.

Induktio-rasvakeitin sopii suurkeittiön ammattikäyttöön muun muassa näistä syistä:

  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta ruostumattomasta teräksestä
  • Moderni induktioteknologia
  • Kätevä poistohana mahdollistaa öljyn nopean poistamisen ja altaan helpon puhdistuksen
  • Kompakti ja tukeva rakenne
  • Paistoaika on mahdollista säätää hyvinkin tarkasti juuri haluttuun kestoon


Induktio-rasvakeittimen lisäksi ammattilaiset tarvitsevat keittiöönsä grillejä ja muita paistotasoja, jotka mahdollistavat ruuan monipuolisen valmistamisen. Eri kypsennysmetodit kun tuovat annoksiin aivan erilaisen makumaailman, mehevyyden ja koostumuksen. Verkkokaupastamme löydätkin monipuolisesti ammattitason keittiövälineitä, kuten myös esimerkiksi pikaruokaravintoloille ja kahviloille soveltuvia pikaruokalaitteita, jotka mahdollistavat nopeiden pikaruoka-annosten valmistamisen näppärästi.