Trustpilot

Pakastin

Tarjouksessa
Lasiovi-pakastin - 88 l
Royal Catering
(1)

Lasiovi-pakastin - 88 l

Mitat (PxLxK)
52 x 59.5 x 68.5 cm
659,00 € 719,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Arkkupakastin - 242 L - Royal Catering - 63 W
Royal Catering

Arkkupakastin - 242 L - Royal Catering - 63 W

Mitat (PxLxK)
116.5 x 55 x 86 cm
539,00 € 591,70 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Arkkupakastin - 269 L - Royal Catering - 63 W
Royal Catering

Arkkupakastin - 269 L - Royal Catering - 63 W

Mitat (PxLxK)
103.5 x 70 x 85 cm
479,00 € 759,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Expondon valikoimasta löytyvät ammattikäyttöön suunnitellut tehokkaat ja kestävät pakastimet ovat erinomainen valinta ravintolan tai muun suurkeittiön varustukseen. Siirrettävien ritilöiden ansiosta sovittelet isommatkin säilytysastiat helposti pakkaseen. Suurkeittiössä tarvitaan paljon tilaa kymäsäilöntään, ja monipuolisuus sekä helppo sijoitettavuus ovat aina eduksi. Bartscherin pakastimet toimivat kiertoilmajäähdytyksellä ja sisältävät automaattisen sulatustoiminnon sekä sulatusveden haihdutuksen. Tyylikkäät pinnat on myös helppo pitää puhtaana. Ovien suuntaa voi vaihtaa ja laitteen korkeutta säätää, joten se sopii helposti erikokoisiin keittiöihin. Tehokkuuden ja monikäyttöisyyden ansiosta nämä ovatkin oiva valinta ammattikäyttöön.

Laadukas pakastin ammattikäyttöön

Ravintolassa ja suurkeittiössä jääkaappien lisäksi pakastimet joutuvat kovalle koetukselle suurien ruokamäärien sekä tiuhan käyttötahdin vuoksi. Tehokkuus ja kestävyys ovat avainasemassa kylmäsäilöntälaitteen valinnassa, joten luotettava ja tunnettu merkki on varma valinta. Bartscherin keittiölaitteet on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön, esimerkiksi ravintoloihin ja hotelleihin. Expondon valikoimasta löydät kaksi eri kokoista vaihtoehtoa keittiösi koosta ja ruokamääristä riippuen. Edullisemman ja pienimmän pakastimen tilavuus on 700 litraa. Isoin ratkaisu koostu kahdesta yksiköstä ja kokonaistilavuus on näin 1400 litraa. Kylmälaitteiden korkeus on 2050–2010 mm, ja säädettävien jalkojen ansiosta korkeutta voi säätää tarpeen mukaan. Oven aukemissuuntaa voi myös vaihtaa, mikä mahdollistaa laitteen sijoittelun juuri oman suurkeittiösi sopivimpaan kohtaan. Valikoimamme pakastimet ovat energiatehokkaita ja pienimmätkin yksityiskohdat on suunniteltu huolellisesti. Merkkivalot ja kytkimet helpottavat jokapäiväistä käyttöä, mutta eivät kuluta turhaan sähköä. 60 mm paksuinen polyuretaanieristys edistää omalta osaltaan energiatehokkuutta. Huomaathan, että pakastin tulee sijoittaa tilaan, jonka lämpötila on alle 32 °C. Käyttölämpötila puolestaan on -18 ja -22 asteen välillä.

Ammattikäyttöön suunnitellut pakastimet ovat:

  • Erinomainen ratkaisu isojenkin ruokamäärien kylmäsäilömiseen
  • Tyylikkäät ja niissä on helposti puhdistettavat pinnat
  • Helppokäyttöisiä, muun muassa seuraavien toimintojen ansiosta: ovien suunnan vaihto, siirrettävät ritilät, automaattinen sulatus ja sulatusveden haihdutus


Expondon valikoimasta löytyvien pakastinten kiertoilmajäähdytys takaa tehokkuuden ja tasaisen lämpötilan niin ylimmillä kuin alemmilla tasoilla. Automaattinen sulatustoiminto sekä sulatusveden haihdutus tekevät käytöstä nopeaa ja vaivatonta. Kylmälaitteiden läheisyyteen voit sijoittaa myös valikoimastamme löytyviä alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lattiahyllyjä, jotka toimivat kätevänä laskutasona, kun järjestelet ruokia pakastimeen. Siirrettävät ritilät takaavat, että isommatkin säilytysastiat sopivat pakkaseen.

Kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit

Pakastimen ulkomateraali on tyylikäs, ja lujan materiaalin ansiosta se kestää pienet kolhutkin. Suurkeittiössä kylmäsäilöntälaitteiden lokeroita ja hyllyjä siirrellään usein ja puhdistetaan tehokkailla aineilla, joten materiaali on oltava kulutusta kestävää. Expondon kylmäsäilytykseen suunnitellut kaapit on erityisen helppo pitää puhtaana, sillä ne on valmistet tu laadukkaasta mater iaal ista, joka täyt tää el intarvikealan t iukat hygieniavaatimukset. Laitteen laadukkuudesta kertovat myös yksityiskohdat, kuten säädettävät jalat, automaattinen sulatustoiminto sekä sulatusveden haihdutus. Pakastimen mukana toimitetaan kolme tai kuusi ritilää laitteen koosta ja mallista riippuen. Ritilät, hyllyt ja ulkopinnat on helppo pyyhkiä puhtaaksi aina tarpeen mukaan. Ammattikäyttöön suunnitellut laitteet takaavat sujuvan ja tehokkaan kylmäsäilömisen niin ravintolan, hotellin kuin muunkinlaisen suurkeittiön arjessa.


Hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille kylmäketjun säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää jokapäiväisessä toiminnassa. Valikoimastamme löydät myös kylmävetolaatikostoja ja kylmätyöpöytiä, jotka tuovat paitsi lisätilaa kylmäsäilytykseen, myös uuden työskentelytason. Suurkeittiössä työskentelytasoja kun ei koskaan ole liikaa!


Hygienia on ammattikäyttöön suunnitelluissa keittiötarvikkeissa ensisijaisen tärkeää. Expondon tuotevalikoimasta lyödät kylmäsäilytystuotteiden lisäksi myös laadukkaita hygieniatarvikkeita, kuten tiskialtaita, tiskipöytiä, pesualtaita sekä saippua- ja käsipyyheannostelijoita. Bartscherin tuotteet takaavat laadukkaat materiaalit, helppokäyttöisyyden sekä helposti puhdistettavat pinnat. Laadukkuuden lisäksi tuotteet ovat myös edullisia. Expondolta voit tilata pakastimet ja muut tuotteet ilman toimituskuluja.