Trustpilot

Minibaari

Tarjouksessa
Minibaari - 19 l - vetolaatikko - musta - Royal Catering
Royal Catering

Minibaari - 19 l - vetolaatikko - musta - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
38.5 x 46.5 x 37.4 cm
249,00 € 269,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.5.

Olit sitten yrittäjä tai yksityishenkilö, minibaarilla tuot tiloihisi käytännöllisyyttä ja arjen luksusta. Voit säilyttää minibaarissa pieniä välipaloja ja juomia, jotka pitävät vieraasi tyytyväisinä. Pienen kokonsa puolesta minibaari on helppo sijoittaa mihin ikinä sen haluatkin ja tarvittaessa kaapin korkeutta on myös mahdollista myös säätää. Minibaari on ehdoton hankinta, jos haluat asiakkaidesi viihtyvän ja saavan laadukkaan majoituskokemuksen. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarkoituksiisi sopiva minibaari. Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä niin neuvomme mielellämme!

Minibaari yritystoiminnassa

Oletko majoitustoiminnan yrittäjä? Haluatko lisätä huoneidesi houkuttavuutta ja viihtyisyyttä? Minibaarin hankinta on helppo keino nostaa huoneiden tasoa ja saada aikaan myös pientä lisämyyntiä. Minibaariin saat säilöttyä virvokkeita ja kylmäsäilytystä vaativia tuotteita, jotka mahdollistavat asiakkaiden rentoutumisen ja herkkuhetket. Varmista asiakkaan viihtyminen luonasi ja täytä minibaari erilaisilla juomilla ja välipaloilla!

Expondon minibaarit ovat hiljaisia, joten ne sopivat erinomaisesti hotellihuoneisiin, joissa nukutaan samassa tilassa minibaarin kanssa. Valikoimastamme löytyvät minibaarit on varustettu innovatiivisella Peltier-jäähdyttimellä, joka saavuttaa halutun lämpötilan nopeasti ja pitää sen tasaisena. Peltier-elementti on hiljaisuutensa lisäksi ympäristöystävällinen ja pitkäikäinen. Ominaisuuksiensa vuoksi Expondon minibaarit soveltuvat erinomaisesti yrityskäyttöön.

Minibaari yksityishenkilölle

Oli kyse sitten harrastetilasta, työhuoneesta, autotallista tai olohuoneesta, piristä arkeasi täyttämällä minibaari lempiherkuillasi! Kun illat venyvät pitkiksi esimerkiksi autoa korjatessa, minibaari pitää huolen siitä, että muistat syödä ja juoda välillä. Minibaari on helppo sijoittaa mihin vain ja sen hiljaisen äänen ansiosta keskittymisesi ei häiriinny.

Minibaari työpaikalle

Palkitse työntekijäsi päivittäisestä ahkerasta uurastuksesta tarjoamalla välipaloja ja raikkaita juomilla toimistolla. Työntekijäsi kiittävät kun kiireisimpinä päivinä välipaloja on helposti saatavilla. Koska minibaarin voi sijoittaa seisomaan omilla jaloillaan oikeastaan mihin vain, se sopii hyvin myös pöydälle asetettavaksi. Minibaari on myös mahdollista upottaa tyylikkäästi esimerkiksi kaappiin, jossa se on piilossa siististi omalla paikallaan. Täytä minibaari boostia antavilla välipaloilla sekä juomilla ja valmistaudu työntäyteiseen päivään tiimisi kanssa!


Minibaari Expondolta

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.