Trustpilot

Kakkuvitriini

Tarjouksessa
Jääkaappi - 590 L - Royal Catering - lasiovella
Royal Catering
(1)

Jääkaappi - 590 L - Royal Catering - lasiovella

Mitat (PxLxK)
77.5 x 70.5 x 185 cm
1 199,00 € 1 429,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Jääkaappi - 102 L - 4 tasoa - musta / hopea - Royal Catering
Royal Catering

Jääkaappi - 102 L - 4 tasoa - musta / hopea - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
49 x 49 x 104.5 cm
839,00 € 1 179,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

“Kakkuvitriinistään kahvila tunnetaan“ voisi olla sopiva sanonta kuvaamaan kakkuvitriinin tärkeyttä kahvilan vetovoimalle. Etsitkö konditoriaasi tai ravintolaasi kiistatonta katseenvangitsijaa, jossa leivokset, kakut ja piiraat näyttävät vastustamattoman herkullisilta? Siinä tapauksessa olet expondon verkkokaupassa aivan oikeassa paikassa, sillä laadukkailla ja yksityiskohdiltaan monipuolisilla kakkuvitriineillämme viimeistelet kahvilan, leipomon tai ravintolan ilmeen ja houkuttelet asiakkaita herkkujen äärelle. Oletko vasta perustamassa kahvilaa ja tarvitset ammattilaislaitteet myös kahvin keittoa tai herkullisten vohveleiden paistoa varten? Tutustu valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi kakkuvitriini ja muut ravintolalaiteet kätevästi expondolta!

Kakkuvitriini viimeistellyillä yksityiskohdilla

Expondon verkkokaupassa myytävät kakkuvitriinit on tarkoitettu leivosten, kakkujen ja kylmien välipalojen täydelliseen esillepanoon. Vitriinien valmistuksessa on laadukkaiden materiaalien lisäksi kiinnitetty huomiota myös sen käyttöominaisuuksiin. Kakkujen säilytys ja esillepano asettavat laitteille monia vaatimuksia, sillä niiden tulisi olla houkuttelevasti asiakkaiden nähtävillä ja käden ulottuvilla, mutta samalla myös hygieenisesti suojattuna ja tietysti säilyvyyden kannalta oikeassa lämpötilassa. Esimerkiksi Bartscherin kakkuvitriini pyörivällä telineellä vastaa kaikkiin näihin haasteisiin viimeistellyillä ominaisuuksillaan ja käyttömukavuudellaan. Vitriinissä on erikseen kytkettävissä oleva LED-valaistus, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin nähtävillä myös silloin, kun kahvilassasi on tunnelmallisempi ja hämärämpi valaistus: LED-valojen ansiosta herkut ovat aina ravintolasi päätähtenä valokeilassa.

Bartscherin kakkuvitriinin pyörivän telineen ansiosta tuotteet tulevat hyvin esille ja pyörimistoiminnon voi tarvittaessa myös kytkeä pois päältä. Pyöriminen myös loppuu automaattisesti, kun ovi avataan. Ilman viilennyksestä vastaavat kaksi tehokasta puhallinta, ja vitriinissä on automaattinen sulatustoiminto. Digitaalinäytön ansiosta lämpötilan tarkkailu ja kontrolli on yksinkertaista. Myös hygienia on otettu erityisesti huomioon, sillä telineessä on neljä ritilää, jotka on helppo irrottaa puhdistusta varten. Mikäli etsit ravintolaasi myös muuta hygieniavaatimuksia vastaavaa kylmäsäilytystilaa, kannattaa tutustua myös verkkokaupastamme löytyvään Royal Cateringin kylmätekniikkaan.

Viettelevät vitriinit

Olipa kyseessä sitten kahvila, konditoria, leipomo, ravintola tai muu linjasto, tekevät asiakkaat valinnan kahden vaihtoehtoisen paikan välillä usein juuri esillepanon perusteella. Siksi oleellista onkin panostaa siihen, että maukkaat leivokset, kakut ja välipalat myös näyttävät hyviltä ja ovat houkuttelevasti esillä. Expondon verkkokaupasta löytyvillä kakkuvitriineillä tuot tuotteesi näyttävästi esille ja ne myös säilyvät tuoreina ja herkullisina sopivassa lämpötilassa pidempään – jos ylipäätään säilyvät, sillä kauppa käy todennäköisesti vastustamattoman esillepanon ansiosta entistä paremmin. Mikäli kahvilasi tai konditoriasi tekee itse suklaaleivonnaisia, saatat olla kiinnostunut myös verkkokaupastamme löytyvästä suklaan temperointiin tarkoitetusta laitteistosta: Sen avulla voit luoda kauniit päällysteet leivonnaisille sekä rapsakat ja suussa sulavat konvehdit. Kannattaakin kierrellä verkkokaupassamme, sillä ammattikeittiöihin tarkoitettujen tuotteidemme valikoima saattaa yllättää monipuolisuudellaan sekä edullisella hinta-laatusuhteellaan. Royal Cateringin ja Bartscherin laadukkaiden tuotteiden lähtökohtana on hyvä suunnittelu, innovaatiot ja valmistusprosessin aikainen laadunvalvonta, minkä ansiosta voimme tarjota käyttöominaisuuksiltaan viimeisteltyjä tuotteita, kuten kakkuvitriinejä ja muita kylmälaitteita. Tutustu siis laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarvitsemasi ravintolalaitteet kätevästi kotiinkuljetuksella! Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai niiden tilaukseen, maksutapoihin ja toimitukseen liittyen, suomenkielinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi puhelimitse tai sähköpostitse.