Tuote: EX10012449

|

Malli: RCCC-58-BT

Kylmävitriini - 58 L - Royal Catering - 3 tasoa - musta - lukittava

579,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – suuri sisätila kolmella tasolla ja 58 l tilavuudella
  • selvästi näkyvissä – ympäröivä lasitus ja LED-valaistus takaavat optimaalisen esillepanon
  • tuore – lämpötila-alue 0 - 12 °C on ihanteellinen säilyttämään erilaisia elintarvikkeita tuoreena 
  • yksinkertainen – digitaalinen näyttö lämpötilan säätämiseen tarkasti
  • helppohoitoinen – lasin ja muovin ansiosta laite on helppo puhdistaa ja erittäin kestävä

TUOTEKUVAUS

Kaikki kauniisti esillä kahviloissa, hotelleissa ja bistroissa täydellisessä kylmävitriinissä

Olipa kyseessä kakut, jälkiruuat, salaattikulhot, hedelmät, voileivät tai kylmät juomat: ravintolalaitteiden asiantuntijan, Royal Cateringin kylmävitriinillä RCCC-58-BT, voit asetella mitä erilaisemmat ruoat esille ruokahalua herättävästi. Aseta houkutteleva kakkuvitriini tiskin viereen kahvilaasi tai hotellin buffettiin, jotta vieraasi näkevät heti, mitä tarjolla on.

Royal Cateringin ammattimaiset kylmälaitteet ravintola-alalle

Kolmella tasolla sinulla on runsaasti tilaa kakuille, voileiville, hedelmäsalaateille tai pirtelö- ja smoothiekannuille. Kaksikorkeussäädettävää ritilää ovat mitoiltaan 38,5 x 32,5 ja tarjoavat siten tilavan esittelytilan. Nämä tasot jakavat optimaalisesti kylmävitriinin 58 litran sisätilan. Karkaistusta lasista valmistetun kaarevan etuosan ansiosta asiakkailla on aina ihanteellinen näkymä herkullisiin tuotteisiin joka puolelta.

Integroitu LED-valaistus esittelee viileät ruoat oikeassa valossa, jotta vieraat näkevät tarjolla olevat herkut myös hämärässä. Takana olevan lukittavan oven kautta vitriini on täytettävissä vaivatta. Digitaalisesti säädettävä termostaatti säätelee lämpötila-aluetta 0 - 12 °C välillä ja varmistaa siten optimaalisen lämpötilan useimmille ruoille ja juomille.

Tilava kylmävitriini seisoo vakaasti jalustalla neljällä kumijalallaan, jotka suojaavat lattiaa mahdollisilta naarmuilta vitriiniä siirrettäessä. Käytetyt materiaalit, kuten muovi ja karkaistu lasi, ovat erityisen helppohoitoisia ja hygieenisiä, mikä on erityisen tärkeää ravintola-alalla.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET