Trustpilot

Vohvelirauta

Tarjouksessa
Kuplavohvelirauta - 1 415 W
Royal Catering
(18)

Kuplavohvelirauta - 1 415 W

Mitat (PxLxK)
57.5 x 22.5 x 71.5 cm
129,00 € 159,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin sähkökäyttöinen vohvelirauta on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alan yrityksille. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Ruostumaton teräs ja valurauta sekä teflonpinnoite kestävät hyvin jokapäiväisessä, vaativassa käytössä ja ovat helppoja puhdistaa. Valitse meiltä joko yksi- tai kaksilevyinen vohvelirauta belgialaisia, sydämenmuotoisia tai pyöreitä vohveleita varten. Osassa malleista on irrotettava laatikko taikinanjäämiä varten, joten laitteen puhdistaminen käy hyvin helposti. Vohvelirauta sopii erityisen hyvin kahviloihin, jäätelökioskeihin tai markkinakojuihin. Ehkäpä tarvitset myös leivänpaahdinta aamiaspöytään tai sopivaa laitetta lettujen paistoon? Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa laadukas vohvelirauta ja muut tuotteet expondolta jo tänään!

Expondon vohvelirauta valmistaa rapeita vohveleita

Laitteiden kuori on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Paistolevyt puolestaan ovat kestävää valurautaa tai teflonia. Laadukkaiden ja kestävien materiaalivalintojen ansiosta laitteet ovat pitkäikäisiä ja helppoja pitää puhtaana. Materiaalit vastaavat myös ravintola-alan tiukkoja hygieniavaatimuksia. Tehokkaan lämpövastuksen ansiosta lämpölevy kuumenee nopeasti ja valmistat rapeita, kullanruskeita vohveleita hetkessä. Voit valita joko belgialaiset vohvelit tai valmistaa pyöreitä tai sydämenmuotoisia vohveleita. Erikoisuutemme on tikkuvohvelirauta, jonka avulla voit valmistaa tikussa olevia vohveleita tai amerikkalaisia corn dogeja. Voit valita myös tarpeidesi mukaan laitteen joko yhdellä tai kahvella paistolevyllä. Esimerkiksi pyöreällä vohveliraudalla voit valmistaa joko yhden ison tai neljä pienempää vohvelia kerralla.


Kahden paistolevyn vohvelikoneissa voit säätää kunkin paistolevyn lämpötilaa erikseen aina 300 °C saakka. Kätevä lisäominaisuus on ajastintoiminto, jonka enimmäissäätöaika on 15 minuuttia. Ajastimen ansiosta et joudu vahtimaan vohvelin paistumista koko ajan, sillä ajastin ilmoittaa, kun vohveli on valmis. Automaattisen lämpötilan vakauden tarkastuksen ansiosta valitsemasi lämpötila pysyy aina vakaana. Laitteissa on virran ja lämmityksen osoittavat merkkivalot sekä äänimerkki, joka ilmoittaa vohvelin olevan valmis. Niinpä näet aina, milloin laite on saavuttanut käyttölämpötilansa. Lämpöeristetyn kahvan ansiosta raudan avaaminen on aina turvallista.

Tarjoile herkullisia vohvelierikoisuuksia


Royal Cateringin vohvelirauta valmistaa hetkessä herkullisen rapeita vohveleita. Voit tarjota asiakkaillesi joko makeita tai suolaisia vohveleita. Suosittuja lisukkeita ovat esimerkiksi tuoreet marjat tai hedelmät, jäätelö, marmeladi, suklaa-hasselpähkinälevite tai erilaiset makusiirapit. Suolaisen version kanssa voit tarjota esimerkiksi juustoa, kinkkua tai erilaisia kasviksia, jolloin saat aikaan ruokaisamman vohveliannoksen. Vohvelirautojen lisäksi löydät verkkokaupastamme esimerkiksi pirtelöshakereita, joilla valmistat juotavia herkkuja kahvilasi tai ravintolasi asiakkaille.


Herkullinen erikoisuus ovat amerikkalaiset corn dogit, joita voit valmistaa tikkuvohveliraudallamme. Corn dogit ovat tikussa olevia nakkeja, jotka on kuorrutettu maissitaikinalla. Yllätä asiakkaasi makeilla tai suolaisilla herkku-uutuuksilla. Vohvelit maistuvat varmasti myös markkina- tai huvipuistokävijöille. Pienen koonsa ja kevyen painonsa ansiosta laite on helppo ottaa mukaan ja liikutella. Expondon verkkokaupasta löydät myös paljon muita ravintolalaitteita, kuten esimerkiksi hot dog -laitteita tai hampurilaiskoneita. Löydät valikoimastamme myös keittiöösi sopivat keittiökalusteet. Royal Cateringin laadukkailla laitteilla varustelet keittiösi täydellisesti.


Tutustu jo tänään laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva vohvelirauta ja muut keittiölaitteet kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä.