Uusi

Tuote: EX10012998

|

Malli: RC_WMS_15

Jäätelövohvelirauta - 100-120 vohvelia/h - 47 x 112 mm - Royal Catering

1 499,00 € 1 749,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – tuottaa jopa 100-120 vohvelia/h 2400 W:n teholla
  • ammattimainen – tuottaa 47 x 112 mm:n kokoisia kartionmuotoisia jäätelövohveleita
  • nopea – tuottaa neljä vohvelia kerrallaan
  • yksinkertainen – helppo käyttää ja puhdistaa laadukkaiden materiaalien ansiosta
  • kestävä – ammattimainen laite, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valuraudasta, teräksestä ja alumiinista

TUOTEKUVAUS

Tuoreet jäätelötötteröt Royal Cateringin jäätelövohveliraudalla

Haluatko loihtia uniikkeja jäätelöluomuksia, jotka tekevät vaikutuksen keneen tahansa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tarjoilla ne vastapaistetuista vohvelitötteröistä! Rapeilla jäätelötötteröillä ilahdutat asiakkaasi ja erotut kilpailijoistasi. Sen sijaan, että paistaisit vohvelit yksitellen ja rullaisit ne käsin, ota käyttöön Royal Cateringin jäätelövohvelirauta, joka on kehitetty erityisesti ravintolakäyttöön ja jäätelökioskeihin.

Jäätelötötterökone kapasiteetilla 100-120 vohvelia/h

2400 W:n tehollaan tämä jäätelövohvelikone tuottaa jäätelötötteröitä jopa 100-120 vohvelia/h. Riippuen siitä, kuinka rapeita haluat vohveliesi olevan, niiden paistaminen kestää vain 1–2 minuuttia. Valmiit perinteisen malliset jäätelövohvelit ovat kooltaan 47 x 112 mm. Vohvelirauta jäätelötötteröille on helppo ja mutkaton puhdistaa ja huoltaa. Mukana toimitetun mittakupin avulla täydellisen muotoisten tötteröiden valmistaminen käy ongelmitta.

Jäätelövohvelirauta tekee vaikutuksen vankalla ja luotettavalla laadullaan. Kone on valmistettu kestävistä ja joustavista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valuraudasta, teräksestä ja alumiinista, joten valmistat sillä vohveleita usean kesän ajan.

TEKNISET TIEDOT