Vohvelirauta - 1 x 1300 W - pyöreä

Tuotenumero: EX10010317 / Malli: RCWM-1300-R

Vohvelirauta - 1 x 1300 W - pyöreä

  • Tuotenumero: EX10010317
  • Malli: RCWM-1300-R
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
162,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 0 tunnin ja 59 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Vohvelirauta - 1 x 1300 W - pyöreä

Kohokohdat & avaintekijät

  • Sopii hyvin kahviloihin, ravintoloihin tai joulumarkkinoille
  • Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo
  • Paistolevy teflonia ja alumiinia
  • Lyhyt kuumennusaika - merkkivalo ilmoittaa, kun laite on toimintavalmis
  • Yksi suuri tai neljä pienempää vohvelia
  • Enimmäisteho 1300 W
  • Äänimerkki paistoajan lopussa

Royal Cateringin RCWM-1300-R-vohveliraudan kuori on valmistettu tukevasta, helposti puhdistettavasta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Paistolevy on valmistettu laadukkaasta teflonista ja alumiinista, ja laite on rakenteeltaan erittäin pieni ja tilaa säästävä. Iso paistolevy on helppo avata lämpöeristetyn kahvan ansiosta. Suuren vohvelin voi tarvittaessa jakaa neljäksi pienemmäksi vohveliksi. RCWM-1300-R-vohveliraudalla voit valmistaa typpillisiä belgialaisia vohveleita. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus ja enintään 15 minuutin ajastintoiminto äänimerkillä ehkäisevät vohvelien palamista, joten voit valmistaa asiakkaillesi herkullisia vohveleita. Vohveliraudassa on myös valumissuoja, jonka avulla voit poistaa ylimääräisen taikinan helposti. Tämä vohvelirauta on täydellinen varuste, jolla voit valmistaa ravintolassasi tai kahvilassasi herkullisia ja monipuolisia vohveliannoksia.

Lisätietoja Royal Cateringin RCWM-1300-R -vohveliraudasta:

Tekniset tiedot

Malli
RCWM-1300-R
Tuotteen kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs / teflon / alumiini
Teho
1300 W
Jännite
230 V
Vohvelityyppi
Belgialainen
Vohvelimäärä paistokerralla
Yksi suuri tai neljä pienempää vohvelia
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
43 x 25 x 56 cm
Paino
5,5 kg
Paketin mitat (LxBxH)
44 x 32 x 32 cm
Lähetyspaino
6,45 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Laatu on perusta

Vohvelit olisivat painajainen ilman kyseistä laitetta. Totumme nopeasti hyvin toimiviin laitteisiin ja tässä vohveliraudassa on ainoastaan hyviä puolia. Teflonpäällysteiset paistolevyt estävät taikinan kiinnipalamisen – tämä on ongelma monissa vastaavissa laitteissa. Paistolevyt on valmistettu alumiinista, joten ne lämpenevät hyvin nopeasti. Lisäksi vohveliraudassa on termostaatti, josta voin säätää halutun lämpötilan. Tämä laite sopii kaikenlaisiin ravintola-alan yrityksiin. Keittiömestarina voin suositella tätä vohvelirautaa, koska kokemuksesta tiedän sen hyödyllisyyden ja sen avulla tarjoilen vierailleni täydellisesti paistettuja vohveleita.