Trustpilot

Pöytävitriini

Tarjouksessa
Rolltop-kupu - tarjottimille GN 1/1

Rolltop-kupu - tarjottimille GN 1/1

Mitat (PxLxK)
54 x 34 x 19 cm
75,00 € 109,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.4.
Kakkuvitriini - 60 l - 3 tasoa
Royal Catering
(8)

Kakkuvitriini - 60 l - 3 tasoa

Mitat (PxLxK)
40 x 32 x 62 cm
289,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.4.
Kakkuvitriini - 70 l - 2 tasoa
Royal Catering
(1)

Kakkuvitriini - 70 l - 2 tasoa

Mitat (PxLxK)
59.5 x 35 x 51 cm
289,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.4.

Expondon pöytävitriini sopii erinomaisesti kahviloihin, kioskeihin ja ravintoloihin esimerkiksi leivonnaisten, täytettyjen patonkien ja muiden ruokien tarjoiluun. Vitriinin pleksilasisuojus pitää ruoat suojattuna ja samalla näyttävästi esillä. Voit valita yksi- tai kaksikerroksisen vitriinin tarpeidesi mukaan. Pöytävitriini sopii hyvin esimerkiksi kahvilan tai baarin tiskille, huoltoasemille tai kioskeihin. Vitriinissä voit säilyttää leivokset ja muut elintarvikkeet, joita ei tarvitse pitää jatkuvasti kylmänä. Kylmiä elintarvikkeita varten löydät meiltä myös erilaisia lasikoita.

Edullinen pöytävitriini Expondolta

Expondon pöytävitriini sopii täydellisesti esimerkiksi aamiaisbuffetteihin, itsepalvelukahviloihin, huoltoasemille tai kanttiineihin. Vitriinissä pidät esimerkiksi kakut, pullat, sämpylät ja patongit näyttävästi ja hygienisesti esillä. Molemmilta puolilta helposti avattava pleksilasisuojus suojaa elintarvikkeita tehokkaasti lialta ja bakteereilta. Molemmilta puolilta avautuva pöytävitriini on kätevä, sillä sekä asiakkaat että tiskin takana oleva henkilökunta voivat ottaa tuotteita vitriinistä. Niinpä vitriini sopii erinomaisesti juuri itsepalvelukahviloihin ja -ravintoloihin. Tilavissa GN-vitriineissä voit pitää esimerkiksi salaatit ja muut elintarvikkeet tehokkaasti kylminä ja samalla näyttävästi esillä. Käytännöllinen lasisuojus mahdollistaa ruokien hygieenisen säilytyksen. Sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylmävitriini että muovista ja pleksilasista valmistettu neutraali pöytävitriini on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Lian ja tahrojen pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä ja tavanomaisella puhdistusaineella riittää.

Valikoimastamme löydät 39 cm:n ja 47 cm:n levyisiä pöytävitriineitä joko yksi- tai kaksikerroksisina. Niinpä voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vitriinin. Vitriini on erinomainen vaihtoehto sellaisten elintarvikkeiden tarjoiluun, joita ei tarvitse pitää kylmänä. Vitriinissä leivokset ja muut ruoat ovat kuitenkin hygieenisesti suojattuna sekä bakteereilta että kuivumiselta. Pienikokoinen vitriini sopii hyvin myös pienempiin kahviloihin, joihin suuremmat kylmävitriinit eivät välttämättä mahdu.

Ravintolalaitteiden ja -tarvikkeiden asiantuntija

Expondo on erikoistunut ammattikeittiöiden tarpeisiin ja tarjoaa asiakkailleen kaikki hyvinvarustellussa keittiössä tarvittavat laitteet, tarvikkeet ja kalusteet. Kylmälaitteiden lisäksi tarjoamme tietenkin myös lämpölaitteita, kuten käytännöllisiä vitriineitä lämpimänäpitoon. Lämpövitriini pitää lämpimät herkut ja ruoka-annokset tehokkaasti lämpiminä ja mehevinä tarjoiluun saakka. Olipa sitten kyse lämpö- tai pöytävitriinistä, sopivat molemmat erinomaisesti ruokien näyttävään esilläpitoon. Kahviloissa ja kanttiineissa asiakkaat yleensä valitsevat ruoan myös ulkonäön perusteella - siksi onkin tärkeää, että tarjolla olevat ruoat ovat aina hyvin asiakkaiden näkyvillä.

Aamiaisbuffetteihin ja kanttiineihin sopivat vitriinien lisäksi erinomaisesti myös kylmien juomien annostelijat, joiden avulla pidät esimerkiksi maidon, mehun, veden, jääteen ja erilaiset virvoitusjuomat tehokkaasti kylminä. Kätevän annostelijan avulla asiakkaat voivat itse annostella juomansa. Pöytävitriinien ja mehuannostelijoiden avulla varustelet hyvin toimivan itsepalveluravintolan helposti ja edullisesti. Vitriini on hyvin kevyen painonsa ansiosta myös helppo siirtää paikasta toiseen tai ottaa mukaan. Niinpä se sopii erinomaisesti esimerkiksi pitopalveluiden käyttöön tai vaikkapa markkina- ja muihin ruokakojuihin. Kaksikerroksinen vitriini on hyvin kätevä vaihtoehto, jos tarjoilua varten varattu tila on hyvin rajallinen, sillä saat samaan pöytätilaan kaksi vitriiniä päälleikkäin. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tilaa käytännöllinen pöytävitriini jo tänään!