Trustpilot

Pihviprässi

Royal Cateringin pihviprässi on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on vankkarakenteinen ja käyttäjäystävällinen. Pihviprässillä valmistat hampurilais- tai muut pihvit jauhelihasta, kalasta tai kasviksista. Se on erinomainen laite jokaiseen kanttiiniin, keittiöön tai grillikioskiin, kun haluat lisätä ruoanvalmistuksen tuottavuutta ja laatua. Laitteista on saatavilla eri kokoja ja ne on erityisesti suunniteltu ammattimaiseen suurkeittiökäyttöön. Jos teet pihvit alusta loppuun asti itse, löydät meiltä sekä laitteet lihan jauhamiseen että ammattimaiset kaasugrillit pihvien paistamiseen. Tutustu Royal Cateringin valikoimaan jo tänään ja tilaa käytännöllinen pihvipuristin ja muut laitteet edullisesti expondon verkkokaupasta.

Pihviprässillä valmistat täydelliset hampurilaispihvit

Hampurilainen on kaikkien ikäryhmien keskuudessa erittäin suosittu pikaruokalaji. Pihviprässi on käytännöllinen laite, joka helpottaa hampurilaispihvien muotoilua merkittävästi. Laitteen ulkokuori on valmistettu anodisoidusta alumiinista, kun taas muotti ja folionpidike ovat laadukasta ruostumatonta terästä. Ruostumattoman teräksen käyttö on hyödyllistä hampurilaisia valmistettaessa. Erityisen tasaisen pinnan ansiosta muottiin ei tartu lähes ollenkaan likaa tai elintarvikejäämiä, mikä mahdollistaa korkean hygieniatason ja makuneutraalin ruoanvalmistuksen. Lisäksi pihviprässi on erittäin helppo ja nopea puhdistaa normaalilla rasvaa poistavalla puhdistusaineella. Laite on vankan rakenteensa ansiosta erityisen pitkäikäinen ja kestää jokapäiväistä ravintola-alan käyttöä erittäin hyvin. Se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Kun muotti on täytetty halutulla raaka-aineella, puristetaan se täydelliseen pihvimuotoon vipumekanismilla, joka ei vaadi suurta voimankäyttöä. Laite sopii eri raaka-aineiden, kuten vihannesten, kalan tai jauhelihan, muotoiluun. Raaka-aineen valmistuksessa ruostumattomasta teräksestä valmistettu lihamylly on erittäin käytännöllinen apulainen. Myös lihamyllyjä on saatavilla expondon verkkokaupasta, ja yhdessä pihvipuristimen kanssa se tekee hampurilaisten valmistuksesta tuottoisaa. Hampurilaisten valmistuksessa käytetään sellofaania, jota varten laitteessa on erityinen säilytysastia. Sellofaani estää elintarviketta joutumasta suoraan kosketukseen käsien tai koneen kanssa, mikä takaa pihvinvalmistuksen hygieenisyyden. Laitteen laadukkuus ja edullinen hinta tekevät siitä taloudellisen hankinnan ja parantavat kanttiinisi, keittiösi tai grillikioskisi tuottavuutta sekä hampurilaisten valmistuksen laatua ja nopeutta.

Pihviprässillä vauhtia keittiöön

Onko tarkoituksesi perustaa perinteinen grillikioski tai haaveiletko ikiomasta, trendikkäästä katukeittiöravintolasta? Expondo on silloin oikea osoite! Käytännöllisten keittiötarvikkeiden kuten pihviprässien lisäksi valikoimastamme löytyy paljon laadukkaita tuotteita, jotka helpottavat päivittäistä työtä ravintolakeittiössä. Hampurilaisten väliin tulevat vihannekset silppuat hetkessä erilaisilla vihannesleikkureilla, kuten tomaattileikkurilla ja sipulisilppurilla, ja lisukkeeksi tulevat ranskalaiset perunat taas paistuvat rasvakeittimessä. Perinteisiä hampurilaispihvejä varten et tarvitse muuta kuin laadukasta jauhelihaa (mieluiten rasvaista naudanjauhelihaa) ja mausteet. Kannattaa silti myös varautua asiakkaiden muunlaisiinkin toiveisiin. Royal Cateringin pihviprässeillä saat pihvit muotoiltua myös terveydestään huolehtiville kalan ystäville sekä joka porukasta löytyvälle kasvissyöjälle. Kasvispihvi syntyy vaikka linsseistä ja kikherneistä, fetajuustosta ja hyvistä mausteista! Kun teet pihvit itse tuoreista raaka-aineista, ovat asiakkaasi taatusti tyytyväisiä. Kannattaa myös hankkia salamanteri-paahdin, jos haluat paahtaa sämpylät samalla kuin paistat tai lämmität pihvejä. Siten optimoit ajankäyttösi ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä nopeaan palveluun. Jos haluat entisestäänkin lisätä asiakkaiden luottamusta, kannattaa harkita avokeittiö-tyyppistä ratkaisua. Expondolta löydät myös silloin tarvitsemasi. Laajasta suurkeittiökalusteiden valikoimasta voit valita juuri sinulle sopivat kalusteet. Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa suurkeittiöösi pihviprässi ja muut tarpeellisest laitteet!