Pihviprässi - 100 mm - hampurilaisprässi

Tuotenumero: EX10010222 / Malli: RCHM-100

Pihviprässi - 100 mm - hampurilaisprässi

 • Tuotenumero: EX10010222
 • Malli: RCHM-100
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
145,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 1 tunnin ja 4 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Pihviprässi - 100 mm - hampurilaisprässi

Kohokohdat & avaintekijät

Highlights

 • ammattimaiseen käyttöön gastronomia-alalla
 • samanmuotoisten ja -kokoisten pihvien valmistamiseen (10 cm halkaisija)
 • monipuolisesti käytettävissä jauheliha-, kala-, tai vihannespihvien valmistamiseen
 • hyvälaatuinen ruostumaton teräs on helppo puhdistaa ja erottuu edukseen kestävyydellään
 • liukumattomattomat kumitassut takaavat varman pidon

Keyfacts

Pihviprässi - 100 mm - hampurilaisprässi

Royal Cateringin pikaruokalaite valikoimasta löytyvällä pihviprässillä RCHM-100 valmistat vaivatta ja ammattimaisen täydellisesti muotoiltuja hampurilaispihvejä. Pihviprässi on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön gastronomia-alalla ja se voidaan ongelmitta integroida jokaiseen tuotantoketjuun.

Nopea, täydellisen muotoinen, herkullinen – Royal Cateringin hampurilaisprässi RCHM-100 on ihanteellinen liha- ja kala- tai kasvispihveille!

 

Pihviprässiä RCHM-100 on erittäin miellyttävä käyttää ja se mahdollistaa nopean ja helpon työskentelyn. Valmista pihviprässillä mehukkaita hampurilaispihvejä jauhelihasta, kalasta tai vihanneksista – vain mielikuvituksesi on rajana!

 

Pihvimuotti täytetään halutuilla raaka-aineilla, jotka puristetaan tämän jalkeen kompakteiksi hampurilaispihveiksi. Täydellisen muotoisella pihviprässillä teet tarkalleen samankokoisia ja -muotoisia pihvejä, joiden halkaisija on 100 mm. Tällä tavalla liha pysyy lisäksi mehukkaana.

 

Pihviprässin kuori on anodisoitua alumiinia. Folionpidike ja pihvimuotti on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Tarkkaan suunnitellun rakenteen ja ammattitaitoisen valmistuksen ansiosta hampurilaisprässi RCHM-100 on erittäin lujatekoinen ja pitkäikäinen myös intensiivisessä käytössä.

 

Hampurilaispihvien valmistuksessa käytetään halkaisijaltaan 100 cm sellofaanifoliota. Folionpidike säilyttää ne huolellisesti ja käsien ulottuvilla, joten nopea ja tehokas työskentely on mahdollista. Foliot takaavat sen, että pihvi ei joudu suoraan kosketukseen käsien tai koneen kanssa ja takaavat täten valmistuksen hygieenisyyden.

 

Ammattilaislaite toimii käsikäyttöisesti yksinkertaisella vipumekanismilla. Päävipua nostamalla siirrät puristinlevyn pihvimuotin päältä, jotta voit täyttää muotin jauhelihalla tai muilla raaka-aineilla. Kun käännät päävivun takaisin, laskeutuu levy puristaen pihvin muotoonsa. Kun pihvi on valmis nostetaan vipua uudestaan, jolloin pihvi on helposti otettavissa pois muotista. Mehukkaan pihvin valmistus ei voisi olla helpompaa.

 

Kaikki hampurilaisprässin RCHM-100 yksittäiset osat ovat helposti ulottuvilla ja voidaan puhdistaa tavallisilla puhdistusaineilla vaivattomasti mutta tehokkaasti. Pienten mittojensa ansiosta laite on erittäin tilaa säästävä ja liukumattomien kumitassujensa ansiosta se voidaan asettaa kaikenlaisille työpinnoille.

Tekniset tiedot

Malli
RCHM-100
Kunto
Uusi
Materiaali
Anodisoitu alumiini, ruostumaton teräs
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
21 x 29 x 27,5 cm
Paino
5,1 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
28,5 x 23 x 32 cm
Lähetyspaino
5,95 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Kuinka monta pihviä voin valmistaa pihviprässillä tunnissa?

Tämä laite toimii käsikäyttöisesti, joten pihvien valmistusnopeus riippuu käyttäjän nopeudesta.

Kuinka monta pihviä voin valmistaa pihviprässillä tunnissa?

Tämä laite toimii käsikäyttöisesti, joten pihvien valmistusnopeus riippuu käyttäjän nopeudesta.

Kuinka painavia pihvit saavat olla?

100 mm pihveille voi käyttää n. 80-120 g raaka-aineita.

Kuinka painavia pihvit saavat olla?

100 mm pihveille voi käyttää n. 80-120 g raaka-aineita.

Toimituksen sisältö

 • Pihviprässi RCHM-100
 • 500 tarttumisenestolevyä (halkaisija: 10 cm)
 • Käyttöohje