Trustpilot

Paistotaso - kaasu

Royal Cateringin kaasu-paistotasot on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ne soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön grillikioskeissa, ravintoloissa ja catering-alalla. Savua ei muodostu, toisin kuin puuhiiltä käytettäessä. Kaasu-paistotasolla grillaamisen voi myös – toisin kuin laavakivigrillillä – aloittaa heti. Valikoimaamme kuuluu tasopariloja, jotka toimivat butaanilla/propaanilla tai maakaasulla. Kaikki on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja ne kestävät päivittäistä käyttöä suurkeittiössä hyvin. Verkkokaupassamme on kaasu-paistotasojen lisäksi saatavilla myös sähkö-paistotasoja. Valitse itsellesi ja yrityksellesi sopivin paistotaso ja tee tilaus kätevästi verkkokaupassamme.

Edullinen kaasu-paistotaso

Royal Cateringin kaasu-paistotaso on ammattimainen gastronomialaite, jonka saat meiltä edulliseen hintaan. Grillimme on suunniteltu ammattimaista käyttöä varten, joten ne soveltuvat täydellisesti moninaisiin käyttötarkoituksiin keittiöissä, päivittäiskäyttöön grililkioskeissa tai catering-käyttöön erilaisissa tilaisuuksissa. Grillimme valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten niistä on sinulle iloa pitkäksi aikaa. Laitteidemme kaasutekniikka on hienostunut ja turvallinen. Grillattavat tuotteet valmistuvat paistolevyllä optimaalisesti ja nopeasti. Savua ei muodostu, kuten puuhiiltä käytettäessä. Sopivat varusteet, kuten rasvanpoistolaitteisto, varmistavat sen, että asiakkaasi saavat ammattimaisen vaikutelman. Toisin kuin laavakivigrilli, Royal Cateringin kaasu-paistotaso mahdollistaa grillaamisen aloittamisen välittömästi. Grillikautesi voi jatkua vuoden ympäri! Laitteissamme ei ole laavakiviä tai muita lämmitettäviä elementtejä. Lämpö siirtyy suoraan valurautaiseen paistolevyyn ja siitä grillattavaan tuotteeseen. Paistolevy on pitkäikäinen ja äärimmäisen hygieeninen. Voit valita uritetun tai tasaisen paistolevyn välillä. Uritettu paistolevy antaa grillattaville tuotteille tyypillisen raidoituksen. Ota kaikki irti laitteen monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Grillien leveys vaihtelee 65–100 cm välillä kulloisenkin valikoiman mukaan, joten löydät meiltä tiloihisi sopivan laitteen. Voit valita maakaasulla toimivan grillin (20 mbar) tai sellaisen, joka toimii propaani/butaanilla (30 tai 50 mbar). Laite on taatusti monikäyttöinen ja tehokas.

Kaasu-paistotasot suurkeittiöön

Haluavatko asiakkaasi täydellisesti grillattua ja rapean mureaa lihaa? Voit valmistaa heille maistuvia grilliruokia säästä riippumatta. Ammattimaisen, kaasu-paistotason avulla hemmottelet asiakkaitasi vuoden ympäri parhailla mahdollisilla grilliherkuilla. Laite on helppokäyttöinen, ja sen puhdistaminen on yksinkertaista. Kaikkiin laitteisiimme kuuluvan rasvanpoistolaitteiston avulla poistat ylimääräisen rasvan ammattimaisesti, tehokkaasti ja ennen kaikkea vaivattomasti. Paistorasva valuu rasvanpoistolaitteiston kautta suoraan irrotettavaan rasvasäiliöön. Rasvasäiliön saa helposti irti, ja paistorasvan hävittämisen jälkeen voit laittaa säiliön astianpesukoneeseen. Rakenteen viimeistelyn huomaat myös siitä, että laitteessa on sivuilla ja takana roiskesuojat. Grillattava tuote on näin ollen suojassa tuulelta ja lämmönhukalta, eikä se voi pudota paistolevyltä. Roiskesuojat estävät myös rasvan roiskumisen grillin ympäristöön, kuten kalusteisiin.


Automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus, joka toimii samoin kuin vesi-lämpöhauteissamme, vastaa termostaatilla säädetyn paistolämpötilan tasaisuudesta. Lämpötila säädetään huippumodernin termostaattisäätimen avulla. Säätöväli on 50–300°C. Royal Cateringin paistolevyt on varustettu turvakatkaisimella. Jos lämpötila on liian korkea, katkeaa kaasuvirta automaattisesti ylikuumenemisen estämiseksi. Valmistusaineena käytetyn ruostumattoman teräksen ansiosta kaasu-paistotasot kestävät hyvin ympäristövaikutuksia ja ovat helppoja puhdistaa. Niinpä ne tekevät vaikutuksen ravintola-alan ammattilaisiin.


Ammattimaisten, kaasu-paistotasojen nopea lämmitys takaa tuoreet ja rapeat herkut. Tarjoamamme laitteet vastaavat päivittäiskäytön korkeaa vaatimustasoa, ja soveltuvat siksi ravintola-alan ammattilaisille, catering-yrityksille ja ammattimaisiin keittiöihin. Luota expondon vuosien kokemukseen ravintola-alalla ja tilaa kaasu-paistotaso jo tänään!