Trustpilot

Bain Marie

Bain marie eli vesihaude pitää huolen siitä, että ruokasi pysyvät tasaisen lämpiminä pitkään, eivätkä kuitenkaan pala pohjaan. Niinpä bain marie on oivallinen laite buffetteihin ja kanttiineihin, joissa suuri määrä ruokaa pitää saada pysymään sopivan lämpimänä pitkään. Meiltä löydät erikokoisia malleja, joihin sopivat GN-astiat voit nekin ostaa verkkokaupastamme. Jopa 1 800 watin tehoiset laitteet pitävät ruoat lämpiminä 50–80 °C välillä. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa sopiva bain marie jo tänään!

Bain marie ruokien lämpimänäpitoa varten

Royal Cateringin bain mariet toimivat yksinkertaisella periaatteella: Vesihaudetta kuumennetaan jatkuvasti, jolloin GN-astiassa oleva ruoka pysyy tasaisen lämpimänä eikä voi palaa pohjaan. Niinpä voit pitää lämpimät ruoat vesihauteissa pitkään ilman, että ne kylmenevät tai muuttuvat koostumukseltaan tai maultaan. Valikoimastamme löydät luonnollisesti myös vesihauteisiin sopivat GN-astiat ja -kannet. Laitetta ostaessasi voit olla varma, että kaikki astiat sopivat vesihauteeseesi, sillä Royal Catering käyttää vain Gastronorm-mitoitettuja astioita. Gastonorm tarkoittaa, että ostamasi GN-astiat sopivat kaikkiin GN-mitoituksella tehtyihin laitteisiin. Niinpä et joudu ostamaan erikseen astioita jokaista laitetta varten, vaan voit käyttää GN-astioita hyvin monipuolisesti. Verkkokaupastamme löydät myös muita laitteita ruokien lämpimänäpitoa varten. Voit ostaa meiltä esimerkiksi käytännöllisen lämpövitriiniin, jonka avulla pidät ruoat asiakkaiden nähtävillä ja samalla lämpiminä. Mikäli haluat tarjoilla seisovassa pöydässä alkuruuaksi keittoa, saattaa keittopatamme olla juuri oikea ratkaisu sinulle. Tärkeää on myös, että ruoka pysyy lämpimänä myös tarjoilun aikana. Lautaslämmitin on käytännöllinen laite, jonka avulla ruoka pysyy lämpimänä myös tarjoiluvaiheessa eikä kylmene huoneenlämpöisellä lautasella ennen aikojaan. Esilämmitetyt astiat huolehtivat siitä, että asiakas saa ateriansa sopivan lämpöisenä eikä se kylmene syödessäkään liian nopeasti. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa sopiva bain marie jo tänään!

Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä

Ammattimaisessa keittiössä astioiden ja laitteiden puhtaanapito on erityisen tärkeää. Siksi kiinnitämmekin laitteissamme huomiota siihen, että laitteiden puhdistus käy nopeasti ja helposti. Bain marie on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä helpon puhdistaa. GN-astioiden nurkat on pyöristetty niin, ettei nurkkiin jää ruoantähteitä, sillä ne irtoavat pesukoneessa pestäessä helposti. Ruostumaton teräs on erinomainen ravintolalaitteiden materiaali, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Pinnat voit puhdistaa tavanomaisilla pesuaineilla, ja ruostumaton teräs tekee laitteesta vankkarakenteisen ja pitkäikäisen, sillä materiaali suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Halutessasi voit ostaa bain marien tyhjennysventtiilillä, joka tekee veden poistosta ja laitteen puhdistuksesta vieläkin helpompaa. Lämpöhauteiden lisäksi tarvitset varmasti laitteita myös elintarvikkeiden kylmänäpitoa varten. Meiltä löydät paljon erilaisia kylmälaitteita, kuten pizzapöytiä ja kylmävitriineitä, joiden avulla pidät ruokasi kylminä ja tuoreina pitkään. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muiden alojen ammattilaisia laajalla tuotevalikoimallamme. Niinpä löydät meiltä myös erilaisia verstaslaitteita ja monipuolisia teollisuustarvikkeita. Elintarvike- ja ravintola-alalla esimerkiksi grammavaa'at löytävät varmasti käyttöä. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja valitse ravintolaasi sopiva bain marie expondolta!