Trustpilot

Lämpölevy

Tarjouksessa
Lämpölevy - 260 W - lasipinta
Royal Catering
(11)

Lämpölevy - 260 W - lasipinta

Mitat (PxLxK)
37 x 56.5 x 7.2 cm
99,00 € 109,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin laadukas lämpölevy on erinomainen lisä ravintolasi, suurkeittiösi tai pitopalvelusi varustukseen. Sen avulla voit pitää ruoka-annokset pitkään lämpiminä, jos ne odottavat tarjoilua eripituisten valmistusaikojen vuoksi. Laite sopii myös ihanteellisesti buffetin tai brunssin seisovaan pöytään, sillä siinä on tarpeeksi tilaa suurillekin tarjoilulautasille. Lämpölevyn mitat ovat 53 x 32,5 cm, ja se runko on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja taso karkaistusta lasista. Osta laadukas lämpölevy Expondolta ja pidä ruokasi aina täydellisen lämpöisinä!

Royal Cateringin tehokas lämpölevy

Royal Cateringin lämpölevy toimii 260 watin teholla ja siinä on kaksi lämpövastusta, jotka takaavat levyn tasaisen lämpenemisen. Laitteen lämpötila on säädettävissä välillä 30 - 85 °C, joten se mukautuu kulloisiinkin tarpeisiisi sopivaksi. Valmiustilan valo ilmoittaa, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Royal Catering on valmistajana erikoistunut ammattimaisten ravintolalaitteiden tuottamiseen. Laadukkaat, tehokkaat ja pitkäikäiset laitteet ovatkin jokaisen ammattikeittiön perusta. Koska ravintola-alan arki on kiireistä, on erityisen tärkeää, että laitteet toimivat moitteettomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Aivan yhtä tärkeää on, että laitteet on helppo puhdistaa. Koska lämpölevy on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen levy karkaistusta lasista, on se erityisen helppo puhdistaa. Puhdistukseen voit käyttää tavanomaisia puhdistusaineita. Tyylikkään ja ajattoman muotoilunsa ansiosta laite sopii hyvin seisovan pöydän tarjoilua varten. Lisäksi voit pitää lämpölevyn avulla ruoka-annokset lämpiminä samalla, kun ne odottavat tarjoilua. Joskus tämä on tarpeen, jos tilaukseen kuuluu paljon ruoka-annoksia, joilla on hyvin eripituiset valmistusajat. Niin mikään annoksista ei pääse kylmenemään, ja voit tarjoilla kaikki annokset kerralla. Aivan yhtä tärkeää on helposti pilaatuvien elintarvikkeiden kylmänä pitäminen. Tähän tarkoitukseen tarjoamme esimerkiksi kylmävetolaatikostoja ja kylmävitriineitä.

Ensiluokkaiset keittiölaitteet Expondolta

Expondo myy lämpölevyjen lisäksi myös muita laitteita, joiden avulla voit pitää elintarvikkeet ja valmiit ruoat pitkään lämpiminä. Esimerkiksi monipuoliset vesihauteet soveltuvat lämpimien ruokien tarjoiluun ravintoloissa, buffeteissa, kanttiineissa ja pitopalveluissa. Vesihauteen ansiosta ruoka ei pysty palamaan pohjaan, mutta pysyy tasaisen lämpimänä ja tuoreena pitkään. Voit myös ostaa meiltä käytännöllisen lautaslämmittimen. Kun tarjoilet annokset esilämmitetyillä lautasilla, pysyvät ne pidempään lämpiminä. Voit aina luottaa tuotteidemme laatuun, sillä ne tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkussa laaduntarkkailussa korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaisesti. Koska teemme tiivistä yhteistyötä ravintolalaitteiden valmistajan Royal Cateringin kanssa, voimme tarjota korkealaatuiset tuotteet aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ravintolalaitteemme on suunniteltu kestämään päivittäisessä, vaativassa ravintola-alan käytössä. Panostamme laitteiden kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen, koska tiedämme, että laadukkaat laitteet ovat korvaamaton apu ammattikeittiön arjessa. Ravintolalaitteiden lisäksi myymme tehokkaita laitteita myös verstaskäyttöön. Laadukkaat MIG-hitsauskoneemme ovat saavuttaneet asiakkaidemme suosion monissa maissa. Myös teollisuusalan ammattilaiset löytävät verkkokaupastamme ammattimaisia laitteita. Esimerkiksi teollisuusvaa'at ja luotettava setelilaskuri saattavat tulla tarpeeseen myös ravintola-alalla. Osta jo tänään edullinen lämpölevy ja muut laadukkaat ravintolalaitteet Expondolta kätevästi kotiinkuljetuksella!