Trustpilot
(4) arvostelua
Royal Catering

Lämpölevy halogeenilampuilla – 1550 W – ruostumaton teräs

279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010383

|

Malli: RCHP-100H

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Hopeanvärinen
Jännite [V]
230
Teho [W]
1550
Lämpölevyn mitat [mm]
1000 x 500
Lämmityselementin teho [W]
650
Lampun ja levyn välinen etäisyys [mm]
380 mm
Halogeenilamppu
Kyllä
Mitat (PxLxK)
53 x 104 x 60 cm
Paino
18.5 kg
Paketin mitat (PxLxK)
107 x 56 x 26 cm
Lähetyspaino
21.3 kg

Toimituksen sisältö

  • RCHP-100H lämpölevy
  • 3 halogeenilamppua
  • 2 pleksilasia

Tuotekuvaus

Royal Cateringin RCHP-100H lämpölevy soveltuu mitä ihanteellisimmin buffettiin, kanttiiniin tai Catering-yrityksille pitämään herkulliset ateriat hellävaraisesti lämpimänä pidemmänkin ajan. Tämän keittiövälineen ansiosta voit tarjota kaikenlaiset ruoat vieraillesi juuri sopivan lämpiminä. Lämpölevyllä pysyvät lämpiminä astioissa olevien ruokien lisäksi myös suoraan levylle asetetut ateriat.
RCHP-100H lämpölevy vakuuttaa heti ensi silmäyksellä ruostumattoman teräsrakenteensa ansiosta. Levyn 100 x 50 cm lämmityspinta-ala tarjoaa riittävästi tilaa ruokien lämpimänä pitämiseen myös pidemmän aikaa. Lisäksi se erottuu edukseen kompaktin rakenteensa ansiosta ja sopii näin ongelmitta tarjoilupöydälle vieden vain vähän tilaa. Lämmitettäviä ruokia suojaavat molemmin puoliset pleksilasit.
Myös itse lämpölevyn pinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolloin voit pitää ruokia lämpimänä myös suoraan levyllä, ilman ylimääräistä astiaa. Täten turhien astioiden käyttö ei ole välttämätöntä ja lisäksi levyn pinnan puhdistus onnistuu erittäin helposti, mikä säästää puhdistukseen kuluvaa arvokasta aikaa.
Sisäänrakennettu lämpövastus tuottaa 650 W tehon, joka pitää lämpimänä vaivatta niin pienemmät kuin suuremmatkin ateriat juuri halutussa lämpötilassa. Tasaisen ja tehokkaan lämmittämisen takaamiseksi aterioita lämmittää lisäksi levyn yläpuolelle sijoitetut kolme halogeenilamppua. Kukin lamppu tuottaa valaisun lisäksi myös 300 W tehon, joten laitteen kokonaisteho on täten 1550 W.
Erityisesti pitkäaikaiseen lämpimänäpitoon on tasainen lämpötila erityisen tärkeä. Aterialämmittimen lämpötilasäätimen ansiosta haluttu lämpötila voidaan säätää erittäin tarkasti 0 ja 100 °C:een välille, jolloin ruoka pysyy sopivan lämpimänä ja herkullisena tuntienkin ajan. Lämpölevy ja halogeenilamput voidaan kytkeä toisistaan riippumatta päälle ja poispäältä kahdesta erillisestä kytkimestä, minkä lisäksi merkkivalo ilmoittaa asetetun käyttölämpötilan saavuttamisen.  
Levyn mobiilin käytön helpottamiseksi on lämpölamppuosa irrotettavissa yksinkertaisesti ruuvaamalla. Lämpölevy lämmittää ruoat tehokkaasti myös ilman lamppuja. Neljä korkeudesta säädeltävää, liukumatonta kumijalkaa takaavat levyn tukevan paikallaan pysymisen myös epätasaisilla ja liukkailla pinnoilla.

Arvostelut


4.0

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hieno kokonaisuus päiväkotiin

Lastenkahvilassa meillä oli aina vaikeuksia pitää kaikki ruoan komponentit yhtä aikaa lämpiminä. Tämä ongelma on nyt ratkaistu. Ainoa asia, joka oli vaikeaa, oli sen kokoaminen, koska kokoamisohjeita ei ollut.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Lämmitysallas - 3 halogeenilamppua - 1550 W

Sain juuri sitä mitä odotin. Hieno tuote!

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Erinomainen laatu

Tavara tuli nopeasti ja laatu on täydellinen. Erinomainen ja fantastinen hinta

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei kommentteja.

Vastaus käyttäjältä

Hei. Pahoittelemme tuotteemme aiheuttamaa epämiellyttävää tilannetta. Olemme varmoja, että voimme auttaa sinua tässä ongelmassa, joten olemme ottaneet ensimmäisen askeleen ottamalla sinuun yhteyttä. Tarkista sähköpostimme, mukaan lukien roskapostikansiosi. Teemme sen yhdessä
Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme