Trustpilot

Kupinlämmittimet

Royal Cateringin laadukas kupinlämmitin sopii erinomaisesti kahviloiden, ravintoloiden, kanttiineiden ja pitopalveluiden käyttöön. Kupinlämmittimen avulla esilämmität kupit, lautaset ja muut keraamiset astiat ja pidät ne tehokkaasti lämpiminä. Niinpä voit tarjota asiakkaillesi kahvin, teen tai muun kuuman juoman lämpimästä kupista, jolloin se pysyy tarjoilua odottaessa sopivan lämpimänä. Siten sinun ei tarvitse pelätä, että juomat jäähtyvät liian äkkiä. Kupinlämmitin on siis ihanteellinen laite, joka helpottaa päivittäistä ravintola-alan työtä huomattavasti.

Royal Cateringin laadukas kupinlämmitin

Royal Cateringin kupinlämmittimessä on kaksi 70 watin lämpövastusta, joiden ansiosta tasoja on mahdollista lämmittää yhdessä tai erikseen. Laite lämpenee 65 °C saakka. Lisäksi laitteen päällä on lisätilaa esimerkiksi aluslautasille. Voit säilyttää astioita turvallisesti kahdessa lämpiävässä hyllyssä, ja ne ovat siten aina käden ulottuvilla. Kupinlämmitin tarjoaa tilaa noin 72 kupille, joten voit aina pitää suuren määrän astioita valmiiksi lämpiminä. Laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo puhdistaa. Puhdistusta varten tarvitset vain kostean liinan ja tavanomaista puhdistusainetta. Ruostumaton teräs sopii erityisen hyvin ravintolalaitteiden valmistusmateriaaliksi, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi se tekee laitteista vankkarakenteisia ja pitkäikäisiä. Ruostumaton teräs kestää esimerkiksi suolaisia ja happamia elintarvikkeita, joten se sopii materiaalina astianpesukoneessa pestäväksi. Siksi esimerkiksi GN-vuokamme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Myös suurin osa ravintolalaitteistamme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi laadukkaat sähköpaistotasot ja makkarapursot. Kaikki ravintolalaitteemme on suunniteltu vaativaan, ammattimaiseen käyttöön, sillä tiedämme, että ensiluokkaiset laitteet ovat jokaisen ammattikeittiön perusta. Tutustu jo tänään ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa edullinen kupinlämmitin ja muut tarvitsemasi laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella!

Edulliset laitteet expondolta

Koska teemme tiivistä yhteistyötä Royal Cateringin kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ravintolalaitteita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kaikki tuotteemme tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvassa laaduntarkkailussa korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaan, joten voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat aina ensiluokkaista laatua. Kiinnitämme suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota siihen, että laitteet kestävät pitkään vaativassa päivittäisessä käytössä. Vankkarakenteisilla suurkeittiökalusteillamme kalustat keittiösi käytännöllisesti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet on erittäin helppo pitää puhtaana. Kupinlämmittimen lisäksi löydät meiltä myös muita lämmittämiseen ja lämpimänäpitoon tarkoitettuja laitteita, kuten tehokkaita lämpövitriineitä, joissa pidät ruoat lämpimänä ja samalla asiakkaiden nähtävillä. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muita aloja verstaslaitteillamme ja teollisuustarvikkeillamme. Erittäin tehokkaat mutta edulliset nostovinssimme ovat saavuttaneet asiakkaidemme suosion. Lisäksi myymme paljon erilaisia sähkötyökaluja ja hitsauskoneita kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Teollisuustarvikekatergoriastamme löydät paljon erilaisia vaakoja, joita saatat tarvita ravintola-alan työssäkin. Kupinlämmitin ja muut laitteet on helppo tilata expondon verkkokaupasta kätevästi kotiinkuljetettuna. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat laitteet. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa sekä kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Vakuutu expondon palvelusta sekä erinomaisesta hinta-laatusuhteesta!