Trustpilot

Chafing Dish

Tarjouksessa
Lämpöhaude - pyöreä - Royal Catering - 5,8 L
Royal Catering

Lämpöhaude - pyöreä - Royal Catering - 5,8 L

Mitat (PxLxK)
53 x 48 x 45 cm
109,00 € 119,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.5.
Lämpöhaude - pyöreä - 7,6 L
Royal Catering

Lämpöhaude - pyöreä - 7,6 L

Mitat (PxLxK)
42.5 x 34.5 x 33.8 cm
85,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.5.

Tarjoiletko seisovassa pöydässä ruokalajeja, joiden on pysyttävä lämpiminä pitkään? Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaat chafing dish -sähkökäyttöiset lämpöhauteet, joiden avulla voit asettaa lämpimät tarjoiltavat esimerkiksi juhlissa, buffetissa tai brunssilla ammattimaisesti esille ja varmistaa samalla, että ruoat pysyvät lämpiminä aina asiakkaiden lautasille asti. Mikäli haluat tarjoilla keittoja, löydät myös niiden esillepanoon sopivat keittopadat expondolta. Lautasten esilämmitys puolestaan takaa, ettei ruoka jäähdy liian nopeasti lautasillakaan. Tutustu laajaan ravintolalaitteiden valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva chafing dish -lämpöhaude ja muut ruokien lämpimänäpitoon tarkoitetut laitteet kätevästi expondolta!

Laadukas chafing dish -lämpöhaude buffettiin

Expondon verkkokaupasta löydät valikoiman Royal Cateringin laadukkaita ravintola-alan laitteita, jotka vastaavat ammattikäytön asettamiin korkeisiin vaatimuksiin. Laitteiden suunnittelussa on otettu huomioon kestävät valmistusmateriaalit ja käyttäjäystävälliset toiminnot. Kun laadukkaat materiaalit yhdistyvät innovatiiviseen tekniikkaan, on tuloksena pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä ravintolalaitteita ammattikeittiön arkeen. Esimerkkinä laadukkaasta työstä ovat verkkokaupastamme löytyvät chafing dish -sähkökäyttöiset lämpöhauteet. Chafing dishin nimi tulee alunperin ranskan sanasta ”chauffer”, joka merkitsee lämmittämistä. Laitteiden avulla tarjoiletkin vieraillesi lämpimiä ruokalajeja sujuvasti ja pidät ne samalla houkuttelevasti esillä. Samalla toimivat ja hyvännäköiset lämpöhauteet antavat kuvan viimeiseen asti suunnitellusta ja ammattimaisesta ruokatarjoilusta.

Valikoimastamme löytyy chafing dish -sähkökäyttöisiä lämpöhauteita esimerkiksi 8 ja 13,3 litran kokoisina. Lämpöhauteen toimitukseen kuuluu yksi, 1/1 kokoinen GN-astia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat vastaavat elintarvikealan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin ja sopivat standardimittojensa ansiosta myös moniin muihin, GN-mitoitettuihin laitteisiin. Mallista riippuen GN-astian syvyys on 65 tai 100 mm. Laitteiden kuori on muovia tai ruostumatonta terästä. Niin ikään ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi pitää lämmön hyvin astiassa. Sähkökäyttöisen, 900 tai jopa 1600 watin chafing dishin lämpötekniikka perustuu vesihauteeseen, jonka lämpöä voidaan säätää 30 °C ja 90 °C välillä. Näin ruoka pysyy lämpimänä tasaisesti ja hellävaraisesti.

Monipuoliset laitteet ruokien esillepanoon ja lämpimänäpitoon

Runsas ja monipuolinen noutopöytä kuuluu oleellisena osana suomalaiseen ruokakulttuuriin. Tarjoilun kannalta seisova pöytä on joustava ja helppo ratkaisu, sillä asiakas voi valita pöydästä itse mitä haluaa ja syödä vapaasti omaan tahtiinsa. Tällöin tarjoiluhenkilökuntaa ei myöskään tarvita välttämättä yhtä paljon. Sujuvan tarjoiluprosessin edellytyksenä ovat kuitenkin riittävän tilavat, luotettavat ja hygieniset laitteet, jotka mahdollistavat lämpimien pääruokien, kuten laatikoiden, kastikkeiden ja lihapatojen tarjoilun. Expondon verkkokaupasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset laitteet niin ruokien valmistukseen kuin esillepanoonkin.

Chafing dish lämmittää vesihauteensa ansiosta astiassa olevaa ruokaa hellävaraisesti eikä ruoka pääse koskaan palamaan pohjaan. Samalla lämpöhaude toimii esillepanoastiana, josta asiakkaiden on helppo ottaa ruoka seisovissa pöydissä. Chafing dish -sähkökäyttöisten lämpöhauteiden lisäksi löydät expondon verkkokaupasta myös monia muita ruokien lämpimänäpitoon tarkoitettuja ratkaisuja, kuten perinteisiä vesihauteita linjastoihin GN-astioineen sekä käteviä Bartscherin lämpötasoja, jotka niin ikään sopivat chafing dishien kanssa ihanteellisesti buffetteihin ja brunssipöytiin. Tutustu siis laajaan ravintolalaitteiden valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi chafing dish ja muut laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella verkkokaupastamme. Jotta voimme vastava asiakaskuntamme tarpeisiin uusimmalla teknologialla ja parhaimmilla ratkaisuilla, kasvaa valikoimamme jatkuvasti. Kannattaa siis vierailla verkkokaupassamme tasaisin väliajoin ja tutustua uutuuksimme. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseen liittyen, suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään.