Trustpilot

Lautaslämmitin

Royal Cateringin lautaslämmitin mahdollistaa aterioiden tarjoilemisen aina sopivan lämpöisenä. Valikoimastamme löydät erikokoisia lautaslämmittimiä joko 60 tai 120 lautaselle, joten voit valita sopivan laitteen tarpeidesi mukaan. Valmiiksi lämpimät posliiniastiat takaavat sen, että valmistamasi ruoat pysyvät pitkään lämpiminä. Lämpimien astioiden ansiosta voit ajoittaa ruoan tarjoilemisen helpommin eivätkä ruoat pääse kylmenemään ennen tarjoilua. Lautaslämmitin on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on pitkäikäinen ja erityisen helppo pitää puhtaana. Niinpä laite helpottaa päivittäistä työskentelyäsi huomattavasti.

Laadukas lautaslämmitin Royal Cateringilta

Royal Cateringin lautaslämmittimien avulla vältät ravintola-alalla tutun ongelman: juuri valmistettu ruokalaji jäähtyy äkkiä huoneenlämpöisellä lautasella eikä ole enää tarpeeksi lämmin asiakkaalle tarjoiltaessa. Lautaslämmitin pitää joko 60 tai 120 lautasta kerrallaan lämpimänä 30–110 °C asteen välillä, joten voit tarjoilla ruoan juuri toivomasi lämpöisenä. Tämä on tärkeää etenkin, jos tarjoilet ruokaa suuremmalle seurueelle, ja osa ruokalajeista joutuu odottamaan hetken ennen tarjoilua. Esilämmitettyjen lautasten ansiosta ovat kaikki ruoat lämpimiä ja asiakkaat tyytyväisiä. Tarpeidesi mukaan voit valita joko 60 tai 120 lautaselle sopivan lämmittimen. Niinpä voit pitää jatkuvasti erittäin suuren määrän lautasia valmiiksi lämpiminä. Meiltä löydät myös kupinlämmittimen kahvi- ja teekuppeja varten, joten voit tarjoilla lämpimiä juomia ilman, että ne ehtivät jäähtyä. Voit ostaa meiltä myös laitteita ruokien lämpimänäpitoa varten. Esimerkiksi laadukkaat vesihauteet sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Laitteet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, aivan kuten suurkeittiökalusteemmekin. Lautaslämmitin lämpenee nopeasti ja tehokkaasti jopa 1 200 watin tehonsa ansiosta. Halutessasi voit asentaa laitteeseen pyörät, jotka kuuluvat toimitusvarustukseen. Niiden avulla voit liikuttaa lautaslämmittimen juuri sinne, missä sitä tarvitsetkin. Tilaa siis tehokas lautaslämmitin expondolta!

Paljon tilaa erikokoisille lautasille

Expondon lautaslämmittimessä on kolme hyllytasoa, joiden korkeutta voi säätää. Niinpä voit lämmittää käytännöllisesti myös erikokoisia lautasia eri hyllyillä. 120 lautasen lämmittimeen mahtuu enimmillään halkaisijaltaan 27 cm lautasia, ja pienempään, 60 lautasen malliin 29 cm lautasia. Laitteen hyllyt, seinät sekä ovi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo puhdistaa ja rakenteeltaan tukeva, mikä pidentää laitteen käyttöikää. Tehokkaat lämpövastuksen lämmittävät laitteen nopeasti haluttuun lämpötilaan. Lämpötilaa voi säätää nupin avulla 30–110 °C välillä, ja LED-valo ilmoittaa, kun laite on lämmitysvaiheessa. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus tarkistaa, onko laite toivotun lämpöinen ja käynnistää lämmityksen automaattisesti lämpötilan ollessa liian alhainen.

Kupinlämmittimessä on kaksi erillistä lämmönsäädintä, joten voit lämmittää kahta hyllytasoa yhtaikaa tai erikseen. Kumijalat takaavat laitteen tukevuuden myös liukkailla pinnoilla. Erilaisten lämpöhauteiden lisäksi löydät verkkokaupastamme myös laitteita elintarvikkeiden kylmänäpitoa varten. Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia suurkeittiölaitteita sekä pikaruokalaitteita. Emme kuitenkaan palvele ainoastaan ravintola-alan ammattilaisia, vaan tarjoamme laadukkaita tuotteita myös teollisuusalalle ja ammattimaiseen verstaskäyttöön. Tutustu siis valikoimaamme jo tänään ja tilaa laadukas lautaslämmitin ja muut tarvitsemasi tuotteet!