Trustpilot

Suklaalähde

Suklaalähde sopii erinomaisesti buffettiin tai vaikkapa kahvilaan. Lähteessä voit sulattaa jopa 8 kg suklaata ja voit dipata esimerkiksi tuoreita hedelmiä ja muita herkkuja sulaan suklaaseen. Suklaalähde korvaa siis erinomaisesti suklaafonduekattilan ja näyttää komeammalta. Jos haluat valmistaa esimerkiksi suklaalla päällystettyjä hedelmiä ja sulattaa suklaata kakun päällystystä varten, sopii tähän tarkoitukseen suklaan sulatuslaite. Royal Cateringin ja Bartscherin suklaalähteiden avulla voit tarjota asiakkaillesi erilaisen jälkiruokaelämyksen, josta he varmasti nauttivat.

Laadukas suklaalähde ammattikäyttöön

Expondon suklaalähteissä voit sulattaa suuren määrän suklaata kerralla ja säädellä sen lämpötilaa 35-60 asteen välillä. Suklaassa dipattavaksi voit tehdä erilaisia hedelmä- tai karkkivartaita. Hedelmien viipalointi sopivan kokoisiksi paloiksi onnistuu helposti kätevällä hedelmäleikkurilla. Suklaadippi sopii täydellisesti jälkiruoaksi tai lastenkutsujen kohokohdaksi. Kokeile dipata vaikkapa nallekarkkeja, vohveleita tai vaahtokarkkeja. Suklaalähde sopii niin kesäjuhliin kuin jouluherkuksikin. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta suklaa ei pala pohjaan eikä kuumene liikaa vaan pysyy sopivan sulana koko ajan. Laitteen irrotettava kulho on ruostumatonta terästä, minkä vuoksi se on erittäin helppo puhdistaa. Ruostumaton teräs on hygieeninen materiaali, joka kestää hyvin kovassakin käytössä. Kova pinta suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta, mikä pidentää laitteen käyttöikää entisestään.

Suklaafondue suklaalähteessä käy esimerkiksi buffetteihin tai seisovaan pöytään vaikkapa näyttelyn avajaisiin. Lähde on siis erinomainen laite pitopalveluille ja ravintoloilla, jotka haluavat tarjota asiakkailleen jälkiruokaelämyksen. Sulatettu suklaa maistuu esimerkiksi vohveleiden kanssa, jotka valmistat helposti ammattimaisella vohveliraudallamme. Ehkäpä haluat tarjota suklaalla kuorrutettuja hedelmiä markkina- tai herkkukojussasi. Herkkukojua varten löydät meiltä muutkin laitteet, kuten hattara- ja popcornkoneet. Tilaa siis tarvitsemasi ravintolalaitteet Expondolta jo tänään!

Edulliset ravintolalaitteet laadusta tinkimättä

Expondon verkkokaupasta löydät suklaalähteen lisäksi kaikki muutkin ammattikeittiössä tarvitsemasi laitteet. Tarjoamme asiakkaillemme ammattimaiset ravintolalaitteet edulliseen hintaan, ja lisäksi kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan, joten uutuustuotteisiin tutustuminen kannattaa. Haluatpa sitten valmistaa herkkuja sulatetusta suklaasta tai kylmiä kesäjuomia jääpaloilla, olet Expondon kaupassa oikeassa paikassa. Kaikki laitteemme on huolella ravintolakäyttöön suunniteltuja, joten ne kestävät kovassakin päivittäisessä käytössä. Ammattimaisuudestaan huolimatta laitteet sopivat toki myös kotikäyttöön. Suklaalähdettä voit käyttää vaikkapa herkutteluiltaan ystäviesi kanssa.

Expondon monipuolisesta valikoimasta löydät paljon erilaisia laitteita eri käyttötarkoituksiin. Suurkeittiölaitteet, kuten liedet, uunit, rasvakeittimet ja grillit sopivat suurien ruokamäärien kypsentämiseen. Lihanjalostuslaitteilla voit valmistaa lihasta erilaisia ruokia, kuten pihvejä tai makkaroita. Löydät valikoimastamme toki myös tarvitsemasi suurkeittiökalusteet sekä kylmälaitteet ja lämpöhauteet. Niinpä pidät valmiit ruoat ja elintarvikkeet tehokkaasti kylminä tai lämpiminä. Löydät valikoimastamme täydennystä ravintolalaitevalikoimaasi tai kaikki tarvitsemasi laitteet, jos haluat perustaa uuden ravintolan tai kahvilan. Tutustu siis monipuoliseen valikoimaamme joustavasti verkkokaupassamme. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa sekä kaikissa tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Tilaa siis edullinen ja laadukas suklaalähde Expondolta jo tänään!