Trustpilot

Vihannessiivutin

Royal Cateringin vihannessiivutin sopii sekä kotikäyttöön että ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, suurtalouskeittiöissä sekä kanttiineissa. Siivuttimella voit leikata tasakokoisia paloja erilaisista vihanneksista, kuten perunasta tai kurkusta. Vihannessiivuttimen avulla säästät kiireisessä ravintolatyössä aikaa, sillä laite leikkaa elintarvikkeet nopeasti ja tehokkaasti. Laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo puhdistaa. Erikoisterävät terät leikkaavat vihannekset siisteiksi tikuiksi, kun painat ne kahvan avulla terien läpi. Meiltä löytyy myös muita arkeasi helpottavia keittiövälineitä esimerkiksi perunoiden ja muiden vihannesten leikkaamiseen, Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja osta edullinen vihannessiivutin expondolta jo tänään!

Laadukas vihannessiivutin expondolta

Ravintola-alan yrityksissä työntekoa nopeuttavat laitteet ovat ehdottoman tärkeitä, jotta asiakkaat eivät joudu odottamaan kauan. Vihannessiivuttimella paloittelet esimerkiksi perunat ja muut vihannekset käden käänteessä tasapaksuiksi tikuiksi. Paloittelun jälkeen voit valmistaa perunoista esimerkiksi herkulllisia ranskanperunoita expondon rasvakeittimillä. Vihannessiivutin on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali ravintola-alan laitteita varten, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset ja kestää hyvin kovassakin käytössä. Pystysuoran muotoilun ansiosta laite sopii pieneenkin tilaan, joten se ei vie liikaa tilaa pienessäkään keittiössä. Ajattoman muotoilun vuoksi se sopii kaikenlaisiin ympäristöihin. Koska laite hyvin kevyt ja pienikokoinen, sopii se myös erinomaisesti kuljetusta vaativaan työhön, kuten pitopalveluiden käyttöön.


Laitteen liukumattomat kumijalat pitävät sen aina tukevasti paikoillaan, joten työskentely on turvallista ja mukavaa. Tukevan kahvan avulla siivutat vihannekset vaivattomasti painamalla kahvan alaspäin. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia hedelmä- ja juuresleikkureita, kuten esimerkiksi sähkökäyttöisen vihannesleikkurin viidellä erilaisella reikälevyllä tai hedelmä- ja tomaattileikkurit. Sähkökäyttöisen laitteen avulla leikkaat ja hienonnat vihannekset tehokkaasti ja nopeasti toivomasi kokoisiksi paloiksi. Tutustu laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva vihannessiivutin expondolta kätevästi kotiinkuljetettuna jo tänään!

Helppo ja nopea puhdistaa

Tarkkaan harkitun ja huolella suunnitellun rakenteensa ansiosta on Royal Cateringin vihannessiivuttimen puhdistus vaivatonta ja nopeaa. Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun. Laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se vastaa elintarvikealan tiukkoja hygieniavaatimuksia ja on erityisen helppo pitää puhtaana. Materiaaliksi valittiin ruostumaton teräs erityisesti siksi, että se suojaa laitteen tehokkaasti korroosiolta ja tekee puhdistamisesti todella helppoa. Lisäksi materiaali on erittäin pitkäikäinen ja kestää kovassakin käytössä.


Erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta vihannessiivutin on täydellinen valinta ammattikeittiöösi. Laite on erinomainen apuväline esimerkiksi kanttiinissa, jossa tarjoillaan jatkuvasti tuoretta salaattia. Salaatin tarjoilua varten löydät meiltä myös erilaisia kylmälaitteita, joiden avulla elintarvikkeet pysyvät myös tarjoiltaessa jatkuvasti viileinä. Myös kylmälaitteemme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa. Ajattoman ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta laitteet sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin.


Ravintolalaitteiden lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman verstaslaitteita, kuten hitsauskoneita ja muita sähkökäyttöisiä työkaluja, sekä teollisuustarvikkeita, kuten ultraäänipesulaitteita ja vaakoja. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja valitse keittiöösi sopiva vihannessiivutin ja muut ravintolalaitteet. Autamme mielellämme oikeanlaisten laitteiden valinnassa ja muissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.